Se hotell (21)

Reiser til Maldivene

Maldivene

Velkommen til Maldivene og øyrikets fantastiske paradisstrender. Her kan du rusle barbeint i strandkanten og snorkle i fargesprakende laguner.

Maldivene er et skikkelig ferieparadis i Det indiske hav, med kritthvite sandstrender, krystallklart vann og herlige turkisblå laguner. Her kan du nyte en avslappende ferie, der den beste underholdningen foregår under havoverflaten.

Hotell på stranden

Med Ving kan du velge mellom flere øyer hvor hotellene ligger rett på stranden. Den kanskje mest kjente er Kuredu Island Resort & Spa, som har vært flittig besøkt av oss nordboere i årenes løp, og som passer like bra for barnefamilier som for deg som reiser uten barn. Er du på utkikk etter et skikkelig romantisk hotell bør du se nærmere på Prime Select-hotellet Komandoo Island Resort & Spa som ligger på en mindre øy. Du kan også bo på luksuriøse Constance Moofushi Maldives hvor alt er inkludert og hvor du kan bo i et hus som står på påler i det grunne vannet. Hotellene har det til felles at her får du barbeintluksus i unike omgivelser.

Hotell med All Inclusive

Når du reiser til Maldivene er det ikke uvanlig at hotellet du bor på er det eneste som finnes på øya. Da kan det være ekstra deilig og praktisk med All Inclusive, og Ving tilbyr dette på de fleste hotellene. Da er mat, drikke og mye mer inkludert, sånn at du kan slappe fullstendig av og konsentrere deg om å nyte drømmeferien.

Dykking i verdensklasse

Alle hotellene har et stort utvalg av aktiviteter – naturligvis med hovedvekt på dykking, snorkling og fisking. De største attraksjonene er rett og slett strendene og korallrevene med sine fargerike fisker. Dykkeforholdene på Maldivene er nemlig blant de beste i verden, og flere av hotellene har egne dykkesentre med kvalifiserte instruktører.

Kombinasjonsferie

Hvorfor ikke oppleve flere land på én og samme ferie? Du kan for eksempel kombinere en uke på Maldivene med noen dager i Dubai. Siden du reiser til Maldivene med rutefly bestemmer du selv hvor mange dager du vil være borte, og du kan skreddersy ferien din akkurat slik du vil ha den.

Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Hotell for voksne
 • Prisgunstig innkvartering
 • Hotell rett på stranden
 • Gode dykkemuligheter
 • Fine sandstrender
 • Kombiner med Dubai
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Maldivene

Vær
 • januar
30°25°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • februar
30°26°
9
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • mars
31°26°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • april
32°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
31°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • juni
31°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
16
Regnfrie dager
 • juli
30°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • august
30°26°
7
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • september
30°25°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • oktober
30°25°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
15
Regnfrie dager
 • november
30°25°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • desember
30°25°
7
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
Strender
De fleste hotellene på Maldivene ligger på små, lave atoller omgitt av korallrev, og ofte kan du gå rett ut fra rommet ditt og ut på sandstranden. Hvis hotellet tilbyr gratis introduksjonsdykk anbefaler vi både nybegynnere og mer erfarne dykkere å bli med på det. Der lærer du blant annet hvordan du starter snorklingen ved revene på innsiden av atollen, og så snart du har fått prøvd deg litt kan du fortsette til de ytre revene (så lenge det ikke blåser for mye). Rundt øyene kan det være strømmer i havet. Følg derfor hotellenes og myndighetenes informasjon og råd vedrørende forholdene under oppholdet ditt.
Fly og transport

Flytid

Ca. 12 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Maldivene med rutefly året rundt. Da velger du selv avreisedato og hvor lenge du vil være borte. Flyet lander på Male flyplass og derfra reiser du videre med båt eller sjøfly. Ventetid forekommer både ved ankomst og avreise.
Når du bestiller en pakkereise med rutefly til Maldivene med Ving er det obligatorisk å kjøpe hotelltransport i tillegg. Det gjør du samtidig som reisen bestilles. Informasjon om transport til flyplassen i Male fra hotellet fås på de respektive hotellene.

Flyet lander som regel på den internasjonale flyplassen på hovedøya Male. Transport videre fra Male til de ulike øyene skjer med innenriksfly, sjøfly eller speedbåt.

Hvis du reiser videre med sjøfly til hotellet ditt, sjekker du inn bagasjen før du tar buss til sjøflyterminalen og flyr derfra. Hvis du reiser med innenriksfly går du via innenriksterminalen, flyr videre til en lokal øy og tar deretter båt til hotellet. Ventetid kan forekomme på flyplassen før videre transport til hotellet.

Vær oppmerksom på at sjøflyene kun flyr på dagtid. Hvis flyet ditt lander etter kl. 15.30 er det nødvendig med en overnatting på flyplassøya før du kan reise videre til hotellet. Er hjemreisen din før 09.00 er det også nødvendig med en overnatting ved flyplassen den siste natten.

