Se hotell (102)

Reiser til Costa del Sol

Det herlige klimaet og de fine sandstrendene langs Costa del Sol har lokket til seg frosne nordboere i nærmere 40 år, og området kan by på kultur, historie og interessante severdigheter.

Costa del Sol er en ca. 20 mil lang kyststripe i Andalucia på Spanias sørkyst. Ving tilbyr reiser til flere populære reisemål langs kysten, blant annet trendy Marbella og klassiske Torremolinos . Mange velger å bestille en golfreise til Costa del Sol på grunn av de mange banene i området, og om du vil kan du spille på en ny bane hver dag i ferien. Det behagelige klimaet gjør at du kan spille golf her hele året.
Når du bestiller en reise til Costa del Sol med Ving kan du selv velge når du vil reise og hvor lenge du ønsker å være borte.

Fine restauranter

Det andalusiske kjøkken er verdensberømt og regnes som et av de beste i Spania. Du kan velge og vrake blant tapasbarer og restauranter med enten lokal tilsnitt eller mat fra alle verdenshjørner.

Nydelige sandstrender

På Costa del Sol formelig kryr det av sandstrender, både lange og korte, med finkornet eller grovkornet sand. Flere av dem er langgrunne, og ofte er det utleie av solsenger og parasoller. Når man ser de gylne strendene er det ikke vanskelig å forstå hvorfor så mange nordmenn velger å komme tilbake til Costa del Sol år etter år.

Aktiviteter på Costa del Sol

I ferien på Costa del Sol kan du velge mellom en rekke aktiviteter uansett om du er interessert i uteliv, matopplevelser, golf, strandliv eller kultur. Du kan besøke hvite landsbyer oppe i fjellene, imponerende katedraler og vakre mauriske slott. Om du bestiller leiebil kan du foreta utflukter på egen hånd og reise til steder som Gibraltar, Granada, Sevilla og Ronda. Dere som reiser med barn kan besøke tivoli, dyreparker og badeland langs kysten.

Finn ditt hotell
Vær
 • januar
17°9°
5
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
17°9°
6
Soltimer/dag
14°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • mars
19°11°
6
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • april
20°12°
7
Soltimer/dag
15°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • mai
23°15°
9
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
27°19°
11
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juli
29°21°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
30°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
28°20°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • oktober
24°16°
6
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • november
20°12°
5
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager

Mars og april

I mars og april er våren i full gang, med dagtemperaturer opp mot 20 grader. Om natten kan temperaturen gå ned mot 10 grader. I vannet er det fremdeles kjølig, rundt 15 grader, og regnskurer forekommer.

Mai og oktober

Hvis du vil ha et klima som minner om den norske sommeren er sent på våren og høsten et bra valg. I mai stiger temperaturen til ca. 23 grader, og i havet er det rundt 17 grader. Om høsten blir været med ustabilt med en del regnskurer. I oktober er det fremdeles sommervarme med rundt 22-24 grader i luften og knapt 20 i havet. Både vår og høst kan kvelder og morgener være litt kjølige, ned mot 15 grader.

Juni, juli, august og september

Fra juni til og med september er det er det varmt og deilig på reisemålene langs Costa del Sol, med minmal nedbør og mye sol. Høyeste gjennomsnittstemperatur ligger på rundt 30 grader i juli og august. Om natten faller temperaturen sjelden under 20 grader. Svale havbriser forekommer. I september begynner været å skifte, og til tross for temperaturer opp mot 28 grader øker risikoen for regnskurer. Havtemperaturen er på sitt høyeste i august, med 22 grader. I juni ligger den på rundt 18 grader og i september rundt 21 grader.

November, desember, januar og februar

Om vinteren er været mildt og friskt, med gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader i november og nattemperatur på knapt 10 grader. Februar er den måneden det regner mest, men det er som regel flere soldager enn regndager i vintermånedene.

Reiser til Costa del Sol

Marbella
 • Shopping
 • Sport & aktiviteter
 • Strender
Marbella er en klassiker på den spanske solkysten. Et elegant reisemål som har klart å beholde sin opprinnelige sjarm.
Torremolinos
 • Strender
 • Underholdning
 • Barnevennlig
Torremolinos er et av de mer klassiske reisemålene på solkysten. Her nyter du deilig strandliv og har nærheten til flere utfluktsmål.
Fuengirola
Herlig sandstrand og et stort utvalg av restauranter og butikker. Fuengirola passer for deg som vil ha mer enn bare sol og bad.
Benalmadena
Benalmádena er perfekt for deg som er glad i strandliv, en hyggelig strandpromenade og et stort utvalg av restauranter med god mat.
Malaga by
 • Strender
 • Attraksjoner
 • Shopping
Golf, underholdning, strender, mat eller kultur? Malaga har noe for enhver smak. Reiser du med Ving kan du også bo skikkelig bra.
Nerja
Bestill en reise til Nerja, en sjarmerende andalusisk by ved Middelhavet, med Sierra Nevada i ryggen og mindre enn ti mil fra Malaga. Her er det både flere strender og et bra utvalg av restauranter.

Finn reise til Costa del Sol
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.