Se hotell (79)

Reiser til Kypros

Velkommen til solfylte Kypros! For familien har vi både Sunwing Family Resorts og Family Garden-hotell, og reiser du uten barn har vi elegante Sunprime Hotels. Når du reiser med Ving kan du reise til fire forskjellige reisemål på Kypros: Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Protaras/Fig Tree Bay. Nå kan du også bestille en reise med rutefly til flere av reisemålene våre på Kypros. Det betyr at du selv velger når du reiser og hvor lenge du skal være borte, året rundt.

Hvert enkelt reisemål har sin egen sjarm, men i Ayia Napa ligger vårt beste familiehotell Sunwing Sandy Bay Beach. Her finner du også Sunprime Sunprime Ayia Napa Suites, et perfekt valg for deg som reiser uten barn. I Protaras/Fig Tree Bay kan vi friste med et stort og barnevennlig Family Garden på stranden: Rising Star. Her ligger også nye Sunprime Protaras Beach, Velkommen!

Våre beste hotell
Ocean Beach Club – Kypros i Ayia Napa ble en suksess fra første stund. Ocean Beach Club er det litt mer luksuriøse hotellkonseptet som har hatt stor suksess på Kreta og Gran Canaria. Ocean Beach Club - Kypros er hotellet for deg som vil ha tilbudet du finner på Sunwing Sandy Bay Beach, men som vi bo litt mer luksuriøst, litt roligere og nærmere havet.

Finn ditt hotell
Vær og klima
Når er det best vær på Kypros?
Kypros har et middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre. Vings reisemål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca og Limassol ligger på sydkysten. Her er klimaet om våren, mars–april, omtrent som en norsk sommer, med temperaturer på rundt 20 grader eller mer. Allerede i slutten av mai og i begynnelsen av juni kommer temperaturen ofte opp mot 30 grader og stiger til nærmere 35 grader i juli og august. September, oktober og november har samme lufttemperatur som i begynnelsen av sommeren, og i havet er det 22-27 grader. Det er mest nedbør i desember, januar og februar, men på sydkysten blir det sjelden kaldere enn 16 grader på dagtid. I fjellene på øyas sentrale deler kan det imidlertid komme snø i vintermånedene.

Reiser til Kypros

Kypros
Kypros har middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre med størst forekomst av nedbør i løpet av hele året. Det er ikke uvanlig med snø oppe i fjellene i indre strøk. Om sommeren kan temperaturen på sydkysten stige til nærmere 35 grader, med vanntemperaturer på rundt 25-28 grader. Vår og høst, nærmere bestemt mars-april og oktober-november, byr på et klima som kan likne på norsk sommer med lufttemperaturer på rundt 20 grader eller mer, og en og annen regnskur. Vings reisemål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca og Limassol ligger alle på sydkysten.
Ayia Napa
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
  • Barnevennlig
I Ayia Napa finner du Sunwing for barnefamilier og Sunprime for deg som reiser uten barn. Og ca. 20 hotell til, med alt fra 2 til 5 vinger, og med eller uten All Inclusive.
Fig Tree Bay
  • Strender
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
Fig Tree Bay, eller Protaras, er et av de mest populære reisemålene på Kypros. Her ligger blant annet vårt familievennlige Rising Star og Sunprime Protaras Beach - for deg som reser uten barn.
Larnaca
  • Barnevennlig
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
Larnaca er en ekte kypriotisk by, med levende lokalmiljø og en hyggelig atmosfære. Hva med å kombinere en uke her med et av Vings andre reisemål på Kypros?
Limassol
Limassol er en sjarmerende havneby med et av Kypros' beste hotell: Londa, som ligger ved stranden inne i Limassol. Her venter kultur, underholdning og shopping i en avslappende atmosfære.

FINN REISE TIL Kypros