Se hotell (89)

Reiser til Rhodos

Velkommen til en reise til Rhodos, en av Hellas' mest elskede ferieøyer, hvor du kan oppleve både total avslapping og et pulserende uteliv, severdigheter og shopping.
Rhodos er den største og grønneste øya i øygruppen Dodekanesene, med lange, fine naturstrender og flest soldager i hele det greske øyriket. Ving har reiser til Rhodos by som har et malerisk sentrum fra middelalderen, et ungdommelig og intenst uteliv og en rekke hyggelige restauranter. Rundt omkring på øya ligger det små landsbyer med et langsommere tempo for deg som ønsker fred og ro. Du kan for eksempel bo i Kolymbia, vakre Lindos eller Afandou som byr på autentisk, gresk atmosfære.

Barnevennlige Sunwing Kallithea Beach

For dere som reiser med barn er det beste hotellet definitivt Vings eget familieparadis Sunwing Kallithea Beach i Kallithea. Her er det aktiviteter og underholdning for hele familien, med barneklubb, show, treningsstudio, spa, gruppetrening og ikke minst herlige basseng og vannsklier. Barn under 12 år spiser gratis på hotellets restauranter, og den som ønsker et ekstra komfortabelt opphold kan bestille All Inclusive.

Voksenhotellet Sunprime Miramare Beach

For dere som skal reise til Rhodos uten barn og ønsker et rolig ferieopphold kan vi varmt anbefale Vings eget voksenhotell Sunprime Miramare BeachRhodos' vestkyst. Hotellområdet er enormt, og strekker seg langs havet i Ixiabukten ca. fem kilometer fra Rhodos by. Hotellet har 16-årsgrense og henvender seg til et voksent klientell som ønsker å slappe av, nyte god mat og drikke, ha tilgang til gode treningsmuligheter og bo i førsteklasses omgivelser.

Oppdag Rhodos

Rhodos by er en by med mange sider, og er definitivt verdt et besøk i løpet av ferien. Gamlebyen fra middelalderen er omgitt av en bymur, og det kryr av hyggelige restauranter. Her finner du en bargate med et ungdommelig og intenst natteliv, handlegaten Sokrates og i tillegg to herlige strender midt i byen. Resten av øya er relativt urørt, med en mengde små landsbyer og badebukter. Mange strender venter på å bli utforsket, så lei gjerne en bil og oppdag øya på egen hånd.

Mat og drikke på Rhodos

Rhodos har mer enn nok av restauranter og tavernaer, først og fremst i Rhodos by og i Faliraki. Det greske kjøkken er berømt for sin gode mat, og på Rhodos kan du først og fremst fråtse i fersk fisk og skalldyr. Øya har flere vinprodusenter, og de lokale vinene har gjennom årene fått god omtale og vunnet mange priser. Ving tilbyr en rekke hotell med All Inclusive for den som ønsker seg en ekstra behagelig ferie.
Finn ditt hotell
Strender

Strender på Rhodos

Rhodos er et utmerket reisemål for deg som ønsker et godt utvalg av strender. Det er en del vind på vestkysten, noe som gjør de svale strendene i området populære i sommermånedene. De fleste av Rhodos' mest kjente strender ligger langs østkysten.

Ixia – stort utvalg av strandaktiviteter

Ixia er en steinstrand mellom Kritika og Trianda. Til tider er det mye vind og høye bølger, hvilket gjør at det er populært med vannsport som windsurfing, jetski, vannski og bananbåt. Stranden er ikke langgrunn og undervannstrømmer kan forekomme. Derfor passer stranden best for litt større barn.

Triandabukten – populær strand for windsurfing

Triandabukten ligger på vestkysten utenfor småbyene Ixia og Ialyssos. Området er populært blant windsurfere på grunn av vindkastene.

Kallithea Springs – vakkert omgitt av klipper

Den populære stranden i Kallithea er omgitt av klipper. Det er utplassert solsenger på klippene, og stiger gir lett tilgang til vannet.

Oasis, Thassos, St. Nicolas – klippestrender med særpreg

Disse tre klippestrendene ligger mellom Kallithea og Faliraki, ca. to kilometer fra Sunwing Kallithea Beach. Her er det solsenger på klippene og en taverna på hver strand.

