Trening for enhver smak
Inspirasjon

Ferietrening for enhver smak

Uansett om du foretrekker å trene litt, middels eller masse i ferien har Ving et tilbud som passer for deg. Vi arrangerer både treningsreiser og tilbyr gratis trening og SATS-timer på alle Sunwing-, Sunprime- og Ocean Beach Club-hotell.
Skrevet av: Kristofer Kebbon

Tren sammen

Alle Sunprime-, Sunwing- og Ocean Beach Club-hotell har treningsrom du kan benytte deg av helt gratis. På noen Sunwing-hotell tilbys også Fitness Together, et treningstilbud som lar deg trene sammen med barna dine hvis de er i alderen 11-15 år. Dere kan trene både i treningsstudioet og delta sammen på utvalgte gruppetreningstimer.

Utendørstrening på hotellet

I følge en av Vings kundeundersøkelser trener 71 prosent helst utendørs. Flere av hotellene våre, Sunprime Miramare Beach, Sunwing Kallithea Beach på Rhodos og Sunwing Sandy Bay Beach på Kypros har praktiske utendørs-treningsparker.

Trening for godt voksne

Det finnes ingen øvre aldersgrense for å trene, og Ving arrangerer treningsreiser for deltakere i (nesten) alle aldre. Hold utkikk etter seniorturer på denne siden. Der ser du alle treningsreiser til enhver tid.

Ett axplock av vårt utbud
Gym på hotellet

Anbefalte joggeløyper

Om du liker å å løpe skal du selvsagt ikke ta en pause bare fordi du har ferie. Mange hotell er perfekt utgangspunkt for en steinhard løpetur eller en langsom joggetur. Vi på Ving har kartlagt våre favorittløyper og gjort dem nedlastingsbare til RunKeeper og MapMyRun. De kan også lastes ned til andre apper som kan importere GPX-filer. Du finner dem på hotellenes egne sider.

Evelina Bergevi, personlig trener

Møt Evelina – en av Vings PT-er

Evelina Bergevi fra Helsingborg er en av Vings fitnessinstruktører. Hun jobber også som personlig trener og ernæringsrådgiver. Den energiske treneren har jobbet på Vings hotell både på Kypros og Gran Canaria, og stortrives i jobben.

Hva liker du aller best med jobben din?

– Å få inspirere gjestene til å trene og føle seg bra. Mange har mistet motivasjonen hjemme, og mitt mål er at de skal finne igjen treningsgnisten.

Hva er forskjellen på å trene hjemme og på reisemålet?

– Tiden! I ferien har du tid til å trene. De som synes det er vanskelig å få til én treningsøkt i uken hjemme kan lett trene to økter om dagen i ferien.

Ditt beste tips til den som vil komme i gang med trening?

– Ikke vær redd for å prøve! Prøv så mange forskjellige treningstyper som mulig. Da finner du ut hva du synes er morsomst.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.