Kvinne med hatt på ferie – reisetips og reiseinspirasjon
Inspirasjon
Reisetips og reiseinspirasjon
Vi i Ving er lidenskapelig opptatt av reiser, og her finner du våre beste reisetips, fortellinger fra stedene vi besøker og smarte tips til din egen ferie.

Stemningsrapporter fra utlandet

Hvordan er det egentlig å være på reisemålene våre nå? Vi har snakket med reiselederne våre og fått svar på alt du lurer på.

Valldemossa, Mallorca

Mallorca i sommer?

Vår Product Manager Carina Modin forteller om hvordan det er å feriere på Mallorca akkurat nå.

Sarah på Gran Canaria

Rapport fra Gran Canaria

Hvordan er det å være på Gran Canaria akkurat nå? Vi har spurt destinasjonssjefen vår, Sarah Sundström.

Aktuelt

Reisedrømmene kan ingen ta fra oss

Den siste tiden har vi måttet holde oss mest hjemme. Hva med å teste en matoppskrift som minner deg om favorittstedet ditt? Eller kanskje du skal se en serie eller film som pirrer reiselysten? Vi har samlet våre aller beste tips til alle dere reiseentusiaster der ute ♥

Tips til deg som savner å reise >

Nå kan det lønne seg å bestille sommerferien

Gratis avbestilling, fleksibilitet og nye sikkerhetsrutiner. Ving har utviklet et eget trygghetskonsept for deg som vil reise på ferie.

Se hvorfor du bør bestille ferien nå

Gratis avbestilling, fleksibilitet og nye sikkerhetsrutiner.

Kvinne som svømmer i basseng - les mer om trygghet ved charter i sommer

Corona har gitt oss charterfeber

– Er du en av dem som rynker på nesa av charterreiser? I sommer er det vårt beste alternativ, og alle som faktisk har vært på en charterreise de siste fem årene, vet at charterbransjen har rustet seg opp, skriver reiseblogger Vibeke Montero.

Globetrotternes reiseplaner i 2021

Noen reiser definitivt mer enn andre, og disse ekspertene har allerede årets ferieplaner klare. Nå deler de sine beste tips med deg som drømmer om sydenferie i år.

Ekspertenes beste tips til deg som drømmer om sydenferie i år.

Solfylte reisemål

Reisetips til herlige steder i Europa og resten av verden.

Themis' 10 Rhodos-tips

Themis Kriara kjenner Rhodos bedre enn de fleste, og vet at øya byr på mer enn «bare» sol, bad, strender og spisesteder. Her deler hun sine beste tips med deg.

Den store Kroatia-guiden

Dubrovnik, Split, Hvar, Brac, Istria, Makarska – det er så mange fine steder i Kroatia! Men hvor bør DU reise? Vi hjelper deg å velge reisemålet som passer for deg.

STORBYTIPS

Hva bør du oppleve? Hvor bør du bo? Her får du tipsene du trenger før storbyturen.

Hotelltips

Skal du på familieferie? Tur med vennegjengen? Slik velger du riktig hotell til ferien.

Praktiske reisetips

Med disse tipsene blir du mer verdensvant enn noensinne 😄

LYST TIL Å PRØVE NOE NYTT?

Vings verden er full av spennende opplevelser som vil gi deg reiseminner for livet.

MILJØ OG BÆREKRAFT

Hvordan ta vare på planeten når du er på ferie?

HVA VIL DU LESE OM?

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.