Se hotell (55)
Med Ving kan du reise til Dubai når du vil, bli så lenge du ønsker og velge mellom seks ulike reisemål.
Dubai har et solsikkert klima hele året, strendene er lange og stemningen er en herlig blanding av fremmed kultur, severdigheter, shopping og luksus. Når du bestiller en reise til Dubai med Ving kan du velge mellom nærmere 50 hotell på fem ulike reisemål, når som helst på året. Uansett når du velger å reise kan du være sikker på å få sol, og badetemperaturen går sjelden under 20 grader selv om vinteren.
Men Dubai handler ikke bare om å sole seg og bade. Velg mellom spennende restauranter med mat fra hele verden, uovertruffen shopping og opplevelser utenom et vanlige for både små og store. Hva sies for eksempel om innendørs skikjøring i Mall of the Emirates, eller en tur til toppen av Burj Khalifa, verdens foreløpig høyeste bygning?

Velg riktig reisemål i Dubai

Om du har lyst på en ferie med mye strandliv skal du ta en titt på Jumeirah Beach hvor det ligger noen riktige luksushotell. Du bor også veldig bra i Jebel Ali, hvor du kan bestille All Inclusive. Like bra, men rimeligere bor du i Downtown Dubai, hvor du finner verdens høyeste bygning og har spennende shoppingmuligheter. Billigst bor du i Deira, hvor vi har flere hotell blant lokale markeder og mer moderne shopping. Om du synes det er vanskelig å velge kan du kombinere flere reisemål slik at du får en reise som passer deg.

Vings reiser til Dubai

Med Ving kan du reise til Dubai når du vil og bli så lenge du har lyst. Hva med en langhelg i Jumeirah, eller en lengre ferie som du fordeler på to ulike reisemål? Reis med Ving når som helst på året, og velg det hotell som passer deg og din lommebok. Med nærmere 50 hotell å velge mellom er du garantert å finne noe som faller i smak. Reisetiden er ikke mer enn drøye seks timer, så en langhelg med fire netter er innen rekkevidde. Da rekker du både sol, bad, shopping og natteliv. Legger du på noen dager til får du oppleve enda mer!

Opplevelser i Dubai

Dubai er en spennende miks av gammelt og nytt, og spenner over alt fra det hypermoderne shoppingsenteret Dubai Mall til de eldgamle soukene, fra de glitrende hotellene langs Jumeirah Beach til stillheten under stjernene i ørkenen. På en reise til Dubai er det alltid noe å se og oppleve, med alt fra en handlerunde i overdådige butikksentre til en dag på kamelløp. Om du vil finne på noe helt spesielt i ferien kan du besøke noen av de andre emiratene langs kysten: Sharjah, Abu Dhabi eller kanskje Ras al-Khaimah. I tillegg til at du besøker et annet emirat får du også en vakker opplevelse når du kjører gjennom det dramatiske ørkenlandskapet.

Dubai for barn – Dubai Parks and Resorts

Dubai Parks and Resorts venter en gigantisk fornøyelsespark hvor de forskjellige delene har ulikt tema. Her finner du LEGOLAND® Dubai og MOTIONGATE™ Dubai hvor du kan hilse på Shrek, Kung Fu Panda og mange andre. Her er det karuseller, berg-og-dalbaner og aktiviteter for barn til opp i tenårene. Når du bestiller en reise til Dubai Parks and Resorts med Ving bor du på det spennende hotellet Lapita Dubai Parks Autograph Collection, et polynesisk-inspirert hotell som passer for hele familien og ligger i gangavstand til alle fornøyelsesparkene. Du kan selvfølgelig kombinere forskjellige reisemål i Dubai med et besøk i Dubai Parks and Resorts.
Finn ditt hotell
Strender

Strender i Dubai

Hvis du er på jakt etter en reise med fantastiske strender, skal du ta en titt på Jumeirah Beach. Her ligger mange av Dubais lengste og mest kjente strender. Jumeirah Beach er en velstelt sandstrand, barnevennlig og med finkornet, lys sand. I Jebel Ali ligger noen av Vings hotell rett ved en fin og barnevennlig sandstrand. I La Mer Beach er det en herlig strand hvor du har Downtown Dubais skyline på den ene siden og havet på den andre.

