Dubai
Atlantis The Palm, Jumeirah Beach

Dubai, De forente arabiske emirater

Velkommen til sol, varme og salte bad – året rundt med Ving. Ingen blander solfylt luksus med det eksotiske så godt som Dubai.

I Dubai får du en rolig og trygg ferie, og vi kan nærmest garantere deg sol. Velger du å reise hit med Ving kan du velge mellom fem ulike reisemål – Deira, Bur Dubai, Downtown Dubai, Jumeirah Beach og Jebel Ali. I Jumeirah Beach bor du luksuriøst på femstjerners hotell som gjerne koster litt mer enn hotellene i Dubai City. Bor du midt i storbyen og vil ta deg et bad, er det lettest å ta seg til de offentlige strendene langs Jumeirah Beach. I Downtown Dubai finner du mange spennende severdigheter, slik som verdens høyeste bygning Burj Kalifa og verdens største kjøpesenter. Midt i alt det hypermoderne finner du også steder som får tankene til å vandre til tusen og én natt, ikke minst hvis du blir med ut på ørkensafari.

Les mer om Dubai Skjul tekst

En weekend eller en uke – du bestemmer
Til Dubai kan du reise året rundt, både sommer og vinter. Reiser du med Ving bestemmer du selv når du vil reise og hvor lenge du vil være borte. Ettersom flyreisen til Dubai er relativt kort passer reisemålet godt for en langweekend på fire netter. Da har du god tid til til å nyte solen, den deilige badetemperaturen og de gode shoppingmulighetene. Reiser du hit en uke rekker du å oppleve enda mer.

  • Antall reisemål:  5
  • Antall hotell:  48

Aldersgrense i Dubai

Reiser du til Dubai må du være minimum 18 år eller i følge med foresatte for å komme inn i landet.