Vannsklie på Sunwing
Inspirasjon

Familiefavoritten!

Derfor er Sunwing familiens favoritt

Du tror sikkert vi sier det fordi det er snakk om våre egne hotell, men helt ærlig – ti kniver i hjertet – Sunwing Family Resorts ER blant de beste familiehotellene som finnes. Fordi …

1. Dere velger rommet som passer for dere

Skal dere reise med barn under tre år? Da går dere for de barnesikre Happy Baby-leilighetene. De ligger nesten alltid på bakkeplan med en inngjerdet terrasse, og dere får låne barneseng, nedfellbar paraplytrille og barnestoler.

Lyst på en luksuriøs ferie? Da bør dere kikke nærmere på Royal Family-leilighetene og suitene. Gode madrasser, badekåper, solsenger på terrassen eller balkongen, velkomstpakke med blomster, frukt, snacks, brus, øl og vin er bare noe av det som venter i Royal Family-leilighetene. For ikke å glemme at de har hotellets beste beliggenhet. Vil dere unne dere det lille ekstra er kanskje Royal Rooftop Suite, med en egen takterasse, eller Royal Pool Suite, med egen bassengtilgang rett utenfor terassedøren, noe for dere?

Er dere en stor familie? Big Family-leilighetene har plass til opptil 8 personer fordelt på tre rom.

Lollo & Bernie-fans i familien? Da må dere nesten velge Lollo & Bernie-suitene med lekent design, spill og leker. Lollo & Bernie kommer selvfølgelig på besøk. Suitene har plass til opptil 6 personer fordelt på to rom.

Liten familie? Er dere en voksen og ett barn som skal reise kan dere velge Ving Solo/Liten familie-alternativet.

De fleste Sunwing-hotellene har det samme rom- og leilighetsutvalget, men tilbudet kan variere. Du kan lese mer om leilighetsalternativene.

2. Dere velger om dere vil reise langt eller kort

Sunwing Family Resorts finner dere på Mallorca, Gran Canaria, Tenerife, Rhodos, Kreta, Kypros og i Thailand.

Sjekk ut alle Sunwing Family Resorts

3. Barna spiser gratis – og har sin egen buffé

Alle barn under 12 år spiser gratis på Sunwing-hotellene. Lollo & Bernies buffé serverer barnas favoritter – hamburgere, kjøttboller, pasta, grønnsaker og mye mer. Ekstra stas er det med Lollo & Bernies is- og bruskort for våre gjester under 12 år. Kortet koster 100,-, og med dette i hånden kan de unge håpefulle selv kvittere ut 10 iskrem (Lollo & Bernies favoritter) eller 10 brus i baren. Akkurat når det passer dem.

4. Hele familien kan gå på spa

Spabehandlinger er ikke bare for de voksne! Yngre gjester kan få prøve Lollos økologiske oljemassasje eller Bernies sjokolademassasje. Behandlingene varer i 25 minutter. (Det anbefales at barna er 5 år eller eldre og ifølge med en voksen.) Reiser du med litt eldre barn (fra 11 år) kan dere få spabehandlinger sammen.

5. Det finnes barne- og ungdomsaktiviter i fleng

Kids Parkour, minigolf, Creative Time, tennis, Teen Idol, Lollo & Bernie-klubben, barneshow, Mini Stars – det skal mye til for å kjede seg på Sunwing.

Barneaktiviteter på Sunwing
Ungdomsaktiviteter på Sunwing

6. Dere kan være med på gratis treningstimer

På Sunwing kan du være med på gruppetimer med SATS-instruktører, og trener du allerede på SATS hjemme vil du sannsynligvis kjenne igjen flere av timene. Du kan velge mellom kondisjonstimer, styrketimer, yoga, vannaerobic eller trene på egen hånd i treningsstudioet. Er du blant dem som ikke liker å trene i ferien lar du bare være. Vi skjønner det godt hvis solsenga frister mest. 🙂

Ps! Fitness Together gir foreldre og ungdom i alderen 11-15 år mulighet til å trene sammen, både i treningsstudioet og på noen gruppetreningstimer.

7. Hotellene har gratis WiFi til store og små

Det er ikke vits i å late som om du ikke bryr deg om internett-tilgangen på ferie. Faktisk tar mange det som en selvfølge at hotellet har WiFi i dag, så Sunwing har det selvfølgelig – og det er helt gratis. Det betyr: ingen sure miner fra tenåringene som ikke får sjekket Snapchat, og perfekt for deg som vil dele feriens blinkskudd. Tenåringene kan også henge i Teen Lounge/Play & Chat der de kan spille PlayStation 4, chatte med kompiser og surfe på nettet.

8. Dere trenger ikke å sjekke inn bagasjen på flyplassen

Vi liker alle den deilige følelsen av luksus på ferie, men den er vel neppe mer fraværende enn når du står med hylende unger og svetter i innsjekkingskøen på flyplassen. Bor du på Sunwing kan du sjekke inn bagasjen på hotellet før du drar til flyplassen, og bare spasere rett forbi innsjekkingskøen. Det heter Easy Travel, det er gratis, og det er helt fantastisk.

Dette er Easy Travel

9. Det handler om DERE

Sunwing Family Resorts er bygget med ett mål for øyet: Å gi dere den absolutt beste familieferien dere kan få.