British Museum –  En opplevelse i London
Inspirasjon

Fem ting du bare MÅ gjøre i London

Uansett om du har vært i London før, eller det er ditt første besøk, er det alltid spennende med opplevelser hvor du slipper å stå i endeløse køer og tråkke i den vanlige turistløypa.

Her gir vi deg fem av våre beste tips om ting du kan gjøre neste gang du er i London. Om du har vært i London før er dette kanskje noe nytt du kan prøve, mens for deg som besøker byen for første gang, er dette en mulighet til å bli kjent med byen på en litt annerledes måte.

Tips til opplevelser i London

1. Byvandringer

Opplev Brick Lane, Camden, Covent Garden, London Bridge og Shoreditch på en byvandring! Melder du deg på en byvandring med en guide som tidligere har vært hjemløs får du en annerledes og spesiell opplevelse. I løpet av et par timer forteller for eksempel fargerike Viv deg om sitt elskede Covent Garden og viser deg rundt. Det finnes også mange andre byvandringer du kan bli med på. Det lønner seg å bestille billetter på forhånd.

unseentours.org.uk/

Poppies Fish & Chips i London

2. Poppies Fish & Chips

Poppies finner du i Soho, Spitalfield og Camden. Den tidligere rock'n rolleren Pat “Pops” Newland har jobbet med britenes elskede rett fish and chips siden 50-tallet, og driver i dag hele tre restauranter i London. Her står klassisk fish and chips med tartarsaus og malteddik på menyen, nam!

poppiesfishandchips.co.uk

3. Afternoon Tea på Sketch

Sketch er som en sukkersøt, rosa drøm med sin pastellfargede innredning, og er det perfekte stedet for å feire noe spesielt. Det finnes flere restauranter og stilarter å velge mellom, men Afternoon Tea kan anbefales. Da får du alt fra klassiske snitter til makroner og bakverk som du skyller ned med te og champagne. Bestill bord i god tid! sketch.london. 9 Conduit Street.

Tips til opplevelser i London

Sketch London

Carnaby Street, London med Ving

4. Carnaby Street

Joda, Carnaby Street er fortsatt en kul gate for alle som er unge til sinns. Her finner du mange kles- og skobutikker med… ja, hva skal man si – «ung» mote? Du kan alltids også gå rett forbi butikkene og inn på yrende Kingly Court, der et lite, åpent atrium er omgitt av tre etasjer fulle av restauranter og barer.

carnaby.co.uk

The British Museum, London

5. The British Museum

London bugner av museer, og en klar favoritt er The British Museum i sjarmerende Bloomsbury. Her kan du se alt fra egyptiske sarkofager og Rosettastenen fra oldtidens Egypt til mosaikkmalerier fra antikken. Barna trives kanskje best på Samsung Digital Discovery Centre. Museet har gratis inngang, og passer perfekt uansett om du bare har en time eller hele dagen til rådighet.

Great Russell Street. www.britishmuseum.org

Finn din reise til London

Reis til London med Ving

Reiser til London

Vi har hotell i London for enhver smak, enten du vil bo i nærheten av noen av byens mange severdigheter, et spesielt område, rimelig eller luksuriøst.

Flere storbytips