Reis med Ving

Hvilken reise passer for deg? En pakkereise til Kanariøyene, eller kanskje til en eksotisk drømmestrand i Thailand? Eller noe helt annet – som en langhelg i New York? Uansett hvilken type ferie du drømmer om, så finner du reisen din hos Ving. Les og la deg inspirere!

NÅR VIL DU REISE?

Se alle de spennende stedene du kan velge mellom.

HVA SLAGS REISE VIL DU PÅ?

Vil du ha sol og bad, storbypuls, treningsmuligheter eller et hotell med All Inclusive? Vi har alt sammen!

Charterreiser med Ving

Vings charterreiser

Når du velger en charterreise får du en pakkereise med fly og hotell, og du kan velge mellom flere av våre mest populære reisemål. På de fleste stedene har vi kunnskapsrike Ving-reiseledere som gjerne deler gode råd, spennende tips og hjelp – om du trenger det.

Pakkereise med både fly og hotell.

HVEM REISER DU SAMMEN MED?

Vi har noe for alle – enten du reiser med små barn, kjæresten, venner eller alene.

Reiser for familien

Vi vet hvor viktig det er at familieferien blir vellykket. Derfor har vi utviklet flere unike familiehotell som alle vil trives på, f.eks. våre populære Sunwing Family Resorts og O.B.C.

For deg som reiser uten små barn

Vi har mange hotell som er skreddersydd for voksne gjester, som våre egne Sunprime Hotels. Disse passer perfekt når du reiser uten barn, eller med barn over 16 år.

HVOR VIL DU REISE?

Du bestemmer!

Velge mellom alt fra Aruba til Østerrike - og mange flere spennende reisemål.

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?