Inne i Dubai bader du i hotellbassengene, men hvis du foretrekker å bade på stranden kan du dra til den offentlige stranden noen kilometer utenfor Dubai sentrum. Her er det gratis å komme inn. Det finnes også flere strandklubber som krever inngangspenger. I Bur Dubai bader du også i hotellbassenget, men kun en kort taxitur unna kommer du til den fine stranden Jumeirah Open Beach.

I Deira er det fantastiske strender og turkisblått vann. Hit tar det ca. ti minutter å kjøre fra sentrum. I nærheten av Dubai Parks and Resorts er det ingen strender, men på Lapita Dubai Parks Autograph Collection er det et stort og morsomt bassengområde. Hvis du vil bade i havet er det lurest å besøke noen av Dubais strender nord for Dubai Parks and Resorts.
Mat, drikke og uteliv

Mat og drikke i Dubai

Hvis du er ute etter et stort restaurantutvalg, er det Jumeirah Beach, La Mer Beach og Downtown Dubai som gjelder. Her finner du restauranter med mat fra hele verden. I Bur Dubai og i Deira er det mange restauranter, ofte med lokal vri. Jebel Ali har et godt restauranttilbud på hotellene. Det ligger også noen restauranter spredt rundt i byen. I Dubai Parks and Resorts er det flere spennende restauranter med forskjellig tema på hotellet Lapita Dubai Parks Autograph Collection.

Kveldsliv i Dubai

I Dubai er kveldslivet på det livligste i Jumeirah Beach og Downtown Dubai. Her er det mange heftige barer og nattklubber, noen mer eksklusive enn andre. Mange av nattklubbene stenger rundt kl. 03.00. Barene ligger ofte høyt oppe i skyskraperne med fantastisk utsikt over omgivelsene. Som i andre deler av Dubai ligger barene og nattklubbene i tilknytning til hoteller som har skjenkebevilgning.
Shopping

Shopping i Dubai

Er du ute etter overdådig shopping skal du sette kurs for Downtown Dubai med sitt store utvalg. I enorme kjøpesentre som Dubai Mall og Mall of the Emirates finner du et endeløst utvalg av forretninger og opplevelser. I Jumeirah Beach kan du handle ved hotellene og i forskjellige handlesentre. I Deira og Bur Dubai kan du besøke de tradisjonelle soukene, innendørsmarkedene, hvor det selges alt fra gull og tekstiler til parfymer og krydder. Her kan du prute i vei og gjøre kupp. I Dubai Parks and Resorts er det først og fremst suvenirer og motetilbehør som gjelder.

Dubai City – størst butikkutvalg

Det beste og største utvalget av shopping finner du i Dubai City som er delt i to av elven, The Creek. På begge sider av elven er det høyst tempo. I de gamle arabiske basarkvartalene i Bur Dubai kan du kjøpe alt fra klassisk persiske tepper, krydder og antikviteter til det nyeste inne elektronikk, klær og sko. Her er det også smart å kjøpe gull.

Kjøpesentre

To enorme og populære kjøpesentre er Mall of the Emirates og Dubai Mall. I Mall of the Emirates ligger det mer enn 350 butikker, restauranter og til og med en slalombakke! Mall of the Emirates ligger ca. 20 kilometer fra Dubai City i retning Abu Dhabi. Dubai Mall har over 1200 butikker, verdens største gullsouk med mer enn 200 butikker og "Fashion Island" med haute couture-forretninger. Her er det også en skøytebane av olympisk standard og det som tidligere var verdens høyeste bygning, Burj Dubai.

Tradisjonelle souker

Det ligger flere tradisjonelle innendørsmarkeder, såkalte souker, innen kort rekkevidde. I Bur Dubai ligger tekstilsouken med stoffer av alle slag. Vi anbefaler også et besøk til Karama Bazaar, som også ligger i Bur Dubai og selger alt fra klær og tilbehør til møbler, suvenirer og leker. I området Deira finner du gullsouken, kryddersouken og parfymesouken som alle er verdt et besøk. Husk å prute om du finner noe du har lyst på!
Sport og trening

Sport og trening i Dubai

Hvis du vil ha en sporty ferie kan du bli med på alt fra golf og tennis til skyting og vannsport. For den motorsportinteresserte kan det lokke med Race and Driving School ved Dubai Autodrome. Den er for alle, fra nybegynnere til den mest erfarne sjåføren.

