Leiebil

Opplev mer i ferien med

Leiebil

Bestill leiebil med Ving

Forhåndsbestill leiebil og opplev mer i ferien.

I samarbeid med Avis har Ving rimelige leiebilpakker som gjør det enkelt og billig å leie bil i utlandet. Våre priser er opptil 40 % lavere enn på reisemålet, og bestiller du hjemmefra slipper du å kaste bort verdifull tid i ferien. For oss er sikkerhet og trygghet viktig – derfor samarbeider vi med Avis!

  • Spesialpris når du reiser med Ving
  • Kostnadsfri avbestilling før avreise
  • Langvarig og lojalt samarbeid med Avis

Du finner mer informasjon om leiebil under hvert enkelt reisemål. Du er velkommen til å kontakte oss på 915 08 888 hvis du har spørsmål om leiebil på ditt reisemål. Har du allerede bestilt en reise hos oss, kan du gå inn på bestillingen din på Min side og legge til en leiebilbestilling.

For pakkereiser med rutefly gjelder Avis sine ordinære priser og vilkår. Vi gjør oppmerksom på at vi ikke kan tilby leiebil på alle reisemålene våre når du reiser med rutefly. Bil kan du enklest legge til via en lenke på Min side som du mottar etter at du har bestilt reisen din.

300,- i rabatt på leiebil med AVIS

Akkurat nå får du 300,- i rabatt når du bestiller leiebil hos AVIS. Rabatten gjelder for alle bilkategorier og leieperioder. Du kan bestille leiebilen samtidig som du bestiller reisen din, eller i etterkant via Min Side.
Rabatten gjelder når du bestiller en chartertur, siste opphentingsdag 31. mars 2024.

Anbefales for

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.