Rhodos

Rhodos, Hellas

Rhodos er den største og grønneste øya i øygruppen Dodekanesene og har vært en av Hellas' mest elskede ferieøyer siden charterturismens barndom. Et klassisk sol- og badereisemål med lange, fine naturstrender og flest soldager i hele det greske øyriket. Skal du på familieferie finnes det ikke noe bedre valg enn Vings eget ferieparadis Sunwing Kallithea Beach i Kallithea, mellom Faliraki og Rhodos by.

Reiser du uten barn kan vi varmt anbefale Sunprime Miramare BeachRhodos' vestkyst. Et paradis for deg som ønsker total avslapning og samtidig vil være nær shopping og uteliv i Rhodos by. Ta også en titt på vårt nye konsepthotell Casa Cook Rhodes – Vings siste hotellperle, for voksne gjester som setter krav til høy komfort og lekker design.

Nå kan du også bestille en reise med rutefly til flere av reisemålene våre på Rhodos. Det betyr at du selv velger når du skal reise og hvor lenge du vil være borte, året rundt.

Rhodos by har gjennomgått en ordentlig modernisering de siste årene, og Ving tilbyr flere moderne hotell i sentrum. Rhodos by har både spennende butikker, herlig kafékultur, trendy uteliv og en sjarmerende bykjerne fra middelalderen - pluss to fine strender midt i sentrum. Øya har også en spennende historie og mange fine små landsbyer og badeviker. Perfekt for egne oppdagelsesferder med leiebil. Ving samarbeider med Avis, og når du forhåndsbestiller får du veldig gode priser og betingelser.

  • Antall reisemål:  10
  • Antall hotell:  86

Reiser til Rhodos, velg ditt reisemål:

Direktefly til Rhodos

Direktefly til Rhodos

Vi flyr direkte til Rhodos fra 6 flyplasser i Norge!

Flyprogram sommer 2018

Har du spørsmål om Rhodos?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her

Swim Out på Rhodos

Swimout
Hotell med utgang til basseng