Faliraki – en paradisstrand

Faliraki er en herlig, lang sandstrand som er både langgrunn og badevennlig. Området har et stort utvalg av vannsport. Like ved Hotell Esperides ligger det et stort badeland med vannsklier, kafeer, restauranter og butikker.

Antony Quinn – herlig strand for snorkling

En liten strand som egner seg godt for snorkling. Stranden er brukt som location i flere store filminnspillinger.

Tsambika – vakker sandstrand

Fin sandstrand på østkysten, ca. 30 kilometer fra Rhodos by. Stranden er langgrunn og det er ingen strøm eller bølger. Det er to kilometer å gå fra der lokalbussen stopper.

Golden Beach – bortgjemt paradisstrand

Golden Beach er vanskelig å komme til, men er kjent som en av de vakreste strendene på Rhodos.

Haraki/Agathi – rolig strand

Beskrevet av mange som en rolig strand. Mindre restauranter i nærområdet serverer småretter.

Lindos – herlig sandstrand

Nedenfor Lindos ligger en vik med to herlige sandstrender. Bak åsen ligger det en annen, delvis beskyttet vik med fine bademuligheter.

Pefkos – strender med variasjon

I Pefkos kan du velge mellom en lang sandstrand og små, trivelige badeviker.

Kiotari – rolig steinstrand

Denne steinstranden strekker seg sørover fra Kiotari. Stranden har ingen fasiliteter eller restauranter og anbefales for deg som liker fredelige omgivelser, spesielt i høysesongen.

Prassonissi – strand med campingmuligheter

Prassonissi ligger på sørspissen av øya, og er et paradis for windsurfere. Her kan du tydelig oppleve forskjellene på tidevannet. Det ligger en campingplass ved stranden.

Afandou – rolig strand med klart vann

Afandou ligger sør for Faliraki-stranden, og har blitt kjent som en roligere strand. Stranden er seks kilometer lang, så det er enkelt å finne et sted hvor du kan være for deg selv. Stranden passer fint for snorkling.
Mat, drikke og uteliv

Mat og drikke på Rhodos

Det er ikke uvanlig med sen lunsj i Hellas. På noen restauranter kan det være lurt å bestille bord på forhånd, men på de fleste stedene kan dere komme uten å reservere. Et restaurantmåltid starter vanligvis med meze – småretter. Her er det verdt å prøve fritert eller grillet blekksprut, små friterte marides (fisk), friterte symireker, fritert bakaliaro (saltfisk) med skordalia (hvitløksdipp) og friterte revitokefkedes (små kikertboller). Til hovedrett serveres ofte grillet paidaki (lam), hjemmelaget moussaka (grateng av aubergin, kjøttsaus, poteter og hvit saus), pastitsio (makaronirett) eller giouvetsi (grateng med kjøtt og pasta). Til dessert serveres ofte sesongens frukt.

Rhodos-viner

Vin fra Rhodos har gjennom årene blitt tildelt priser og fått god omtale. Det finnes flere vinprodusenter på øya, som Emery og Cair. Viner fra Rhodos lages på druesortene mandilari og athiri som kun finnes på Rhodos og i Frankrike.
Om du foretrekker et aktivt natteliv er det Rhodos by som er stedet. Den store bargaten heter Orfanidou, og der ligger barene tett i tett. Utelivet på Rhodos er hektisk og lokker til seg mange mennesker. Kvelden begynner ofte tidlig og rundes først av når sola går opp. Om sommeren går strandfester av stabelen i nærheten av Rhodos by. De pleier å starte rundt midnatt, og det er transport fra Rhodos by.
Shopping

Shopping på Rhodos

De beste shoppingmulighetene finner du i Rhodos by. Den store handlegaten Ethnarchou Makario ligger ved Kypros-plassen. Det er også en del mindre gågater i nærheten med massevis av små butikker. En annen stor handlegate, Sokrates, ligger i gamlebyen. Her finner du vanlige butikker side om side med suvenirbutikker. Her kan du prute, spesielt på gull og lær. Prisene på klær er vanligvis høyere enn i Norge. Sko kan man imidlertid finne til lavere priser enn hjemme. Det er spesielt populært å kjøpe sandaler.

Butikker

Offisielle åpningstider er kl. 08.30-13.30, og de fleste dager også kl. 17.00-21.00 (sesongavhengig). På større steder holder mange butikker åpent lenger.

