Hotellenes treningstilbud
Inspirasjon

Lynguide til hotellenes treningstilbud

Har du latt deg skremme av timeplaner med relativt intetsigende og fryktinngytende navn som «crosstraining» og «tabata»?
På Sunprime Hotels, Sunwing Family Resorts og Ocean Beach Club har du gratis tilgang til treningsstudio og gruppetrening i regi av SATS. Hvis du trener på SATS hjemme vil du kjenne igjen timene, men hvis du ikke gjør det er det kanskje ikke så lett å vite hva de forskjellige timene innebærer. Her får du en liten innføring.

Core

Kjernen er stjernen på denne effektive 30-minutters økten. Kjernemusklaturen får kjørt seg med situps, rygghev og balanseøvelser. Ved å trene kjernemuskulaturen får du sterk mage og korsrygg, og en bedre kroppsholdning.

Yoga Flow

Yoga har du sannsynligvis hørt om, men vet du hva det er? På Yoga Flow samkjører du pust og yogastillinger i en relativt lang, sammenhengende serie som kalles en «flow». Dette er dynamisk yoga med mye bevegelse, så her kan du forvente både litt puls og å bli svett. Easy Yoga er en enklere og mindre utfordrende variant.

Lynguide til hotellenes treningstilbud
Lynguide til hotellenes treningstilbud

Crosstraining

Hvis du er på utkikk etter en skikkelig utfordring er dette timen for deg. Crosstraining er stasjonsbasert trening med utfordrende og tøffe øvelser, kun med korte pauser mellom. Øvelsene kan være stående roing med vektstang, pushups og burpees, og målet på hver stasjon? Så mange repetisjoner du rekker!

Fitness Together

Noen Sunwing-hotell tilbyr Fitness Together, et treningstilbud som lar deg trene sammen med barna dine hvis de er i alderen 11-15 år. Dere kan trene både i treningsstudioet og delta sammen på utvalgte gruppetreningstimer.

Lynguide til hotellenes treningstilbud

PT

PT står for personlig trener, og hvis du trener med en av disse får du hjelp til å skreddersy øvelsene basert på egne ønsker og forutsetninger. Vings profesjonelle personlige trenere er sammen med deg under hele treningsøkten og tilbyr alt fra enkel kostholdsrådgivning til individuelt tilpassede treningsprogram.

Vær oppmerksom på at treningstilbudet varierer mellom de ulike hotellene.

Lynguide til hotellenes treningstilbud

Flere tips til enkel ferietrening

Hvis du har blitt bitt av treningsbasillen og vil få mest mulig ut av ferietreningen kan du se nærmere på Vings treningsreiser. Vi arrangerer alt fra rene yogareiser til triatlonleire.

Trening på rommet

Hvis du ikke vil eller kan delta på gruppetimer, for eksempel hvis du reiser med små barn, er det ikke nødvendigvis et krav at du forlater rommet for å trene. Du kan nemlig bestille treningsutstyr som yogamatte, gummibånd, strikker og vanlig treningsmatte (i tillegg til veiledning fra en av hotellets treningseksperter) til rommet. Perfekt hvis du foretrekker å trene på egen hånd.

Trening utenfor hotellet

Trening utendørs er en perfekt anledning til å se seg litt rundt på egen hånd og få trim i samme slengen. På flere av hotellene er det mulig å leie sykkel, og det er flere bra treningsløyper for løping i nærområdet. Vi har kartlagt våre favoritter og gjort dem nedlastbare for RunKeeper, MapMyRun og flere andre apper.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.