Spill golf i Dubai

Her kan du spille golf i ferien på flere fine baner med spennende utfordringer.

For bestilling av golf med vår samarbeidspartner Greenfee365 klikk her.
Aktiviteter og severdigheter

Aktiviteter i Dubai

I Dubai er det aktiviteter for hele familien. Du kan more deg med interessante museumsbesøk, ørkensafari, badeland og til og med skikjøring. Hvis du er interessert i motorsport kan du besøke Race and Driving School vid Dubai Autodrome. I Downtown Dubai og Jumeirah Beach er det flere store severdigheter. Disse når du enkelt med transport fra andre steder i området. I Dubai Parks and Resorts ligger det en enorm fornøyelsespark hvor de ulike delene har forskjellige temaer. Her ligger LEGOLAND® Dubai og MOTIONGATE™ Dubai hvor du blant annet kan hilse på Shrek, Kung Fu Panda og mange andre. Her er det karuseller, berg og dalbaner, aktiviteter og mye annet for barn og ungdom.

Severdigheter i Dubai

Hele Dubai er som en eneste stor severdighet, med flere futuristiske og praktfulle bygninger enn noe annet sted i verden. I denne byen kan du oppleve alt fra eksotiske ørkenturer til storbyliv. Mange av de kjente severdighetene finner du i Downtown Dubai og Jumeirah Beach, for eksempel skyskraperen Burj Khalifa, Dubai Marina, Palm Jumeirah, Dubai-viken, hotellet Burj Al Arab og den berømte fontenen i Dubai – verdens største koreograferte fontenesystem. Bur Dubai er et spennende område å utforske. I den gamle delen langs elven ligger Dubais kulturelle sentrum med Dubai Museum og Al Bastakiya, en malerisk og bohemsk bydel fra 1800-tallet. I den historiske bydelen Al Fahidi finner du kunstgallerier og fortet Al Fahidi.
Hvordan du tar deg rundt

Hvordan du kommer deg rundt i Dubai

I selve Jumeirah Beach og sentrale Dubai er det god offentlig kommunikasjon, med for eksempel bybusser, t-bane (Metro) og trikk. Det samme billettsystemet gjelder for t.-bane, trikk og buss. Det går også ferger, blant annet langs Dubai Marina og Dubai Canal. Det er ikke så godt transporttilbud om du skal lenger av gårde. Hvis du skal ut av byen er det enklere å ta taxi, som er forholdsvis billig.
Fakta

Tidsforskjell

Sommertid: Norsk tid +2 timer. Vintertid: Norsk tid +3 timer.
Fly og transport

Flytid

Ca. 6 timer og 50 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Du kan reise med Ving til Dubai med rutefly hele året og bli så lenge du vil.

Flyet lander på Dubai flyplass.

Les mer om transport til hotellet under hvert reisemål.
Vær
 • januar
23°14°
7
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
 • februar
24°15°
7
Soltimer/dag
20°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • mars
27°17°
8
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • april
31°20°
9
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
28
Regnfrie dager
 • mai
36°24°
10
Soltimer/dag
25°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • juni
38°26°
10
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • juli
40°29°
10
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • august
40°29°
9
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • september
38°26°
8
Soltimer/dag
28°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • oktober
35°23°
8
Soltimer/dag
27°
Vanntemperatur
31
Regnfrie dager
 • november
31°18°
8
Soltimer/dag
24°
Vanntemperatur
30
Regnfrie dager
 • desember
26°15°
7
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
29
Regnfrie dager
De forente arabiske emirater har et tropisk ørkenklima med hete somre og varme vintre. Ving har hotell i flere emirater: Dubai, Abu Dhabi, Ajman, Fujairah og Ras al Khaimah. I Dubai kan du velge mellom reisemålene Bur Dubai, Deira, Downtown Dubai, La Mer Beach, Jebel Ali, Jumeirah Beach og Dubai Parks and Resorts

Dagtemperaturen på sommeren er ofte over 40 grader og luftfuktigheten er høy. Vintrene er noe svalere, 20–24 grader, med litt lavere luftfuktighet. Havet er herlig og badevennlig året rundt med temperaturer fra 20 til 28 grader.

