Hengekøye i sjøen i Kroatia

Reiser

Gjør drømmen til virkelighet

Reiser

Hvilken reise leter du etter? En pakkereise til Kanariøyene, eller kanskje til en eksotisk drømmestrand i Thailand? Eller hva med en langhelg i New York? Uansett hvilken type ferie du drømmer om, så finner du reisen din hos Ving. Les og la deg inspirere!

Reiser til sol, sommer og strand

Drømmer du deg bort til varmere breddegrader, kalde drikker ved solnedgang og lyden av bølgeskvulp? Ta det helt med ro – vi hjelper deg med å oppfylle reisedrømmene dine. Hos Ving finner du turer til sol og strender hele året, enten du fantaserer om en fjern øy i Karibia eller en kortere tur på en spansk strand. La deg inspirere av et av våre mange reisemål rundt om i verden.

Reiser for voksne

Har barna flyttet hjemmefra eller ønsker du og vennene dine en pause fra hverdagen? Da passer våre egne voksenhoteller Sunprime Hotels, som vi har skreddersydd for voksne over 16 år. Vi har nøye valgt ut de beste reisemålene slik at du kan være sikker på å finne opplevelser og vakre omgivelser i nærheten, og ønsker du å skjemme deg selv bort litt ekstra kan vi på det varmeste anbefale en behandling på hotellets spa.

Familievennlige reiser

Det er noe spesielt med følelsen av en kommende familietur – spenningen, forventningen og gleden kommer krypende akkurat som sommerfugler i magen. I Ving har vi mer enn 60 års erfaring med å arrangere reiser for familier, så du er i trygge hender når du bestiller familieturen hos oss. Vi har barnevennlige reisemål over hele Europa, og drømmer du lenger unna, kan vi anbefale blant annet Thailand og Maldivene.

Reiser til verdens storbyer

Hvis du foretrekker shopping fremfor sand, eller museer fremfor snorkling, er en storbytur noe for deg. Opplev London, Roma, New York eller noen av verdens andre metropoler – valgene er nesten uendelige. Og du er selvfølgelig beskyttet av pakkereiseloven og finner sentrale hoteller når du bestiller fly og hotell hos oss. Har du også forelsket deg i en souvenir eller to? Du kan slappe helt av, når du bestiller storbytur hos oss er bagasje alltid inkludert i prisen.

Populære reisemål

Finn den perfekte reisen for deg

Hva slags reise vil du på?

Reiser for alle smaker!

Familjehotell

Reiser for familien

Vi vet hvor viktig det er at familieferien blir vellykket. Derfor har vi utviklet flere unike familiehotell som alle vil trives på, f.eks. våre populære Sunwing Family Resorts.

Vi har tatt fram en rekke ulike hoteller for en vellykket familieferie.

En man och kvinna tittar på varandra

Reiser for voksne

Vi har mange hotell som er skreddersydd for voksne gjester, som våre egne Sunprime Hotels. Disse passer perfekt når du reiser uten barn, eller med barn over 16 år.

Hotell som passer for deg som reiser uten barn.

Livesport

Bestill en reise og opplev livesport i verdensklasse

Inspirasjon og reisetips

Solstoler ved bassenget på Sunprime Miramare Beach

Varmeguiden

Lengter du etter sol og varme reisemål og lurer på hvor du skal reise? I varmeguiden finner du reisemålet som passer deg utifra dine varmepreferanser.

Finn den perfekte temperaturen for deg.

Badevik på Korfu

Greske øyer med lokal sjarm

Leter du etter det autentiske Hellas, og ser etter små, sjarmerende reisemål? I vår guide tipser vi deg om genuine øyer å besøke på din neste ferie.

Herlige greske reisemål.

Vings reiseekspert Maria Byskow

Storby og strand i Lisboa

Lisboa er det perfekte reisemålet for deg som søker både pulserende byliv og vakre milelange strender. Vår reiseekspert Maria tipser deg om hva du ikke må gå glipp av neste gang du besøker den portugisiske hovedstaden.

Marias beste tips til Lisboa.

Når vil du reise?

Flere reiser