Restplass til Syden

Listen oppdateres fortløpende.
Vær oppmerksom på at en restplass med avgang innen kort tid, må betales med en gang.

I visse perioder er det mange som bestiller restplasser, og reisen kan allerede være solgt selv om den er synlig i listen nedenfor. Prøv i så fall en annen reise lenger frem i tid. Det kan også være tilfeller hvor flere er i gang med å bestille den samme reisen som deg, og kan vises som utsolgt. Forsøk da å bruke reisebestillingen fra forsiden på ving.no som alltid viser realtid.

Spørsmål og svar om restplass

Hva er en restplassreise?

Våre restplasser er reiser for deg som ønsker å reise snart (innen tre måneder) og vil reise til en bra pris. Hotellstandarden kan variere. Du kan som regel bestille et hotell i vårt ordinære utvalg, men kan også havne på et hotell som ikke inngår i vårt ordinære utvalg hvis du velger å bestille en uspesifisert restplass.

Hvor kan jeg reise?

Vi tilbyr restplasser til de reisemålene hvor vi har plasser igjen. Derfor varierer utvalget etter etterspørselen og hva som ligger ute for salg.

Kan jeg bestille en restplass med All Inclusive?

Avhengig av hva som er ligger ute for salg når du vil reise, er muligheten for restplasser med All Inclusive til stede. Her kan du søke etter bra restplasser med All Inclusive (søk på reiser med snarlig avreise).

Kan jeg bestille en restplass med kun fly?

Ja, hvis det er ledige plasser på våre fly er det mulig å bestille med kun flybillett. Her finner du restplasser med kun fly.

Hvor mye koster en restplass med Ving?

Prisene på en restplass varierer og oppdateres kontinuerlig. Du finner alle aktuelle priser i vår restplasskalender over. Her finner du tips om flere rimelige reiser. Prisene i kalenderen er pr. person i delt dobbeltrom.

Hva er inkludert?

I våre restplasser inngår flyreise og hotell med mindre du selv velger å bestille kun fly. Standarden på hotellet varierer avhengig av hva du velger å bestille.

Om restplasser

Alle priser vises pr. person når minimum to deler rom/leilighet.

I visse perioder er det mange som bestiller restplasser, og reisen kan allerede være solgt selv om den er synlig i listen ovenfor. Prøv i så fall en annen reise lenger frem i tid.

Restplass og billige reiser

På denne siden finner du våre restplasser og billige feriereiser for de neste tre månedene. En restplass kan være alt fra kun flybilletter, til pakkereiser med fly og hotell med uspesifisert overnatting, til finere hotell med All Inclusive. Det er begrenset antall plasser, og prisene blir ikke lavere - så bestem deg raskt!

Utvalget av restplasser varierer hele tiden, med sesong og med salget av flybilletter og pakkereiser med fly og hotell, så du kan finner restplasser til bl.a. Hellas, Spania, Kroatia, men også Thailand og Kapp Verde. Er du spontant og eventyrlysten, kan du bestille en uspesifisert reise – det er ofte de billigste plassene og du får først vite hvordan du skal bo når du ankommer på reisemålet. Om du vil vite hvordan du skal bo, velger du en spesifisert reise der du kan lese om hotellet på forhånd. Ønsker du utsikt, terrasse/balkong, kan tillegg i prisen tilkomme.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.