Kajakkpadlere tar seg en pause | Reiser med Ving

Flere personlige opplevelser
enn noensinne.

Reiser med Ving

Hvilken reise leter du etter? En pakkereise til Kanariøyene, eller kanskje til en eksotisk drømmestrand i Thailand? Eller hva med en langhelg i New York? Uansett hvilken type ferie du drømmer om, så finner du reisen din hos Ving. Les og la deg inspirere!

HVA SLAGS REISE VIL DU PÅ?

Vil du ha sol og bad, storbypuls, treningsmuligheter eller et hotell med All Inclusive? Vi har alt sammen!

Familiehotell med Ving

Reiser for familien

Vi vet hvor viktig det er at familieferien blir vellykket. Derfor har vi utviklet flere unike familiehotell som alle vil trives på, f.eks. våre populære Sunwing Family Resorts og O.B.C.

Reiser for voksne med Ving

For deg som reiser uten små barn

Vi har mange hotell som er skreddersydd for voksne gjester, som våre egne Sunprime Hotels. Disse passer perfekt når du reiser uten barn, eller med barn over 16 år.

Hva vil du oppleve i ferien?

En feriereise er ikke bare en utenlandsreise. Det er også en indre reise. Og å gjøre de tingene som får deg til å føle deg vel. Hva dét er, avhenger av hvem du spør. Nå tilbyr vi flere skreddersydde opplevelser enn noensinne.

Hvor vil du reise?

Hvor i verden vil du reise? Velg mellom alt fra Aruba til Østerrike - og mange flere spennende reisemål.

Travel with Care - Ving

Reiser med omtanke

Vår visjon er å bli markedsledende i Norden på bærekraftige feriereiser med fly. Gjennom en rekke tiltak skal vi i tiden framover gjøre det lettere for våre gjester å ta de mest bærekraftige valgene når de reiser med oss. Og hjelpe dem til å reise med omtanke. Vi har satt opp en plan med tydelige mål som går fram til 2030 – og målsettinger fram til 2050. Det vil naturligvis bli stilt høye krav til oss, men også til våre gjester – og sammen skal vi sørge for å innfri disse.

Når vil du reise?

Velg hvilken sesong eller måned du vil reise.

Reisetips og inspirasjon

Les mer om ulike spennende reiser og reisemål.

Vingvert på stranden ved solnedgang

Stemningsrapporter fra utlandet

Hvordan er det egentlig å være på reisemålene våre nå? Vi har snakket med Vingvertene på plass og fått svar på alt du lurer på.

Reiseinspirasjon

Reiseinspirasjon

Vi i Ving er lidenskapelig opptatt av reiser, og her finner du våre beste reisetips, fortellinger fra stedene vi besøker og smarte tips til din egen ferie.

Hvor vil du reise fra?

Fly fra din lokale flyplass.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.