Inspirasjon

Hit vil vi reise i sommer

Drømmer du om sol og strender denne sommeren? Det er du ikke alene om. I år kan det lønne seg å bestille sommerferien før alle andre gjør det, og prisene presses opp. Dette er noen av sommerens mest fristende reisemål og hotell.
Publisert: 28. januar 2021

Veldig mange har planer om å pakke kofferten og reise på sydenferie i sommer, så lenge myndighetene åpner for det. Og det er ikke helt usannsynlig at du omsider skal få nyte følelsen av solskinn på kroppen og myk sand mellom tærne igjen denne sommeren.

Med Vings gode reisevilkår og fleksible endrings- og avbestillingsmuligheter kan du helt trygt sikre deg charterferien allerede nå, før det blir kamp om flysetene. Hvis noe skulle komme i veien kan du enkelt endre charterreisen så mange ganger du vil, inntil 30 dager før avreise.

Disse 10 stedene drømmer vi om å reise til i sommer

1. Klassikeren Mallorca

Det kjente føles nok litt ekstra trygt i år, og mange lengter tilbake til den spanske sjarmøren Mallorca. Palma og Palmabukten byr på kultur- og matopplevelser. Cala-ene på østkysten er badenymfenes paradis. Og den langgrunne, kritthvite stranden i Alcudia? Alle elsker den. Det er ikke uten grunn at øya har vært på turistkartet i flere tiår.

Se reiser til Mallorca her

Cala d'Or

Cala d'Or

2. Sunwing Alcudia Beach

Barnefamilienes favoritthotell. Det ligger rett ved den langgrunne stranden i Alcudia og er skreddersydd for at både små og store skal få drømmeferien. Barn under 12 år spiser gratis, og du kan velge den leilighetstypen som passer best for akkurat din familie. Hotellet har flere barnebasseng, Mini Land, Lollo & Bernie – barna kommer til å elske det.

Les mer om Sunwing Family Resorts

Sunwing Alcudia Beach

3. Solskinnsøya Kypros

Den populære ferieøya lengst øst i Middelhavet byr på deilige strender, badevann i verdensklasse, god mat og en rekke kulturelle severdigheter. Det krystallklare vannet rundt øya er som skapt for bading, båtturer og snorkling. Kypros er dessuten mye mer solsikkert enn andre reisemål i Middelhavet og holder koken til langt utpå høsten.

Sommerreiser til Kypros

Kypros

4. Kreta – en sommerdrøm

Strendene ligger som perler på en snor langs Chaniakysten, og de fleste er langgrunne og barnevennlige. Øya har også strender som er verdt en egen utflukt, som unike Elafonissi i sørvest og Preveli-stranden med sine berømte daddelpalmer på sørkysten. Stranden i Makrigialos er lokalt kjent som Kretas beste – kilometerlang og barnevennlig.

Se reiser til Kreta

Chania

5. Sunprime Platanias Beach på Kreta

Sunprime Hotels er de voksnes eldorado. Her er det ingen som plukker seg i nesen ved frokosten eller kriger med oppblåsbare krokodiller i bassenget – i alle fall ingen under 16 år. Sunprime på Kreta har et stort og lekkert bassengområde, et luksuriøst spa og det ligger rett ved stranden i et rolig og fredelig område. Som skapt for deilige feriedager.

Les mer om Sunprime

Sunprime Platanias Beach på Kreta

6. Adriaterhavskysten

Kroatia er perfekt for eventyrlystne. Du kan enkelt reise rundt med båt, ta buss eller utforske kysten med leiebil. Postkortvakre Split er blant de mest populære reisemålene, og øya Brac og lille Supetar sjarmerer også de fleste. På Brac ligger også Zlatni Rat – en av Kroatias mest berømte strender. Og badevannet? Like krystallklart som det alltid har vært.

Sommerreiser til Kroatia

Kroatia

7. Gran Canaria med ny vri

Opplev alt fra de bølgende sanddynene i Maspalomas til luksuriøse Costa Meloneras. Du kan reise til Gran Canaria når som helst, og selv om mange reiser i vinterhalvåret er øya også et ypperlig sommerreisemål med behagelig temperatur og fint vær. Dessuten er det som regel rimeligere å reise hit i sommermånedene enn om vinteren.

Les mer om Gran Canaria

Gran Canaria

8. Rhodos: Sunprime Miramare Beach

En skikkelig hotellgodbit på Rhodos’ vestkyst. Kjent som Miramare Wonderland på 60-tallet og i sin tid et populært tilholdssted for den internasjonale kjendiseliten. Minst like populært i dag, med fresht innredede bungalower, lagune, lounge, gangstier som slynger seg gjennom den frodige hagen og intet mindre enn spektakulær havutsikt.

Les mer om Sunprime Miramare Beach

Sunprime Miramare Beach på Rhodos

9. Rhodos: Sunwing Kallithea Beach

Barnefamiliene vender tilbake år etter år. Hotellet har alt fra babybasseng til vannsklier, og det arrangeres skattejakt, ansiktsmaling og et eget talentshow – superpopulære Mini Stars. Som på alle Sunwing spiser barn under 12 år gratis, og de har til og med sin egen Lollo & Bernie-buffet. Det er også kort vei til den fine stranden og inn til Rhodos by.

Les mer om Sunwing Kallithea Beach

Sunwing Kallithea Beach på Rhodos

10. Maldivene

Okei, eksotiske sommerreiser er foreløpig litt overoptimistisk, men det er lov å drømme. Maldivenes små og idylliske øyer er nemlig et ferieparadis uten sidestykke. En «water villa» er for mange selve symbolet på Maldivene, men en beach villa med egen strandstripe er vel så bra. Det pleier dessuten å være billigere å reise i sommermånedene enn på vinteren. Sommeren 2022, kanskje?

Drøm deg bort til Maldivene

Kuredu, Maldivene

Vil du lese flere saker som denne?

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.