Cruiseferie

Et cruise er en perfekt måte å se verden på, for du får oppleve flere øyer og byer på en og samme reise. Velg mellom spennende cruiseruter i Karibia, Middelhavet, Hawaiis øyverden, Persiabukten og Nord-Europa.
Når du bestiller cruise med Ving er alltid flyreisen og helpensjon om bord inkludert. På noen cruise er også hotellovernatting i land inkludert. Vi samarbeider med noen av verdens beste rederier: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line og Costa Cruises.  
Wonder of the Seas
Nyhet!

Wonder of the Seas

Bestill et cruise i Middelhavet for hele familien – på Royal Caribbean Internationals nyeste skip Wonder of the Seas.

Skipet byr på blant annet morsomme og interaktive badeland, herlige bassengområder, spennende aktiviteter, kveldsshow og et stort antall restauranter. Opplev Middelhavet på en helt ny måte!

**Bestill et cruise i Middelhavet for hele familien – på Royal Caribbean Internationals nyeste skip Wonder of the Seas.** Skipet byr på blant annet morsomme og interaktive badeland, herlige bassengområder, spennende aktiviteter, kveldsshow og et stort antall restauranter. Opplev Middelhavet på en helt ny måte!

Hvor vil du på cruise?

Velg blant spennende cruiseruter over hele verden: Middelhavet, Karibia, Hawaiis øyverden, Persiabukten og Nord-Europa.

Reiseforslag

Palma, Palermo, Roma
 • Familievennlig
Palma, Palermo, Roma
Cruise i Middelhavet
Costa Smeralda
 • Cruisepakke 9 dager inkl. fly
 • 1 hotellnatt i Barcelona
 • 7 cruisenetter i Premium innvendig lugar med drikkepakke inkl. helpensjon
 • Avreise 4 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
9 dager
4 des 2022 Oslo, Gardermoen
Korsika, Ibiza & Valencia
 • Familievennlig
Korsika, Ibiza & Valencia
Cruise i Middelhavet
Vision of the Seas
 • Cruisepakke 10 dager inkl. fly
 • 1 hotellnatt i Barcelona
 • 8 cruisenetter i Innvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 13 okt 2022 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
10 dager
13 okt 2022 Oslo, Gardermoen
Israel, Kypros & Santorini
 • Familievennlig
Israel, Kypros & Santorini
Cruise i Middelhavet
Norwegian Jade
 • Cruisepakke 9 dager inkl. fly
 • 1 hotellnatt i Athen
 • 7 cruisenetter i Innvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 29 okt 2022 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
9 dager
29 okt 2022 Oslo, Gardermoen
Malaga, Lissabon, Valencia & Gibraltar
 • Familievennlig
Malaga, Lissabon, Valencia & Gibraltar
Cruise i Middelhavet
Costa Fascinosa
 • Cruisepakke 12 dager inkl. fly
 • 1 hotellnatt i Barcelona
 • 10 cruisenetter i Premium innvendig lugar med drikkepakke inkl. helpensjon
 • Avreise 12 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
12 dager
12 nov 2022 Oslo, Gardermoen
St. Thomas, Tortola, Bahamas
 • Familievennlig
St. Thomas, Tortola, Bahamas
Cruise i Karibia
Norwegian Escape
 • Cruisepakke 10 dager inkl. fly
 • 2 hotellnetter i Orlando
 • 7 cruisenetter i Innvendig lugar inkl. helpensjon
 • Avreise 24 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Helpensjon
Helpensjon
10 dager
24 nov 2022 Oslo, Gardermoen

Finn det perfekte cruiset

Hvorfor velge cruise?

Det er mange gode grunner til å velge cruiseferie, her lister vi ut noen av dem.

Opplevelser på cruiseferie

Du får oppleve mye

Strender, storbyer, natur og kultur

Vil du besøke sjarmerende småbyer langs middelhavskysten, slappe av på spektakulære, karibiske strender eller kanskje oppleve tusen og én natt-stemningen i fjerne Østen? Da er cruise noe for deg. Reiserådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne det perfekte cruiset for deg.

**Strender, storbyer, natur og kultur** Vil du besøke sjarmerende småbyer langs middelhavskysten, slappe av på spektakulære, karibiske strender eller kanskje oppleve tusen og én natt-stemningen i fjerne Østen? Da er cruise noe for deg. Reiserådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne det perfekte cruiset for deg.
Fantastisk mat på cruise

Maten om bord

Mye mer enn bare et måltid

Når du reiser på cruise med oss er helpensjon om bord alltid inkludert. Kjøper du en drikkepakke i tillegg får du en komplett ferie med All Inclusive, og du kan la regningen seile sin egen sjø. Du kan velge og vrake blant de ulike restaurantene om bord, og la deg begeistre av nye smaksopplevelser hver eneste dag.

