Et minne for livet
GAVEKORT HOS VING

Bestill gavekort

Gi bort en presang som blir et minne for livet! Med våre reisegavekort er det enkelt å gjøre noen lykkelig på bursdagen. Vings gavekort passer også perfekt som julegave, forlovelsesgave eller bryllupsgave.

Bestill digitalt gavekort

Kjøp et gavekort

Bestill et digitalt gavekort og fyll det med et valgfritt beløp.

> Gavekort (e-post eller SMS)
> Bestill plastkort

Lade gavekort

Når du har mottatt plastkortet i posten kan du fylle det opp her. Du velger selv beløpet, fra 100 til 25.000 kr.

> Fyll på plastkortet

Sjekk saldo

Har du et gavekort, men er usikker på hvor mye penger det er på kortet? Her kan du sjekke aktuell saldo!

> Sjekk saldo

Viktig å vite

Brukte gavekort – unngå svindlere
Vær forsiktig hvis du kjøper et brukt Ving-gavekort, f.eks. på Finn.no, spør alltid etter gavekortets serienummer. Kontakt deretter Ving på tlf. 23 15 58 60 slik at vi kan kontrollere at gavekortet er ekte og gyldig.

Betal med gavekort
Gavekortet kan benyttes som betalingsmiddel på ving.no. Et fysisk gavekort (plastkort) har ingen verdi før det er aktivert på ving.no/gavekort.

Gavekortet er gyldig i 3 år fra aktiveringsdagen. Du trenger ikke å bruke hele beløpet på en gang. Gjenværende beløp blir stående på kortet og saldo kan sjekkes på ving.no/gavekort. Ving Norge AS er ikke ansvarlig for stjålet eller mistet gavekort. Gavekortet kan ikke løses inn mot kontanter eller forlenges.

Du kan benytte Vings gavekort som hel- eller delbetaling på reisen. Hvis hele reisens pris skal betales omgående må gavekortet dekke hele beløpet. Betaling med gavekort (plastkort, e-post eller SMS) gjøres på Min side.