Cruiseferier

Et cruise er en perfekt måte å se verden på, for du får oppleve flere øyer og byer på en og samme reise. Velg mellom spennende cruiseruter i Karibia, Middelhavet, Det indiske hav, Hawaiis øyverden, Persiabukten og Nord-Europa.

Når du bestiller en cruisepakke med Ving er alltid flyreisen og helpensjon om bord inkludert. På noen cruise er også hotellovernatting i land inkludert. Vi samarbeiderMer informasjon med noen av verdens beste rederier: Royal Caribbean International, Celebrity Cruises, Norwegian Cruise Line og Costa Cruises.
 

Mindre informasjon

Hvor vil du på cruise?

Velg og vrak blant spennende cruiseruter over hele verden

Finn det perfekte cruiset

Hvorfor cruise?

Gode grunner til å velge cruiseferie

Opplevelser på cruiseferie

Du får oppleve mye

Strender, storbyer, natur og kultur

Vil du besøke sjarmerende småbyer langs middelhavskysten, slappe av på spektakulære, karibiske strender eller kanskje oppleve tusen og én natt-stemningen i fjerne Østen? Da er cruise noe for deg. Reiserådgiverne våre hjelper deg gjerne med å finne det perfekte cruiset for deg.

Fantastisk mat på cruise

Maten om bord

Mye mer enn bare et måltid

Når du reiser på cruise med oss er helpensjon om bord alltid inkludert. Kjøper du en drikkepakke i tillegg får du en komplett ferie med All Inclusive, og du kan la regningen seile sin egen sjø. Du kan velge og vrake blant de ulike restaurantene om bord, og la deg begeistre av nye smaksopplevelser hver eneste dag.

Opplevelser på cruise

Opplevelser om bord

Full fart fra morgen til kveld – hvis du vil.

Storslagne show, vannsklier, klatrevegger, utflukter, treningstilbud – de største skipene har nærmest utallige aktiviteter du kan være med på, men det betyr selvfølgelig ikke at du være med på noen dem. Du kan også ta det helt piano og slappe av i et av boblebadene – eller kanskje i spaet?

Inspirasjon

Vi samarbeider med

Derfor skal du reise på cruise med Ving

Derfor skal du reise på cruise med Ving

Når du bestiller et cruise med oss kan du føle deg trygg. Pakkereiseloven gjelder, og vi sørger for at du kommer fram til cruiset i god tid, noen ganger også med overnatting på hotell kvelden i forveien.

  • Flyreise er alltid inkludert
  • På flere cruise er hotellovernatting inkludert
  • Helpensjon inngår (bestill drikkepakke for et cruise med All Inclusive)