Finn billige flybilletter her | Ving

FLY DIREKTE TIL VARMEN

Billige flybilletter

Flybilletter til Syden og storbyer

Ving tilbyr et stort utvalg billige flybilletter til hyggelige priser. Uansett om du reiser alene, sammen med kjæresten, venner eller familie finner du raskt de billigste flybillettene med vår søkefunksjon.

På denne siden har vi samlet noen av de mest populære flybillettene – som du ofte kan finne billig. Hvis du allerede vet hvor du vil reise kan du søke på reisemålet i søkefeltet under, og få oversikt over alle avganger. Hvis du ikke vet hvor du vil reise enda, kan du søke blant alle avgangene på en bestemt avreisedato og la deg inspirere av mulighetene.

I søkeresultatet kan du enkelt se om bagasje er inkludert i prisen, samt få en detaljert oversikt over alt som er inkludert. Hvis prisen er det viktigste kan du sortere søkeresultatet etter laveste pris. Er reisetiden viktigere for deg kan du sortere resultatene basert på dette. Velger du ingen spesiell sortering vil vår anbefalte flyavgang komme øverst.

De fleste avgangene går fra Oslo lufthavn, men du kan også finne flyreiser fra andre norske flyplasser. Velg din foretrukne avreiseflyplass, og du vil få en oversikt over alle avgangene derfra. Hvis du er på utkikk etter en flybillett til Norge kan du se på oversikten over énveisbilletter.

Finn billige flybilletter til våre mest populære reisemål

VING SAMARBEIDER MED FLERE RUTEFLYSELSKAP

Billige flybilletter | Anbefalte flyselskap

Anbefalte ruteflyselskap

Sammen med noen av verdens beste flyselskap, bl.a. SAS, Norwegian, Emirates og Qatar Airways, tilbyr vi prisgunstige flyseter med rutefly til mer enn 100 destinasjoner over hele verden.

Fly med SAS

Reiser med SAS

Ving samarbeider med SAS, det betyr at du får rimelige pakkereiser med flybilletter og bra hotell til solfylte reisemål i Europa og USA – og du velger selv hvor lenge ferien skal vare.

Fly med Norwegian

Reiser med Norwegian

Når du flyr med Norwegian reiser du med moderne fly – til en rimelig penge. Når du bestiller en reise med Norwegian gjennom Ving er bagasje alltid inkludert i prisen.

FLYBILLETTER MED VING

Billige flybilletter til charterreisemål

Har du allerede funnet et sted å bo i ferien, og trenger kun flybilletter? Det er enkelt å bestille flyreisen gjennom Ving, og da er du sikret en behagelig ut- og hjemreise – og du har friheten til å velge billettene som passer best for deg. Når du bruker søkefunksjonen vår får du en oversikt over de beste billettene på de valgte datoene. Du vil også få opp avganger på andre nærliggende datoer, som kanskje er mer fordelaktige med tanke på pris og reisetid.

Hvis du ikke vet hvor du vil reise enda, kan du søke blant samtlige charterreiser og få en fleksibel oversikt hvor du enkelt kan se forskjellige priser, avgangstider og reisemål. Prisen du ser er den samlede prisen for valgt antall personer, og søkeresultatet vil også vise avganger på nærliggende datoer.

Enveisbilletter

Hvis du bare trenger flybillett én vei kan du benytte deg av vårt enveis-tilbud. Der finner du en oversikt over aktuelle flybilletter til og fra de største norske flyplassene, ofte til redusert pris. Husk å endre listevisningen til “Fly til Norge”, hvis du ser etter flybilletter til Norge.

Storbyreiser

Det trenger ikke å være dyrt å reise på en storbytur. De fleste charterreiser har en varighet på én eller flere uker, men når du reiser til f.eks. London, Paris, Berlin eller andre storbyer trenger du ikke å være borte mer enn et par dager. Du ser reiselengden i søkeresultatet. Hvis du ikke finner en reiselengde som passer, kan du vurdere enveisbilletter. Da står du helt fritt til å bestemme hvor lenge du vil være borte. Du kan også ta en titt på storby-restplassene våre, der også hotell er inkludert.

Restplasser

Hvis du er fleksibel og har anledning til å reise på kort varsel kan du gjøre et skikkelig kupp blant restplassene våre. Når du bestiller restplass-flybilletter er du som regel borte i én eller to uker. Vær oppmerksom på at hotellovernattinger ikke er inkludert når du bestiller restplass-flybilletter. Bosted må ordnes på egen hånd. Du kan selvfølgelig også søke blant Vings hotell når du ser etter et passende bosted.

Gran Canaria, Tenerife og Mallorca er populære restplass-reisemål, og det er ofte rift om billettene. Det kan lønne seg å være forberedt på å ta en hurtigere avgjørelse enn ellers. Listen oppdateres kontinuerlig.

Hvis du er på utkikk etter en pakkereise kan du enkelt endre søket til å inkludere både fly og hotell. Da får du et bedre inntrykk av den samlede prisen. Du kan også begrense søkeresultatene ved å aktivere filtrene. Da kan du blant annet velge én bestemt destinasjon eller sette en øvre prisgrense.

Når du bestiller flybillettene dine med Ving

Det er mer enn 50 år siden Ving sendte sitt første charterfly med reiseglade nordmenn til Syden, og vårt mål er at du skal få de beste ukene i året når du reiser med oss. Vi stiller høye krav til flyselskapene og hotellene vi samarbeider med, og vi strekker oss til det ytterste for å gi deg akkurat den ferien du ønsker deg. God tur!