Keramikk

Keramikk finner du overalt, men de beste prisene og fine håndmalte varer får du ved å handle på verkstedene utenfor Rhodos by. Det går mange utflukter til disse keramikkverkstedene.

Gull og sølv

Det er et stort utvalg av gull og sølv. Prisene er lavere enn hjemme, men sørg for å handle med seriøse gullsmeder. Alt gull skal være stemplet 585 for 14 karat og 750 for 18 karat.

Olivenolje

Mye rimeligere enn i Norge, ca. 4 euro pr. liter.

Fåreost

Fåreost – feta – er også verdt å ta med seg hjem. Kiloprisen ligger på ca. 3-6 euro avhengig av type og kvalitet.
Sport og trening

Sport og trening på Rhodos

På Rhodos kan du ha en ferie fylt med sport og trening. Velg mellom forskjellige treningstyper på land eller i vannet.

Dykking og snorkling

Vil du dykke og snorkle i ferien på Rhodos, er det flere dykkersentre med PADI som passer for alle nivåer. Dykk ned under overflaten og opplev dyrelivet. Les mer om utvalget av kurs her.

Surfing

På Rhodos er det mange surfemuligheter, om du vil kitesurfe, surfe eller windsurfe. På vestkysten kan man for eksempel dra til strendene i Ixia og Ialyssos. På sydkysten ligger halvøya Prassonissi, som sies å være et surfeparadis. Her kan du ta surfekurs og leie utstyr.
Aktiviteter og severdigheter

Bowling

På Rhodos finnes det flere bowlinghaller, f.eks. i Faliraki.

Faliraki

Faliraki er et must når du besøker Rhodos. Dette er et livlig sted i turistsesongen og en stor kontrast til de idylliske fjellandsbyene. Her er det et stort utvalg av aktiviteter, spesielt for de litt yngre. Bungyjump og vannkanoner er noe av hva Faliraki har å by på. I de sentrale delene er det også et lite tivoli som passer godt for små barn. Her er det gratis entré, og du betaler bare for aktivitetene. En favoritt blant mange turister i Faliraki er den syv kilometer lange sandstranden.

Prassonissi

På Rhodos sydspiss ligger Prassonissi. Området er kjent for sin strand og kanskje mest for at dette er et surfeparadis, spesielt i juli og august når meltemivinden blåser fra nord. Prassonissi ligger ca. 85 km fra Rhodos by og ca. 40 km fra Lindos.

Severdigheter på Rhodos

Hvis du har tenkt til å leie bil eller prøve lokalbussen, får du noen tips her til steder på Rhodos som er verdt å besøke. Øya er ikke større enn at du kan komme deg rundt på en dag. Langs østkysten er det mange fine sandstrender.

Sienna

En severdighet på øya er de mange sjarmerende småstedene. Sienna er en av dem og her sies det at tiden står stille. Hvis du kikker på klokkene på kirkebygningen så forstår du hvorfor. Her går livet sin vante gang. Sienna er kjent for sitt sterke, lokale brennevin.

Kremasti

Kremasti er et sjarmerende lite sted på vestkysten. Et tips er å besøke Rhodos største kirke, Panagia Katholiki.

Filerimos

Kjør gjennom landsbyen Trianda og du er snart ved en av Rhodos' største severdigheter, det 270 meter høye fjellet Filerimos. Her kan du se ruinene av Athenetemplet fra antikkens by Ialyssos. På toppen ligger det et kloster hvor katolske munker hadde tilhold frem til italienerne forlot Rhodos i 1943. Her står det en rekonstruksjon av ridderkirken som johanitterridderne reiste. En annen attraksjon er veien med 14 bronserelieffer som viser Jesus' vei til korset. I enden av den 350 meter lange veien står et 17 meter høyt kors – det største i Hellas – som det er mulig å gå opp i. Herfra er det fantastisk utsikt.

Här uppe finns en väg kallad med 14 bronsreliefer

Et 376 meter høyt fjell med et bysantinsk kloster på toppen. Et gammelt sagn forteller at gifte kvinner som ikke var blitt gravide innen "rimelig tid" etter bryllupet skulle krype på sine knær til klosteret natten mellom 8. og 9. september. Etter natten i klosteret skulle kvinnen føde ni måneder senere og døpe barnet Tsambikos eller Tsambika. Stranden Tsambika er også verdt et besøk. Mange sier at det er en av Rhodos' fineste sandstrender.

Akvariet

På Rhodos nordligste punkt ligger det et akvarium som virkelig er verdt et besøk.

Rhodos Akropolis

På Monte Smithfjellet ligger den antikke byen Rhodos Akropolis. Hit er det gode bussforbindelser fra Rhodos by.

Efta Piges

Et sted du bare må besøke på Rhodos er Efta Piges, grunnlagt av italienerne og hovedsakelig ment som et forsvarsanlegg. Her er det en 200 meter lang tunnel kalt "kjærlighetstunnelen" eller "ungdomstunnelen". Sagnet forteller at den første du får øye på i tunnelens mørke vil bli ditt livs store kjærlighet. I den andre enden er det en badedam.
Hvordan du tar deg rundt

Slik kommer du deg rundt på Rhodos

Det er enkelt å reise rundt på Rhodos. Det er et godt nettverk av lokale bussforbindelser, og veiene er velholdte. Fra Mandrakihavnen går det en del båtturer.

Båt

Alle badebåter går fra Mandrakihavnen og går langs østkysten. Du kan reise til f. eks. hovedstaden Athen eller Marmaris i Tyrkia med de større ferjene som går fra Commercial Harbour.

Buss

Rhodos har et velfungerende bussnett med avganger flere ganger i timen mellom de fleste stedene. I Rhodos by går bussene fra Mandrakihavnen, fra Rimini Square for reiser østover og fra Averof Street for reiser vestover. Bussene i Rhodos by og på Ialyssos-kysten er blå, på de andre deler av øya er de orange. Langs hovedveien mellom Ixia og Rhodos by og mellom Lardos, Pefkos og Lindos er det holdeplasser. Hør med oss om aktuelle busstider, eller spør på turistinformasjonen eller busstasjonen.

Taxi

Taxiene i Rhodos by kjører på taksameter eller med faste priser. Utenfor bykjernen gjelder den offisielle prislisten, men den kan ofte forhandles. Om du har bestilt taxi på forhånd må du betale en henteavgift. På Rhodos er det enklest å praie en ledig taxi på gaten, eller gå til en taxiholdeplass. Her finner du prisliste med faste priser. Husk at de fleste taxiene ikke tar kort, kun kontant.

Moped og sykkel

Moped- og sykkelutleiefirmaer er det mange av, f.eks. Moto Pilot i Rhodos by på Kritis 12, en tverrgate til bargaten. Ekstra forsikring er ikke inkludert i prisen, men bør kjøpes i tillegg. Da er du dekket ved trafikkulykker, tyveri av kjøretøyet og personskader. Hjelm er obligatorisk, og er gratis å låne.
Fakta

Tidsforskjell

Norsk tid +1 time
Fly og transport

Flytid

Ca. 4 timer fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Ving tilbyr charterreiser til Rhodos i sommerhalvåret.

Du kan dessuten reise med Ving til Rhodos med rutefly og fleksibel reiselengde.

Flyet lander på Rhodos flyplass.

Les mer om transport til hotellet under hvert reisemål.
Vær
 • januar
15°7°
4
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
 • februar
16°8°
5
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • mars
17°9°
6
Soltimer/dag
16°
Vanntemperatur
22
Regnfrie dager
 • april
21°12°
8
Soltimer/dag
17°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mai
25°15°
10
Soltimer/dag
19°
Vanntemperatur
25
Regnfrie dager
 • juni
30°19°
11
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • juli
32°21°
12
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • august
33°22°
12
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • september
29°19°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • oktober
25°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • november
21°12°
6
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • desember
17°9°
4
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
I likhet med naboøya Symi har Rhodos et middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre da det meste av årets nedbør kommer. Om sommeren kan temperaturen stige til over 30 grader, med vanntemperatur på rundt 25 grader. Tidlig og sent i sesongen, altså mars–april og september–oktober, er klimaet ganske likt den norske sommeren, med temperaturer på rundt 20 grader eller mer i luften og en og annen regnskur.

De fleste av Vings reisemål ligger langs østkysten på Rhodos: Faliraki, Afandou, Kolymbia, Lindos, Pefkos, Lardos og Kiotari. Øyas største reisemål, Rhodos by, ligger på nordsiden, Kallithea ligger på østsiden og en rekke mindre reisemål som sammen kalles Rhodos' vestkyst ligger på vestsiden. Uansett hvilket reisemål eller hvilken øy du velger er klimaet nesten det samme.