Desember, januar, februar og mars

Byr på et behagelig klima som likner på en varm norsk sommer, gjennomsnittstemperaturen er mellom 24 og 26 grader, på natten kan temperaturen gå ned mot 15 grader og i vannet er det 20-24 grader. Noen egentlig regnperiode eksisterer ikke, men kommer det regn så er det i løpet av disse månedene. Som oftest kommer det bare kortvarige skurer uten noen særlig forvarsel.

April, mai, juni, juli, august, september, oktober og november

Høysommeren starter i juli og varer til september, Temperaturen ligger vanligvis rundt og over 40 grader på dagtid, den kan gå helt opp mot 50 grader i ørkenen. Om natten er det noe svalere, 25–29 grader. Luftfuktigheten er veldig høy, ikke sjelden over 90 prosent. Årets varmeste måneder er juli og august, og det er regnfritt fra mai til november. Sandstormer forekommer fra mai til juli når det blåser sterke vinder fra Saudi-Arabia. De tar med seg ørkensand som kan gjøre byen disig og grå i flere dager.

REISEFORSLAG TIL DUBAI

Citymax Bur Dubai
Citymax Bur Dubai
Bur Dubai, Dubai, De forente arabiske emirater
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 6 dager, 5 hotellovernattinger
 • Avreise 6 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 5 hotellovernattinger
6 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
JA Ocean View Hotel
JA Ocean View Hotel
Jumeirah, Dubai, De forente arabiske emirater
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 6 dager, 5 hotellovernattinger
 • Avreise 6 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 5 hotellovernattinger
6 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Hyatt Centric Jumeirah Dubai
Hyatt Centric Jumeirah Dubai
La Mer Beach, Dubai, De forente arabiske emirater
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 6 dager, 5 hotellovernattinger
 • Avreise 4 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 5 hotellovernattinger
4 des 2022 fra Oslo, Gardermoen
Rove La Mer Beach
Rove La Mer Beach
La Mer Beach, Dubai, De forente arabiske emirater
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 13 okt 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
13 okt 2022 fra Oslo, Gardermoen
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel
Dukes The Palm, a Royal Hideaway Hotel
Jumeirah, Dubai, De forente arabiske emirater
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 3 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. frokost
Inkl. innsjekket bagasje
Inkl. frokost
Fly og 7 hotellovernattinger
3 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Atlantis, The Palm
 • Barnevennlig
Atlantis, The Palm
Jumeirah, Dubai, De forente arabiske emirater
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 1 uke, 7 hotellovernattinger
 • Avreise 17 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 7 hotellovernattinger
17 nov 2022 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Dubai

Jumeirah
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Sport & aktiviteter
Jumeirah Beach er et eksklusivt område som passer perfekt for deg som vil oppleve Dubais fantastiske strender. Det er heller ikke langt inn til storbypulsen i Dubais sentrum.
Deira
I Deira bor du midt i smørøyet – blant souker og shopping. Når du reiser med Ving kan du velge mellom flere hotell, som er litt billigere enn på de fleste andre reisemål i Dubai.
Downtown Dubai
Bydelen Downtown Dubai er eksklusiv og spennende, med mange elegante butikker og luksuriøse hotell.
Bur Dubai
Bur Dubai er en litt roligere del av byen Dubai, men det er kort vei til både shopping og fornøyelser.
Jebel Ali
Bestill en reise med Ving til Jebel Ali i Dubai og nyt en herlig ferie på et strandhotell med massevis av aktiviteter.
Dubai Parks and Resorts
Dubai Parks and Resorts er Dubai for barna, med en mengde spennende ting å se og gjøre i den store fornøyelsesparken.
Nyhet!
La Mer Beach
Fly med Ving til Dubai og La Mer Beach. Her kan du kombinere sol, bading og avslapping med skikkelig bra shopping.

Finn reise til Dubai
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.