Guru Bar på hotellet Capo Bay

Kypros

Kypros

Velkommen til solfylte Kypros! For familien har vi både Sunwing Family Resorts og Family Garden-hotell, og reiser du uten barn har vi elegante Sunprime Hotels. Når du reiser med Ving kan du reise til fire forskjellige reisemål på Kypros: Ayia Napa, Larnaca, Limassol og Protaras/Fig Tree Bay. Nå kan du også bestille en reise med rutefly til flere av reisemålene våre på Kypros. Det betyr at du selv velger når du reiser og hvor lenge du skal være borte, året rundt.

Hvert enkelt reisemål har sin egen sjarm, men i Ayia Napa ligger vårt beste familiehotell Sunwing Sandy Bay Beach. Her finner du også Sunprime Sunprime Ayia Napa Suites, et perfekt valg for deg som reiser uten barn. I Protaras/Fig Tree Bay kan vi friste med et stort og barnevennlig Family Garden på stranden: Rising Star. Her ligger også nye Sunprime Protaras Beach,

Velkommen!

Våre beste hotell
Ocean Beach Club – Kypros i Ayia Napa ble en suksess fra første stund. Ocean Beach Club er det litt mer luksuriøse hotellkonseptet som har hatt stor suksess på Kreta og Gran Canaria. Ocean Beach Club - Kypros er hotellet for deg som vil ha tilbudet du finner på Sunwing Sandy Bay Beach, men som vi bo litt mer luksuriøst, litt roligere og nærmere havet.

Les mer om å reise til Kypros Skjul tekst

Når er det best vær på Kypros?
Kypros har et middelhavsklima med varme, tørre somre og milde vintre. Vings reisemål Ayia Napa, Protaras/Fig Tree Bay, Larnaca og Limassol ligger på sydkysten. Her er klimaet om våren, mars–april, omtrent som en norsk sommer, med temperaturer på rundt 20 grader eller mer. Allerede i slutten av mai og i begynnelsen av juni kommer temperaturen ofte opp mot 30 grader og stiger til nærmere 35 grader i juli og august. September, oktober og november har samme lufttemperatur som i begynnelsen av sommeren, og i havet er det 22-27 grader. Det er mest nedbør i desember, januar og februar, men på sydkysten blir det sjelden kaldere enn 16 grader på dagtid. I fjellene på øyas sentrale deler kan det imidlertid komme snø i vintermånedene.

  • Valuta: Euro (EUR)
  • Sesong: 29. mars - 1. november
  • Antall reisemål:  4
  • Antall hotell:  76

Direktefly til Kypros

Direktefly til Kypros

Vi flyr direkte til Kypros fra Bergen, Oslo, Stavanger og Trondheim.

Flyprogram sommer 2018 Flyprogram sommer 2019

Har du spørsmål om Kypros?

Spør om alt fra charterreiser til restplasser

Kontakt oss via
telefon, chat eller e-post.

Kontakt oss her