Ved bassenget
Inspirasjon

Derfor bør du velge et

Konsepthotell

Hva er egentlig et konsepthotell?

Skal hotellet være barnevennlig? Barnefritt? Ha kul design? Hotelljungelen kan virke overveldende og uoversiktlig for de fleste, men velger du et konsepthotell er sjansen stor for at du treffer blink.

Skrevet av: Lén-Veronica Kongerud

– Konsepthotellene våre er hotell som er skreddersydd for en bestemt type reisende. De er utviklet nettopp fra ønskene kundene har hatt. I tillegg har vi også vært i front når det gjelder hva folk forventer av et moderne hotell – som design, mat og treningsfasiliteter, sier produktsjef Carlos Cebrian.

Allerede i 2014 slo Ving fast i sin Ferierapport at vi er mer opptatt av hotellopplevelsen enn før. Vi har det fint hjemme, og vi vil ikke ha det noe mindre fint på ferie. I tillegg bruker vi en god del penger på ferien vår.

– Hotellet har blitt mye mer enn bare et overnattingssted, det er nesten som et reisemål i seg selv.

Produktsjef Carlos Cebrian

Produktsjef Carlos Cebrian

For deg som reiser med barn

Sunwing Family Resorts

Av alle Vings hotell er det særlig 10 som anbefales til barnefamilier. De populære Sunwing-hotellene. Det er mange gode grunner til at disse er blant de beste alternativene når du skal velge hotellet til familieferien. Den kanskje aller viktigste er at hotellene er spesielt tilrettelagt, helt ned til den minste detalj, for deg som reiser med barn.

Hvor godt tilpasset hotellene er ser du allerede når du skal bestille. Du kan velge blant en rekke skreddersydde familierom- og leiligheter, avhengig av hvor gamle barna er og hvor mange dere er. De forskjellige romtypene kan du lese mer om her. Hva med å bo i en egen Lollo & Bernie-suite med lekent design, fargeglade detaljer og masse spill og leker? De populære maskotene kommer selvfølgelig også på besøk.

På hotellene skal det mye til for at de yngste skal kjede seg. Det finnes barne- og ungdomsaktiviter i fleng, som Kids Parkour, minigolf, Creative Time, tennis, Teen Idol, Lolle & Bernie, Mini Land, barneshow, Mini Stars – for å nevne noe. I tillegg spiser barn under 12 år gratis, og de har sin egen buffe.

Til og med spaet og treningsopplegget er tilrettelagt for familier. På Sunwing kan barna få prøve Lollos økologiske oljemassasje eller Bernies sjokolademassasje. Reiser du med litt eldre barn (fra 11 år) kan dere få spabehandlinger sammen. I sommer introduserte Sunwing også familietrening. Det arrangeres skreddersydde familietimer med dyktige instruktører, og barn helt ned i 3-års alderen kan leke seg med foreldrene på familiegymnastikk og barnevennlig yoga. På Sunwing har det nemlig aldri vært sånn at det ene trenger å gå på bekostning av det andre.

Flere grunner til at Sunwing er barnefamilienes favoritthotell.

Se alle Sunwing Family Resorts

Ocean Beach Club

De siste årene har det kommet tre nye hotell i Sunwing-familien som ble en umiddelbar suksess: Ocean Beach Club. O.B.C. er designhotell for familier bygget på de samme prinsippene som Sunwing Family Resorts, men anleggene er mindre, roligere og mer personlige – og alle ligger rett ved havet.

Også her spiser barn under 12 år gratis, og det finnes barneklubb med skandinavisktalende personale og Lollo & Bernie. På de O.B.C.-hotellene som er nabo med Sunwing, kan du og familien benytte dere av alle Sunwing-aktivitetene dere vil, uten at det koster noe ekstra. Her kan du lese mer om fasilitetene på O.B.C.

Alle suitene er tilrettelagt for barnefamilier. Er dere for eksempel en stor familie bør dere se nærmere på Generous Suite med plass til opptil 8 personer. Reiser dere med badenymfer anbefales en av suitene med Swim Out, som Club House Pool Suite og Compact Pool Suite. Da har du direkte utgang til bassenget fra terrassen, og du trenger ikke å ligge ved hovedbassenget for at barna skal få bade – de kan bade hele tiden fra rommet. Det er kanskje ekstra praktisk hvis du har barn som sover på dagen. Da kan du sitte ute, bade og sole deg – rett ved barnet som sover inne i et svalt rom.

Se alle O.B.C.

For deg som reiser uten barn

Sunprime Hotels

En ting er sikkert og visst, og det er at når du reiser uten barn, da er det ganske deilig at hotellet du bor på ikke er fullt av andres barn. Eller hva?

På Sunprime Hotels er det ingen som slår seg vrange under frokosten eller kriger med oppblåsbare krokodiller i bassenget – i alle fall ingen under 16 år. Alle hotellene har nemlig aldersgrense, så her kan du lene deg tilbake og nyte roen og stillheten.

Alle rommene på Sunprime har lekker design med moderne interiør. Der venter deilige senger for late morgener, og små, men gjennomtenkte detaljer som håndklær, badekåper og tøfler. Hvis du vil unne deg en ekstra fin hotellopplevelse er det en rekke suiter du kan velge mellom, for eksempel Prime Pool Suites – romslige 2-romssuiter hvor du kan hoppe rett ut i bassenget fra din egen terrasse. Eller hva med en Penthouse Suite, med havutsikt og egen jacuzzi på balkongen?

Sunprime-hotellene har egne spaavdelinger som tilbyr mengder av behandlinger, alt fra klassisk ansiktsbehandling til full kroppspleie fra topp til tå. Du kan få korte ekspressbehandlinger på 15-25 minutter, eller over tre timer med total velvære, hvis du vil skjemme deg skikkelig bort. Alle behandlinger utføres av profesjonelle hud- og spaterapeuter.

Og maten, selvfølgelig er maten en del av opplevelsen! Lokale og nasjonale spesialiteter, brød, bakverk, oster, skinker, frukt og grønnsaker – og en velkomponert vinliste. På restaurantene er interiøret elegant, atmosfæren avslappet og maten vellaget. De dyktige kokkene legger stor vekt på å bruke de beste råvarene for å skape et variert utvalg.

Les mer om hvorfor du bør velge Sunprime neste gang.

Se alle Sunprime Hotels

Easy Travel – alltid

Når du bor på et konsepthotell

Du vet den kjedelige følelsen av å være på vei hjem? Den blir ikke akkurat bedre av å stå og stampe i en eviglang innsjekkingskø på flyplassen for å bli kvitt bagasjen. Vi vil at du skal få kjenne på den deilige feriefølelsen ekstra lenge, så når du bor du på et Sunwing, Sunprime eller O.B.C. og flyr med Sunclass Airlines får du sjansen til å sjekke inn bagasjen på hotellet før du drar til flyplassen.

På flyplassen kan du spasere rett forbi innsjekkingskøen og gå rett til sikkerhetskontrollen. Det heter Easy Travel, det er gratis, og det er helt fantastisk. Med Easy Travel reiser du også direkte til hotellet ditt uten andre hotellstopp, og ikke minst – du kan ha med deg 10 kg ekstra bagasje.

Les mer om Easy Travel