Se hotell (48)

Reiser til Kypros

Det er mange gode grunner for å reise til Kypros, for denne øya byr på deilige sandstrender, krystallklart vann, god mat, veldig bra hotell og en rekke severdigheter.

Kypros er dessuten mye mer solsikkert enn andre reisemål i Middelhavet, noe som gir en ekstra lang sesong med varme fra tidlig vår til sen på høst. Ving har reiser til feriemål på øyas sør- og østkyst. På Kypros er det noe for enhver smak, med et godt utvalg av restauranter, barer, uteliv, severdigheter, shopping og aktiviteter for besøkende i alle aldre.

Reise med barn til Kypros

Det er flere gode grunner til å velge Kypros når du skal på ferie med barn. Her er det brede, langgrunne sandstrender hvor barna kan leke, kaste ball og bygge sandslott. Ving har en rekke barnevennlige hotell, flere med barneklubb, All Inclusive og vannsklier. Det er også morsomme utfluktsmål som passer for familier, for eksempel Ayia Napa WaterWorld – Europas største temapark.

Voksenhotell på Kypros

Skal du reise uten barn og ønsker å bo i behagelige og avslappende omgivelser kan du velge et voksenhotell eller luksushotell på Kypros. Er du ute etter et pulserende og ungdommelig uteliv anbefaler vi en reise til Ayia Napa.

Severdigheter og aktiviteter

Vil du oppleve mer av Kypros eller mikse strandliv og severdigheter er mulighetene mange. En lang rekke småsteder og byer venter på å bli utforsket for den som er nysgjerrig på hverdagslivet på Kypros. Det krystallklare vannet rundt øya er perfekt for båtturer, dykketurer og snorkling. Et annet tips er å dra på jeepsafari eller bli med på en utflukt til øyas spennende nordside.

Finn ditt hotell
Vær
Når er det best vær på Kypros?
Kypros har et middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre. Vings reisemål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay og Larnaca ligger på sydkysten. Her er klimaet om våren, mars–april, omtrent som en norsk sommer, med temperaturer på rundt 20 grader eller mer. Allerede i slutten av mai og i begynnelsen av juni kommer temperaturen ofte opp mot 30 grader og stiger til nærmere 35 grader i juli og august. September, oktober og november har samme lufttemperatur som i begynnelsen av sommeren, og i havet er det 22-27 grader. Det er mest nedbør i desember, januar og februar, men på sydkysten blir det sjelden kaldere enn 16 grader på dagtid. I fjellene på øyas sentrale deler kan det imidlertid komme snø i vintermånedene.
Pass og visum
For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Kypros. For mer informasjon ta kontakt med Kypros' ambassade i Stockholm på tlf. +46 8 24 50 08.
E-post: info@cyprusemb.se
mfa.gov.cy/embassystockholm

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Kypros.

Reiser til Kypros

Ayia Napa
  • Strender
  • Sport & aktiviteter
  • Underholdning
I Ayia Napa finner du Sunwing for barnefamilier og Sunprime for deg som reiser uten barn. Og over 30 hotell til, med alt fra 2 til 5 bølger, og med eller uten All Inclusive.
Protaras/Fig Tree Bay
  • Strender
  • Barnevennlig
  • Sport & aktiviteter
Fig Tree Bay/Protaras er et av Kypros' mest populære reisemål. Her ligger både vårt barnevennlige Family Garden-hotell Rising Star Beach og Sunprime Protaras Beach for deg som reiser uten barn.
Limassol
Limassol er en sjarmerende havneby med et av Kypros' beste hotell: Londa, som ligger ved stranden inne i Limassol. Her venter kultur, underholdning og shopping i en avslappende atmosfære.
Larnaca
  • Strender
  • Barnevennlig
  • Shopping
Larnaca er en ekte kypriotisk by, med levende lokalmiljø og en hyggelig atmosfære. Hva med å kombinere en uke her med et av Vings andre reisemål på Kypros?

Aktuell informasjon og reisetips fra Kypros

Fint å vite før du reiser til Kypros.

Rapport fra Kypros

Rapport fra Kypros

Lurer du på hvordan er det å være på Kypros nå? Vi har spurt destinasjonssjefen vår, Leif Niemi.

Lurer du på hvordan er det å være på Kypros nå? Vi har spurt destinasjonssjefen vår, Leif Niemi.
Stemningsbilde fra Kypros

Fotografens personlige favoritter fra Kypros

Her finner du vår fotograf Matina sine beste tips til hotell, opplevelser og restauranter på Kypros. Kanskje finner du noen nye steder å besøke på din neste reise til Kypros.

Her finner du vår fotograf Matina sine beste tips til hotell, opplevelser og restauranter på Kypros. Kanskje finner du noen nye steder å besøke på din neste reise til Kypros.

Hotelltips! Våre beste hotell på Kypros

Finn din neste reise til Kypros her.

familiehotell på Kypros

Våre beste familiehotell på Kypros

Bo på noen av våre beste familiehotell på Kypros som Sunwing Sandy Bay Beach, Ocean Beach Club med perfekt beliggenhet ved havet og en av Kypros beste strender, eller Rising Star Beach med et herlig bassengområde med vakker utsikt over havet.

Bo på noen av våre beste familiehotell på Kypros som [Sunwing Sandy Bay Beach](https://www.ving.no/kypros/ayia-napa/sunwing-sandy-bay-beach), [Ocean Beach Club](https://www.ving.no/kypros/ayia-napa/ocean-beach-club-kypros) med perfekt beliggenhet ved havet og en av Kypros beste strender, eller [Rising Star Beach](/kypros/protaras-fig-tree-bay/rising-star-beach) med et herlig bassengområde med vakker utsikt over havet.
Hotell for voksne på Kypros

Våre beste hotell for voksne på Kypros

Våre Sunprime Hotels er et sted for total avkobling. Her kan du nyte stilrene rom og herlige spabehandlinger. Bo på Sunprime Ayia Napa Suites som ligger sentralt nær Callisto Beach, eller nye Sunprime Protaras Beach som ligger ved en av Kypros beste strender.

Våre Sunprime Hotels er et sted for total avkobling. Her kan du nyte stilrene rom og herlige spabehandlinger. Bo på [Sunprime Ayia Napa Suites](/kypros/ayia-napa/sunprime-ayia-napa-suites) som ligger sentralt nær Callisto Beach, eller nye [Sunprime Protaras Beach](/kypros/protaras-fig-tree-bay/sunprime-protaras-beach) som ligger ved en av Kypros beste strender.
Bassengområde ved Sunwing Sandy Bay Beach

Hemmeligheten bak Kypros' beste familiehotell

Sunwing Sandy Bay Beach er et av Vings mest populære hotell. Vi sendte kollega Gunnar Jägberg og familien til Kypros for å finne ut hvorfor. Bli med på deres reise til Kypros.

Sunwing Sandy Bay Beach er et av Vings mest populære hotell. Vi sendte kollega Gunnar Jägberg og familien til Kypros for å finne ut hvorfor. Bli med på deres reise til Kypros.
Finn reise til Kypros
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.