Tyrkia
Sunprime Dogan Side Beach, Side

Tyrkia

Tyrkia

Reiser du med Ving til Tyrkia finner du alltid et hotell som passer deg. Vi tilbyr blant annet et familievennlig Sunwing Family Resort og fire forskjellige Sunprime Hotels for deg som reiser uten barn. Med over 115 hotell å velge mellom kan du være sikker på å finne et hotell som passer både deg og lommeboken.

Les mer om å reise til Tyrkia Skjul tekst

Finn ditt favorittsted
Ving har reiser til flere av Tyrkias mest populære reisemål i Antalya-området og til Istanbul.

Golf i Tyrkia
Tyrkia er en av favorittene blant Vings golfreisemål. Banene har høy standard, og når du reiser med Ving kan du bo på hotell som har egne baner der du får veldig bra priser. Dessuten har vi egen golfvert og flere rimelige golfpakker i Tyrkias største golfmetropol; Belek.

Når er det best vær i Tyrkia
Tyrkia er et stort land og klimaet varierer avhengig av hvor du befinner deg.

Antalyabukten
I Antalyabukten, der Antalya, Side, Alanya og Belek ligger, råder et behagelig middelhavsklima med lange, varme somre og milde vintre. I juni, juli og august er det mye sol og ganske varmt, noen ganger over 35 grader. Våren (april-mai) og høsten (september-oktober) minner mer om en bedre norsk sommer med 20-30 grader. Også i november er det behagelig varmt med rundt 20 grader, men nedbørsmengden øker jo lenger ut på året man kommer. Januar og februar er de kaldeste vintermånedene med ca. 12 grader på dagtid, og har sammen med desember flest regndager.

Istanbul
Perioden mai-oktober regnes som sommer i Istanbul. Da er været varmt og fuktig, med temperaturer mellom 20 og 25 grader. I juli og august kan temperaturen stige opp mot 30 grader. Høsten gjør sitt inntog i november, og om vinteren (desember-mars) kan det komme litt snø selv om det som regel er 8-11 varmegrader.

  • Valuta: Tyrkiske lira (TRY)
  • Sesong: Hele året
  • Antall reisemål:  5
  • Antall hotell:  129

All Inclusive i Tyrkia

All Inclusive i Tyrkia
Ferie der alt inngår

Skikkelig badeferie

Skikkelig badeferie
Hotell med badeland i Tyrkia

Direktefly til Tyrkia

Direktefly til Tyrkia

Vi flyr direkte til Tyrkia fra flere flyplasser.

Flyprogram sommer 2018 Flyprogram sommer 2019

Har du spørsmål om Tyrkia?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her