Du kan kontakte oss på 915 08 888 for mer informasjon og bestilling.
Mat, drikke og natteliv
På turistøyene finnes det ikke andre restauranter enn de som er på hotellene.
Det som finnes av uteliv på Maldivene skjer på hotellene, i form av dans eller underholdning et par kvelder i uken.
Shopping
De fleste hotellene har en liten butikk hvor du kan kjøpe is, suvenirer, bøker, badetøy, enkelt snorkleutstyr, frimerker og den slags. Det lønner seg å ha med solkrem hjemmefra, for det er ganske dyrt å kjøpe det der.
Aktiviteter og severdigheter
Flere steder kan du prøve deg på aktiviteter som windsurfing, beachvolleyball, snorkling og dykking. Du finner mer informasjon om hvilke aktiviteter som tilbys på din øy i hotellresepsjonen.

Dykking i verdensklasse

Alle hotellene har et stort utvalg av aktiviteter – naturligvis med hovedvekt på dykking, snorkling og fisking. De største attraksjonene er rett og slett strendene og korallrevene med sine fargerike fisker. Dykkeforholdene på Maldivene er nemlig blant de beste i verden, og flere av hotellene har egne dykkesentre med kvalifiserte instruktører.
Hvordan du tar deg rundt
Du må ta sjøfly eller båt for å komme deg fra flyplassen ut til øyene. På turistøyene finnes det ingen kommunikasjoner som buss eller lignende.
Fakta

Vår service

Ving har ingen reiseledere eller personale på Maldivene. Som regel blir du møtt av hotellets representant på Male, eller så oppsøker du hotellets servicedisk og får hjelp til innsjekking på båten eller sjøflyet.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være maskinlesbart og gyldig i minst 6 måneder etter utreise fra landet. Norske statsborgere får turistvisum for 30 dager ved ankomst (på flyplassen) til Maldivene. Du må ved innreise kunne fremvise returbillett samt at du har nok penger til å forsørge deg selv ( US$ 100 + US$ 50 per dag), eller en bekreftet hotellbestilling. For mer informasjon ta kontakt med landets ambassade i London på telefon: +44 207 224 2135.
https://maldivesembassy.uk/

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Maldivene.

Vaksinering

Ving anbefaler Twinrix-vaskinasjon mot hepatitt A og B. Denne varer i flere år, og må tas minimum fire uker før avreise. Les mer om vaksiner på www.ving.no/vaksineinformasjon

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Turistskatt på Maldivene

Alle reisende må betale turistskatt på Maldivene. For reisende over to år er skatten inkludert i reisens pris, men for barn under to år må det betales en avgift på (for øyeblikket) 6 USD pr. natt direkte til hotellet.

Valuta og betaling

Maldivske Rufiyaa (MVR). Kun USD på hotelløyene. De vanlige internasjonale kredittkortene aksepteres. Ta med USD i små valører for tips ettersom det ikke er mulig å ta ut kontanter på øyene. Pengesedlene må være uskadete og helst nyproduserte. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.

Tidsforskjell

Sommertid: norsk tid +3 timer. Vintertid: norsk tid +4 timer. På Maldivene har de fleste turistøyene egen tid, norsk tid +5 timer.

Elektrisitet

230-240 V. Man må ha adapter.

Språk

Dhivehi samt engelst og tysk på hotelløyene.

Ekstrasenger

Er dere tre personer som bor i et rom eller i en leilighet på Maldivene, innebærer det ofte at dere må dele seng eller senger (to smale dobbeltsenger, én eller to dobbeltsenger queen size eller én dobbeltseng king size). Den sengen som deles har felles madrass og sengetøy. Tar rommet eller leiligheten fire personer får dere dele to smale dobbeltsenger, to dobbeltsenger queen size eller en king size seng.

Øvrig

Det er forbudt å innføre alkoholholdige drikkevarer samt religiøs og pornografisk litteratur til Maldivene. Vin, øl og sprit serveres på hotelløyene. Prisnivået er relativt høyt. Toppløs soling er ikke akseptert. Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Reiseforslag til Maldivene
Sun Island Resort
Sun Island Resort
Maldivene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Inkl. halvpensjon
 • Avreise 10 mai 2021 fra Oslo, Gardermoen
Halvpensjon
Fly og 7 hotellovernattinger
10 mai 2021 fra Oslo, Gardermoen
Meeru Island Resort & Spafamilycomfort
 • Barnevennlig
Meeru Island Resort & Spa
Maldivene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Inkl. helpensjon
 • Avreise 31 mai 2021 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Fly og 7 hotellovernattinger
31 mai 2021 fra Oslo, Gardermoen
Kuredu Island Resort & Spa
Kuredu Island Resort & Spa
Maldivene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Inkl. helpensjon
 • Avreise 31 mai 2021 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Fly og 7 hotellovernattinger
31 mai 2021 fra Oslo, Gardermoen
Reethi Faru Resort
Reethi Faru Resort
Maldivene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Inkl. frokost
 • Avreise 26 apr 2021 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
26 apr 2021 fra Oslo, Gardermoen
Constance Moofushi Maldivessignatureforvoksne
 • Passer for voksne
Constance Moofushi Maldives
Maldivene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Inkl. All Inclusive
 • Avreise 15 aug 2021 fra Oslo, Gardermoen
All Inclusive
Fly og 7 hotellovernattinger
15 aug 2021 fra Oslo, Gardermoen
Fushifaru Maldives
Fushifaru Maldives
Maldivene
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 9 dager, 7 hotellovernattinger
 • Inkl. frokost
 • Avreise 10 mai 2021 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
10 mai 2021 fra Oslo, Gardermoen
Finn reisen din til Maldivene