10 spektakulære overraskelser - cruise med Ving
Inspirasjon

10 spektakulære overraskelser til sjøs

Før var det båtreisen i seg selv som var det spektakulære med å reise på cruise. Nå nøyer hverken rederiene eller passasjerene seg med det. Vi vil ha mer! Og som sagt, så gjort – nå kjemper rederiene for å overgå hverandre med heftige og uvanlige aktivitetstilbud om bord.
Surfesimulator på cruise

Drømmer du om å leke deg på bølgene på samme måte som surfeproffene på Hawaii? Nå kan du øve deg om bord! Og det uten å bekymre deg for skarpe korallrev eller fire meter høye bølger. I surfesimulatoren kan alle utfordre bølgene, uansett nivå.

GLASSKUPPELEN NORTH STAR

Kan oppleves på:
Royal Caribbeans Quantum of the Seas og Anthem of the Seas

Glasskuppelen North Star

Har du sett London Eye? North Star nesten er som et London Eye i miniatyr. Den svenskproduserte, kranstyrte glasskuppelen på toppen av cruiseskipet er noe helt spesielt. I kuppelen kan du oppleve 360-graders utsikt over både reisemål og havner, 100 meter over havoverflaten. Ganske spennende når skipene går ut fra havner som New York og San Juan.

ROBOT-BAR

Kan oppleves på:
Royal Caribbeans Quantum of the Seas, Anthem of the Seas og Harmony of the Seas

Robotbar på cruise

Er fremtidens bartender her allerede? Ja, kanskje. Om bord på noen cruiseskip mikses nemlig drinken din av en robot i stedet for en bartender. Faktisk er hele baren digital, og du gjør bestillingen din via et nettbrett. Når du har sendt bestillingen til robotbartenderen kan du se på at drinken din mikses, før du henter den ved bardisken et par minutter senere.

VIRTUELLE VINDUER

Nå trenger du ikke å deppe over manglende havutsikt i innvendige lugarer lenger! Ved hjelp av kameraer på utsiden av skipet og TV-skjermer i lugaren kan du nå nyte utsikten i realtid – gjennom virtuelle vinduer.

FALLSKJERM-SIMULATOR

Kan oppleves på:
Royal Caribbeans Quantum of the Seas og Anthem of the Seas

Fallskjerm-simulator på cruise

Har du alltid drømt om å hoppe i fallskjerm, men ikke fått gjort det? Nå kan du få en smakebit på opplevelsen med simulatoren RipCord by iFly. Du trenger ikke å bekymre deg for høyder eller for å hoppe ut fra et lite propellfly. Ta i stedet på deg briller, overall og hjelm og prøv å sveve som en fugl i glasstuben om bord! Du får fly i flere minutter, og adrenalinkicket får du på kjøpet.

ZIPLINE

Kan oppleves på: Royal Caribbeans Harmony of the Seas, Oasis of the Seas og Allure of the Seas

Zipline på cruise

En vaier, en sele, litt høyde og en nervepirrende tur tvers over promenadedekkene – det er det som venter deg hvis du tør å prøve deg på ziplinen om bord. Ikke noe for deg med høydeskrekk kanskje, men artig for deg som er nysgjerrig og vil prøve noe nytt.

AMFITEATER

Kan oppleves på: Royal Caribbeans Harmony of the Seas, Oasis of the Seas og Allure of the Seas

Amfiteater på cruise

Tror du amfiteatre bare finnes i Hellas, Tyrkia og Italia? Da tar du feil. Amfiteatre finnes nemlig, tro det eller ei, også ute til sjøs. På flere cruiseskip er hele akterenden bygget i klassisk halvmånearkitektur. Mektig så det holder, og særlig på kveldstid når profesjonelle vannforestillinger, spektakulær akrobatikk, dans og lysshow står på programmet.

ROBOTEN PEPPER STÅR FOR SERVICEN

Kan oppleves på:
Costa Cruises' skip Costa Diadema

Robotservice på cruise

Costa Cruises har tatt begrepet service til nye høyder med det som kanskje er fremtidens mannskap. Om bord på Costa Diadema møtes du nemlig av den menneskelignende roboten Pepper, som guider passasjerene rundt og kommuniserer på tre ulike språk.

SNØROM MED ARKTISK KULDE

Kan oppleves på:
Norwegian Cruise Lines skip Norwegian Escape

Isrom på cruise

Hvis du trenger en pause fra varmen når du er på cruise i Karibia kan du ta turen til The snow room i skipets spaavdeling. Der venter snø, is og minusgrader, og et skikkelig kick for kroppen!

VERDENS HØYESTE RUTSJEBANE TIL HAVS

Kan oppleves på: Royal Caribbeans Harmony of the Seas

Verdens høyeste rutsjebane på Harmony of the Seas

Da Harmony of the Seas, verdens største cruiseskip, hadde sin jomfrutur i mai 2016 var oppstandelsen stor. Om bord fantes noe ingen hadde sett før, nemlig verdens høyeste sklie til sjøs. I Ultimate Abyss kan våghalser kaste seg i vei på en fartsfylt reise fra dekk 16 ned til dekk 6. 4 meter pr. sekund! Tør du?

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.