Treningsreiser hos Ving
Sport

Alt du trenger for en aktiv ferie

Ta treningen
til nye breddegrader

Sport- og treningsreiser

I Vings store utvalg av sport- og treningsreiser finnes det noe for alle utøvere, uansett om du vil spille padel, dra på en arrangert treningsreise, oppleve et nytt hotell med velutstyrt treningsrom eller bor rett ved turstier og sykkelruter. På våre egne hotell tilbyr vi også gratis SATS-timer. Hvis dere er 15 personer eller flere, kan vi i tillegg hjelpe til med å skreddersy en treningsreise bare for dere. Perfekt for treningsleirer, kick-offs eller vennegjengen.

Hvorfor Ving

  • Trening for alle nivåer
  • Gruppereiser & treningsleirer
  • Bredt utvalg av treningsreiser
  • Profesjonelle instruktører
  • Treningshotell over hele verden
  • Populære hotell med SATS-timer
  • Velkjente samarbeidspartnere
  • Reis trygt med Safe Travel
Treningsøkt på gresset

Vil du begynne å trene?

Vil du begynne å trene, men er usikker på hvor du skal starte? Vi har et stort utvalg av aktiviteter for alle nivåer, slik at du kan teste nye treningsformer i ditt eget tempo.

Treningsglede for hele familien

Treningsglede for hele familien

Vil du reise på en aktiv ferie med familien? På mange av våre hoteller tilbyr vi flere morsomme aktiviteter for store og små, og gruppetimer der barn og foreldre kan trene sammen.

Aktiviteter for seniorer

Trening for seniorer

Vi har mange hotell med treningsrom, og på våre egne Sunprime Hotels tilbyr vi i sommer også skreddersydde gruppetimer som passer for seniorer.

Flere måter å reise og trene på

Kvinne som surfer på stranden

Se alt om din favorittsport

Har du en sport du brenner for? Kanskje du vil finne de beste treningsreisene, hotellene og reisemålene for akkurat din sport? Se alt vi tilbyr innenfor din favoritt!

Vings treningskalender

Våre arrangerte treningsreiser

Vil du dra på en treningsreise? Med Vings treningskalender får du enkelt oversikt over alle våre reiser, som vi arrangerer med anerkjente coacher og samarbeidspartnere.

Reisemål for en aktiv ferie

Ny søkefunksjon hjelper deg med å finne drømmereisen

Uansett om du reiser med familien eller uten barn, finnes det gode treningsmuligheter når du reiser med oss. Med vår nye søkefunksjon hjelper vi deg med å finne en reise som passer for dine interesser.

Ulike typer av sport og trening

Velg din reise ut ifra hva du vil trene i ferien.

Treningshotell i utlandet

Få opp pulsen i ferien

Treningshotell hos Ving

Våre beste hotell for trening

Vi tilbyr en rekke hotell for deg som vil ha en aktiv ferie. Alt fra hotell med velutstyrte treningsrom til våre egne hotell med gratis gruppetimer (ca. 20 gruppetimer per uke) ledet av utdannede SATS-instruktører. Mange av hotellene har også et bredt utvalg av løpe- og sykkelruter i nærheten, som vi gjerne forteller deg mer om når du kommer hit.

Hotell som passer for trening

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell