Kajakkpadlere tar seg en pause | Reiser med Ving

Flere personlige opplevelser
enn noensinne.

Reiser med Ving

Hvilken reise leter du etter? En pakkereise til Kanariøyene, eller kanskje til en eksotisk drømmestrand i Thailand? Eller hva med en langhelg i New York? Uansett hvilken type ferie du drømmer om, så finner du reisen din hos Ving. Les og la deg inspirere!

Hva vil du oppleve i ferien?

En feriereise er ikke bare en utenlandsreise. Det er også en indre reise. Og å gjøre de tingene som får deg til å føle deg vel. Hva dét er, avhenger av hvem du spør. Nå tilbyr vi flere skreddersydde opplevelser enn noensinne.

HVA SLAGS REISE VIL DU PÅ?

Vil du ha sol og bad, storbypuls, treningsmuligheter eller et hotell med All Inclusive? Vi har alt sammen!

Familiehotell med Ving

Reiser for familien

Vi vet hvor viktig det er at familieferien blir vellykket. Derfor har vi utviklet flere unike familiehotell som alle vil trives på, f.eks. våre populære Sunwing Family Resorts og O.B.C.

Reiser for voksne med Ving

For deg som reiser uten små barn

Vi har mange hotell som er skreddersydd for voksne gjester, som våre egne Sunprime Hotels. Disse passer perfekt når du reiser uten barn, eller med barn over 16 år.

Hvor vil du reise?

Hvor i verden vil du reise? Velg mellom alt fra Aruba til Østerrike - og mange flere spennende reisemål.

Når vil du reise?

Velg hvilken sesong eller måned du vil reise.

Reisetips og inspirasjon

Les mer om ulike spennende reiser og reisemål.

Vingvert på stranden ved solnedgang

Stemningsrapporter fra utlandet

Hvordan er det egentlig å være på reisemålene våre nå? Vi har snakket med Vingvertene på plass og fått svar på alt du lurer på.

Kvinne som svømmer i et basseng

Corona har gitt oss charterfeber

– Er du en av dem som rynker på nesa av charterreiser? I sommer er det vårt beste alternativ, og alle som faktisk har vært på en charterreise de siste fem årene, vet at charterbransjen har rustet seg opp, skriver reiseblogger Vibeke Montero.

Hit vil globetrotterne resa 2021

Globetrotternes reiseplaner i 2021

Noen reiser definitivt mer enn andre, og disse ekspertene har allerede årets ferieplaner klare. Nå deler de sine beste tips med deg som drømmer om sydenferie i år.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.