Reiser til Mallorca

Vurderer du å reise til Mallorca? Da er du ikke alene! Mallorca er, med sin spanske sjarm og skjønne middelhavsklima, nemlig et av sommerens mest populære reisemål. Og selv om du har vært på øya tidligere finnes det alltid noe nytt å oppdage. Fjellandsbyene, de små badevikene på vestkysten, folkelivet i Palma by – spennende opplevelser venter på deg! Vi har selvfølgelig også hotell for enhver smak og lommebok, uansett om du reiser med familien din, med kjæresten din eller med venner. For hvis kvalitetstid er din greie, så er kvalitetshotell vår.

Mer informasjon Ving har flere reisemål og flere hotellalternativ på Mallorca enn noen annen norsk reisearrangør. Når du reiser hit kan du velge mellom mange flotte hotell. Alt fra familieparadisene Sunwing Family Resorts og Family Garden til våre beste voksenhotell Sunprime Hotels: Sunprime Palma Beach, Sunprime Waterfront i Playa de Palma og Sunprime Monsuau i Cala d' Or. Vi tilbyr også golfpakker med forhåndsbestilte starttider, storbyreiser til Palma og mange spennende utflukter. Til Mallorca kan du også bestille pakker med rutefly og hotell, slik at du velger akkurat hvilken dag du vil reise, året rundt.Mindre informasjon

Vær og klima på Mallorca

Mallorca byr på skikkelig varme i sommermånedene med opp mot 30 grader i juli og august. I vår- og høstmånedene kan du forvente rundt 17–19 grader. Mai–september er den mest solsikre perioden, og alle badeglade kan glede seg over en vanntemperatur på 20–25 grader fra juni til oktober.

Hvilket reisemål på Mallorca passer best for deg?

Nordspissen – perfekt for barnefamiliene

Barnevennlige Alcudia trenger nesten ingen presentasjon, de langgrunne og supre sandstrendene er viden kjent. Gå heller ikke glipp av de barnevennlige og rolige reisemålene: Puerto Pollensa, Can Picafort, Cala Mesquida og Cala Ratjada.

Sørkysten - for den livlige

Magaluf natteliv er velkjent, og det er full fart hele sommeren. Om våren og høsten er tempoet derimot betydelig roligere. Det finnes også flere hyggelige reisemål på sørsiden, alle med kort vei til storbylivet i Palma: Playa de Palma, Cala Mayor, Illetas, Palma Nova og Santa Ponsa.

Vestkysten – det andre Mallorca

Cala San Vicente i nordvest er bygd opp rundt de små strendene i en av fjellkjeden Tramuntanas dalganger og er et av øyas aller minste og fredeligste feriesteder. Det ligger også flere fine, avslappende reisemål langs Tramuntana-fjellene, som Puerto de Sóller, Deià, Valldemossa, Estellencs og Port d'Andratx.

Cala-ene på østkysten – badenyfmenes paradis

På Mallorcas østside finner du flere reisemål og mange fine badesteder som passer både for familier og for deg som reiser uten barn: Cala Bona, Cala Millor, Sa Coma og Cala d'Or.