Cruise

Et cruise er en perfekt måte å se verden på, for du får oppleve flere øyer og byer på en og samme reise. Velg mellom spennende cruiseruter i Karibia, Asia, Middelhavet, Hawaiis øyverden, Persiabukten og Nord-Europa.

Når du bestiller cruise med Ving er alltid flyreisen og helpensjon om bord inkludert. På noen cruise er også hotellovernatting i land inkludert. Vi samarbeider med noen av verdens beste rederier: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line og Costa Cruises.

Når er det best å dra på cruise?

Dessverre finnes det ikke et entydig svar når det kommer til når på året det er best å dra på cruise. De fleste rederiene seiler til områder med det beste været. Dette betyr at det ikke er så mange cruise i Europa om høsten og vinteren. Til gjengjeld finner du mange cruise i Karibia når vi har de kaldeste månedene her hjemme.

Billige cruise

Du kan absolutt dra på cruise selv om du reiser med et begrenset budsjett. Vi har samlet våre beste tips til hvordan du kan finne et billig cruise.
Les alle våre tips her

Cruise med Ving

Du kan føle deg helt trygg når du bestiller et cruise med oss. Pakkereiseloven gjelder, og vi sørger for at du kommer til cruiset ditt i god tid – noe som av og til inkluderer en overnatting på hotell kvelden før.

  • Flyreise er alltid inkludert
  • På flere cruises er også hotell inkludert
  • Helpensjon er inkludert (bestill drikkepakke for å få et cruise med All Inclusive)

Hvor vil du på cruise?

Hos oss finner du spennende cruiseruter over hele verden.

Tilbud og reiseforslag

Rederier

Finn cruiseskipet som passer for deg.

Royal Caribbean med Ving

Royal Caribbean

Rederiet Royal Caribbean tilbyr cruise med noen av verdens største cruiseskip. Om bord venter både et aktivitetstilbud og underholdning i verdensklasse – perfekt for eventyrlystne cruisere i alle aldre.

Når du bestiller en cruisepakke med Royal Caribbean via Ving er alltid helpensjon og tips inkludert i prisen.

Aktiviteter og underholdning i verdensklasse.

Costa Cruises

Costa Cruises

Costa Cruises tilbyr gode og prisgunstige cruiseferier som passer bra for deg som reiser med barn. Om bord har Costa Cruises egne rabatter for barn, et stort aktivitetstilbud og show og underholdning for hele familien.

Når du bestiller en cruisepakke med Costa Cruises via Ving er alltid mat om bord inkludert i prisen.

Prisgunstige cruiseferier som passer for hele familien.

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

På Norwegian Cruise Line står friheten i fokus. Det er ingen faste bordsetninger eller kleskoder – du bestemmer alt selv. Skipene passer utmerket for barnefamilier, med aktiviteter, show og underholdning om bord.

Freestyle Cruising – ingen faste bordsetninger eller kleskoder.

Cruise med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Er du på utkikk etter en mer elegant cruiseopplevelse er Celebrity Cruises rett valg. Skipene har lekker design og passer godt for deg som reiser uten barn. Om bord venter spektakulære show og førsteklasses restauranter.

Når du bestiller en cruisepakke med Celebrity Cruises via Ving er måltider om bord og tips inkludert i prisen.

Luksuriøse cruiseferier for voksne gjester.

Hvorfor velge cruise?

Det er mange gode grunner til at en cruiseferie er den perfekte ferien.

Opplevelser på cruiseferie

Opplev mer

Strender, storbyer, natur og kultur

Vil du besøke sjarmerende småbyer langs middelhavskysten, slappe av på spektakulære, karibiske strender eller kanskje oppleve tusen og én natt-stemningen i fjerne Østen? Du har alle muligheter på et cruise. Vil tilbyr cruise over hele verden, og våre reiserådgivere hjelper deg gjerne med å finne det perfekte cruiset for deg.

Fantastisk mat på cruise

Maten om bord

Mye mer enn bare et måltid

Når du reiser på cruise med oss er helpensjon om bord alltid inkludert. Kjøper du en drikkepakke i tillegg får du en komplett ferie med All Inclusive, og du kan la regningen seile sin egen sjø. Du kan velge og vrake blant de ulike restaurantene om bord, og la deg begeistre av nye smaksopplevelser hver eneste dag.

Barnevennlige cruise

Perfekt for barnefamilier

Familieferien dere sent vil glemme.

Ombord på de familievennlige cruiseskipene er det fullspekkede aktivitetsprogram for både store og små cruisere. Du kan gå på oppdagelsesferd blant restauranter, klatrevegger, barneklubber, kinoer og på kvelden venter underholdning som passer for alle.

Opplevelser på cruise

Opplevelser om bord

Full fart fra morgen til kveld – hvis du vil.

Storslagne show, vannsklier, utflukter, treningstilbud – de største skipene har nærmest utallige aktiviteter du kan være med på, men det betyr selvfølgelig ikke at du være med på noen dem. Du kan også ta det helt piano og slappe av i et av boblebadene – eller kanskje i spaet?

Inspirasjon

Drømmer du om å reise på cruise? Trenger du mer inspirasjon om cruise?