Mars og april

I mars er våren i full gang, med dagtemperaturer som nærmer seg 20 grader, selv om havet fortsatt kan kjennes kjøligt med 17-18 grader. I april stiger temperaturen til over 20 grader, og regnskurer er mer sjeldne.

Mai

I mai kommer sommeren, dagtemperaturen kan klatre over 25 grader og i havet er det rundt 20 grader. Solen skinner store deler av dagen og regn er uvanlig.

Juni, juli og august

Dette er høysesong på Rhodos og det kan bli veldig varmt, over 30 grader, og selv om natten synker temperaturen sjelden under 20 grader. Temperaturen i havet ligger på 23-25 grader og regn forekommer nesten aldri.

September og oktober

Dette er sensesong på Rhodos, men mye av sommervarmen holder seg i havet, som ligger på rundt 25 grader i september og synker til 23 grader i oktober. På land kan man regne med mellom 25 og 30 grader. Regn er sjelden i september, men kan forekomme i oktober.

November, desember, januar og februar

I november kan temperaturen både i luften og i havet fremdeles ligger rundt behagelige 18-20 grader, mens den kan synke ned til ca. 15 grader senere på vinteren. Regn er mer vanlig i denne perioden.

Reiseforslag til Rhodos

Sunwing Kallithea Beach
sunwing
 • Barnevennlig
Sunwing Kallithea Beach
Kallithea, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i 3-romsleilighet med 2 ordinære senger og balkong
 • 1 uke
 • Avreise 23 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
23 apr 2023 fra Oslo, Gardermoen
Sunprime Miramare Beach
sunprime
 • Passer for voksne
Sunprime Miramare Beach
Rhodos' vestkyst, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i 1-roms Classic Suite, terrasse mot hage
 • 1 uke
 • Avreise 21 mai 2023 fra Bergen
Fly + hotell, 1 uke
21 mai 2023 fra Bergen
Athineon
Athineon
Rhodos by, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i 2-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 20 aug 2023 fra Stavanger
Fly + hotell, 1 uke
20 aug 2023 fra Stavanger
Rhodos Horizon Blu
 • Passer for voksne
Rhodos Horizon Blu
Rhodos by, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 7 jun 2023 fra Trondheim
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
7 jun 2023 fra Trondheim
Majestic
 • Passer for voksne
Majestic
Rhodos by, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 2 aug 2023 fra Molde
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
2 aug 2023 fra Molde
Esperia
 • Passer for voksne
Esperia
Rhodos by, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 30 jul 2023 fra Torp, Sandefjord
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
30 jul 2023 fra Torp, Sandefjord
Pegasos
Pegasos
Faliraki, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom type A
 • 1 uke
 • Avreise 18 jun 2023 fra Evenes
Inkl. All Inclusive
Inkl. All Inclusive
Fly + hotell, 1 uke
18 jun 2023 fra Evenes
Sol by Meliá Cosmopolitan Rhodes
Sol by Meliá Cosmopolitan Rhodes
Rhodos' vestkyst, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Avreise 11 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All Inclusive
Inkl. All Inclusive
Fly + hotell, 1 uke
11 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
La Marquise
 • Barnevennlig
La Marquise
Faliraki, Rhodos, Hellas
 • Fly + del i Dobbeltrom mot hagen
 • 1 uke
 • Avreise 24 sep 2023 fra Bergen
Inkl. frokostbuffé
Inkl. frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
24 sep 2023 fra Bergen

Reiseforslag med rutefly

Om du velger en pakkereise med rutefly kan du selv velge vilken dag du vil reise og hvor lenge du vil være borte. Her viser vi deg priseksempler for 10 netter.

