FAQ

Åpningstider

Mandag-fredag: 8-18. Lørdag: 9-15. Søndag: 9-16 (kun chat).

Customer service

✎ Få et reiseforslag

 
Med hotellsøket vårt er det enkelt å finne et hotell som passer for deg.

Trenger du personlig hjelp til å finne en reise, så er du velkommen til å ringe oss på 915 08 888 eller du kan fylle ut dette skjemaet.

Vings Gruppe- og konferansereiser

Er dere minimum 15 fullt betalende som skal ut å reise ? Ta kontakt med vår gruppeavdeling.

Reklamasjon og andre spørsmål etter hjemkomst

Her finner du informasjon og kontaktinformasjon:

  • Hvis du ønsker å sende inn en reklamasjon
  • Hvis du har leid en bil hos oss
  • Hvis bagasjen din har blitt skadet eller forsinket
  • Hvis du har glemt eller mistet noe på reisen
  • Hvis du har blitt syk på reisen

Informasjon og kontaktinformasjon etter hjemkomst

På reisen

CHARTERREISE
Du finner kontaktinformasjonen til vårt personale på reisemålet i smsen som du fikk ved ankomst. Du finner den også på billetten din og i Ving-appen.

Hent Ving-appen i App Store >
Hent Ving-appen i Google Play >

FLEKSIBEL REISE MED RUTEFLY
Du finner nummeret til vår nødtelefon på billetten/reisebeviset.

chatbtn
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.