Ta med Vings app på reisen!

§ Med Vings smarte reiseapp har du alt du trenger før og i ferien. I den finner du bestillingen din, flytider, transportinfo og restauranttips. Utforsk, bestill, finn, betal og la deg inspirere.

Alt om reisen din på mobilen:

  • Finn restplasser
  • Bestill reise
  • Se alt om reisen din
  • Sjekkliste
  • Utflukter

LAST NED VINGS APP:

Se bestillingen din

Start med å bestille en reise hos Ving. Etterpå logger du inn i appen med opplysningene dine eller bestillingsnummer. På appen vises nå hotellet du skal bo på.

Før reisen

Planlegg reisen din med flytider, hotellinformasjon og gode tips. Flyr du med Sunclass Airlines kan du forhåndsbestille taxfreevarer og reservere sete på flyet.

Under reisen

I appen finner du opplysninger om bestillingen din og kontaktopplysninger til hotellet ditt. Du får tips om reisemålet, og du kan se både hotellet ditt, restauranter og severdigheter i nærheten ved hjelp av kartet. Du kan selvfølgelig velge å lagre all informasjonen offline så har du alltid tilgang til den.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.