Semiramis
Semiramis
Rhodos by, Rhodos, Hellas
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 11 dager, 10 hotellovernattinger
 • Avreise 26 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 10 hotellovernattinger
26 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Sunshine Rhodos
Sunshine Rhodos
Rhodos' vestkyst, Rhodos, Hellas
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 11 dager, 10 hotellovernattinger
 • Avreise 26 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. All Inclusive
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. All Inclusive
Fly og 10 hotellovernattinger
26 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Port Royal Villas & Spa
 • Passer for voksne
Port Royal Villas & Spa
Kolymbia, Rhodos, Hellas
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 11 dager, 10 hotellovernattinger
 • Avreise 26 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 10 hotellovernattinger
26 jun 2023 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Rhodos

Lindos
 • Attraksjoner
 • Barnevennlig
 • Shopping
Lindos har en unik sjarm som gjør stedet til et av Rhodos' mest populære utfluktsmål.
Pefkos
Pefkos er et lite badested med passe stort utvalg av det meste. Dessuten er det kort vei til mange populære utfluktsmål med leiebil.
Rhodos by
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Underholdning
Når du reiser med Ving kan du velge blant over 20 hotell i Rhodos by. Her finner du også det meste du kan ønske deg av shopping, restauranter, fornøyelser, kultur – og strender!
concept-logo
Rhodos' vestkyst
 • Sport & aktiviteter
 • Barnevennlig
 • Shopping
Vestkysten av Rhodos er et rolig reisemål der Ving tilbyr flere førsteklasses hotell, som for eksempel Sunprime Miramare Beach. Er perfekt hotell for deg som reiser uten barn.
concept-logo
Kallithea
 • Barnevennlig
 • Sport & aktiviteter
 • Strender
I Kallithea får hele familien en herlig ferie. Den beste familieferien får du dersom du bor på Vings familieparadis Sunwing Kallithea Beach.
Lardos
Lardos lokker med flott natur, gjestfrihet og hotell utenom det vanlige.
Kiotari
 • Strender
 • Sport & aktiviteter
Den tidligere fiskerlandsbyen Kiotari lokker med en flere kilometer lang strand. Når du reiser hit med Ving kan du velge mellom flere fine All Inclusive-hotell.
Faliraki
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Shopping
I Faliraki ligger en av Rhodos' aller fineste strender. Når du reiser hit med Ving kan du velge mellom flere veldig bra hotell.
Kolymbia
Kolymbia er det perfekte valg for deg som vil reise til et veldig avslappet sted. Om du skulle gå lei av all freden og roen er det ikke langt til Rhodos by.

Bestill leiebil med rabatt nå!

250,– i rabatt på leiebil hos AVIS

Akkurat nå får du 250,– i rabatt når du bestiller leiebilen din hjemmefra
Bestill leiebilen din raskt og enkelt før ferien. Sikre deg både ferie og leiebil på én og samme bestilling, eller legg til leiebil senere via Min side.

Rabatten gjelder til og med 30. september 2022 på alle våre destinasjoner der vi samarbeider med AVIS, og når du reiser på en charterferie.

**Akkurat nå får du 250,– i rabatt når du bestiller leiebilen din hjemmefra** Bestill leiebilen din raskt og enkelt før ferien. Sikre deg både ferie og leiebil på én og samme bestilling, eller legg til leiebil senere via Min side. _Rabatten gjelder til og med 30. september 2022 på alle våre destinasjoner der vi samarbeider med AVIS, og når du reiser på en charterferie._

Hotelltips! Våre beste hotell på Rhodos

Familieferie - reiser til Rhodos

Familiehotell på Rhodos

På Rhodos har vi familiehotell for enhver smak. Kanskje dere ønsker å bo på vårt absolutt beste familiehotell på Rhodos, Sunwing Kallithea Beach, hvor dere kan treffe Lollo & Bernie.

På Rhodos har vi familiehotell for enhver smak. Kanskje dere ønsker å bo på vårt absolutt beste familiehotell på Rhodos, [Sunwing Kallithea Beach](/hellas/rhodos/kallithea/sunwing-kallithea-beach), hvor dere kan treffe Lollo & Bernie.
Sunprime Miramare Beach - reiser til Rhodos

Hotell for voksne på Rhodos

Bo på hotell der alt er skreddersydd for voksne, som vårt Sunprime Miramare Beach, der våre voksne gjester kan nyte total avkobling.

Bo på hotell der alt er skreddersydd for voksne, som vårt [Sunprime Miramare Beach](/hellas/rhodos/rhodos-vestkyst/sunprime-miramare-beach), der våre voksne gjester kan nyte total avkobling.

Inspirasjon og reisetips til din ferie på Rhodos

Finn reise til Rhodos
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.