Gi et gavekort!

Å finne den rette gaven er ikke alltid like lett, men et reisegavekort vil garantert alltid være en suksess. Gaven passer like godt til brudeparet som til den nybakte studenten. Lad opp kortet med det beløpet du vil gi, så hjelper du den heldige mottakeren ett skritt nærmere drømmereisen.

Vi fraråder deg å kjøpe Vings gavekort fra andre enn Ving. Kjøper du et videresolgt gavekort på for eksempel finn.no, har du ingen garanti for gavekortets verdi eller gyldighet.

Kjøp gavekort

Gavekort for enhver anledning

Reisegavekort til bursdag

Til bursdagsbarnet

Et reisegavekort er selvfølgelig den perfekte gaven til den som fyller år.

Et reisegavekort er selvfølgelig den perfekte gaven til den som fyller år.
Reisegavekort til bryllupet

Til brudeparet

Gi et bidrag til bryllupsreisen! Et reisegavekort er en hyggelig start på ekteskapet og et minne for livet.

Gi et bidrag til bryllupsreisen! Et reisegavekort er en hyggelig start på ekteskapet og et minne for livet.
Om Vings gavekort

Lad opp gavekortet

Når du har mottatt plastkortet i posten kan du lade det opp her. Du kan selv velge beløp, fra kr 100,- til 25. 000,-. Kortet kan lades kun én gang.

Lad opp gavekortet

Sjekk saldo

Har du et gavekort, men er usikker på hvor mye penger det er på det? Her kan du sjekke saldoen på kortet!

Sjekk saldo

Vilkår for Vings gavekort

Her kan du lese vilkårene og tips om Vings gavekort.

Vilkår for gavekort

Spørsmål og svar

Vi har samlet de vanligste spørsmålene om våre gavekort. Finner du ikke svaret på ditt spørsmål er du velkommen til å kontakte oss.

Spørsmål og svar

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.