**Mye mer enn bare et måltid** Når du reiser på cruise med oss er helpensjon om bord alltid inkludert. Kjøper du en drikkepakke i tillegg får du en komplett ferie med All Inclusive, og du kan la regningen seile sin egen sjø. Du kan velge og vrake blant de ulike restaurantene om bord, og la deg begeistre av nye smaksopplevelser hver eneste dag.
Barnevennlige cruise

Perfekt for barnefamilier

Familieferien dere sent vil glemme.

Visste du at cruise passer perfekt for barnefamilier? Flere av rederiene vi samarbeider med har egne barneklubber, og de største skipene har fullspekkede aktivitetsprogram for både store og små cruisere. Ta med deg hele familien og forbered dere på mange spennende opplevelser både til havs og i land.

**Familieferien dere sent vil glemme.** Visste du at cruise passer perfekt for barnefamilier? Flere av rederiene vi samarbeider med har egne barneklubber, og de største skipene har fullspekkede aktivitetsprogram for både store og små cruisere. Ta med deg hele familien og forbered dere på mange spennende opplevelser både til havs og i land.
Opplevelser på cruise

Opplevelser om bord

Full fart fra morgen til kveld – hvis du vil.

Storslagne show, vannsklier, klatrevegger, utflukter, treningstilbud – de største skipene har nærmest utallige aktiviteter du kan være med på, men det betyr selvfølgelig ikke at du være med på noen dem. Du kan også ta det helt piano og slappe av i et av boblebadene – eller kanskje i spaet?

**Full fart fra morgen til kveld – hvis du vil.** Storslagne show, vannsklier, klatrevegger, utflukter, treningstilbud – de største skipene har nærmest utallige aktiviteter du kan være med på, men det betyr selvfølgelig ikke at du **må** være med på noen dem. Du kan også ta det helt piano og slappe av i et av boblebadene – eller kanskje i spaet?

Inspirasjon

Drømmer du om å reise på cruise? Trenger du mer inspirasjon om cruise?

Vi samarbeider med

Royal Caribbean med Ving

Royal Caribbean

Rederiet Royal Caribbean tilbyr cruise med noen av verdens største cruiseskip. Om bord venter både et aktivitetstilbud og underholdning i verdensklasse – perfekt for eventyrlystne cruisere i alle aldre.

Når du bestiller en cruisepakke med Royal Caribbean via Ving er alltid helpensjon og tips inkludert i prisen.

Aktiviteter og underholdning i verdensklasse.

Costa Cruises

Costa Cruises

Costa Cruises tilbyr gode og prisgunstige cruiseferier som passer bra for deg som reiser med barn. Om bord har Costa Cruises egne rabatter for barn, et stort aktivitetstilbud og show og underholdning for hele familien.

Når du bestiller en cruisepakke med Costa Cruises via Ving er alltid mat om bord inkludert i prisen.

Prisgunstige cruiseferier som passer for hele familien.

Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line

På Norwegian Cruise Line står friheten i fokus. Det er ingen faste bordsetninger eller kleskoder – du bestemmer alt selv. Skipene passer utmerket for barnefamilier, med aktiviteter, show og underholdning om bord.

Freestyle Cruising – ingen faste bordsetninger eller kleskoder.

Cruise med Celebrity Cruises

Celebrity Cruises

Er du på utkikk etter en mer elegant cruiseopplevelse er Celebrity Cruises rett valg. Skipene har lekker design og passer godt for deg som reiser uten barn. Om bord venter spektakulære show og førsteklasses restauranter.

Når du bestiller en cruisepakke med Celebrity Cruises via Ving er måltider om bord og tips inkludert i prisen.

Luksuriøse cruiseferier for voksne gjester.

Derfor skal du reise på cruise med Ving

Derfor skal du reise på cruise med Ving

Når du bestiller et cruise med oss kan du føle deg trygg. Pakkereiseloven gjelder, og vi sørger for at du kommer fram til cruiset i god tid, noen ganger også med overnatting på hotell kvelden i forveien.

 • Flyreise er alltid inkludert
 • På flere cruise er hotellovernatting inkludert
 • Helpensjon inngår (bestill drikkepakke for et cruise med All Inclusive)
Når du bestiller et cruise med oss kan du føle deg trygg. Pakkereiseloven gjelder, og vi sørger for at du kommer fram til cruiset i god tid, noen ganger også med overnatting på hotell kvelden i forveien. - Flyreise er alltid inkludert - På flere cruise er hotellovernatting inkludert - Helpensjon inngår (bestill drikkepakke for et cruise med All Inclusive)
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.