Par i hotellbassenget på Sunprime Miramare Beach – Hotell for voksne

Hotell for voksne

Vi vet hvor viktig hotellet er for en vellykket ferie, og vi vet også at hva som er den perfekte ferien varierer fra person til person. Noen vil gjøre minst mulig, andre vil se mest mulig. Noen vil være sosiale, andre vil ha egentid. Du vil kanskje slappe av, mens kjæresten din vil trene.

Uansett hva du ønsker deg kan du være sikker på én ting: Hos oss finner du hotellene for en vellykket ferie. I vårt utvalg finner du hotell for enhver smak.

Våre beste hotell for deg som reiser uten barn

På våre egne konsepthotell har vi tenkt på hver eneste lille detalj – for at du skal få en så avslappende, koselig og vellykket ferie som overhodet mulig.

Sunprime Hotels – skreddersydd for voksne
Sunprime

Sunprime Hotels - Skreddersydd for voksne

På Sunprime er det ekstra avslappende å være voksen. Her kan du nyte deilige spabehandlinger og spise god mat i fredelige omgivelser. Hotellene har 16-årsgrense.

  • Rolig bassengområde og avslappet atmosfære
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
  • Gode restauranter og smarte måltidspakker

Flere hotelltips for voksne

Hotell for enhver smak og lommebok.

Prime Select - utvalgte hotell for voksne med aldersgrense 16 år
Prime Select

Prime Select

Vings Prime Select-hotell har 4 bølger og 16-årsgrense. Hotellene passer godt for deg som reiser uten barn og ønsker en avslappet atmosfære.

Utvalgte hotell med 4 bølger og 16-årsgrense.

Prime Comfort - prisgunstige hotell for voksne
Prime Comfort

Prime Comfort

Prime Comfort er prisgunstige hotell med bra beliggenhet, god komfort og minst 3 bølger. Disse hotellene passer for deg som reiser uten barn.

Prime Comfort er prisgunstige hotell med bra beliggenhet.

Top Selection - utvalgte luksushotell
Top Selection

Top Selection

Top Selection er nøye utvalgte luksushotell der alle får en drømmeferie, uansett alder. Du kan velge blant alt fra unike boutiquehotell til elegante spahotell og klassiske luksushotell.

Hotell for enhver smak

Uansett hva slags hotell du søker etter, vil du finne det i utvalget vårt.

Tips og reiseinspirasjon

Par som leker i bassenget

Mer ferie for pengene

Et lavt feriebudsjett trenger ikke å gå på bekostning av komfort. Ving har alltid noe for deg som vil gjøre et kupp på en billig reise til varmen.

Reiseinspirasjon

Reiseinspirasjon

Vi i Ving er lidenskapelig opptatt av reiser, og her finner du våre beste reisetips, fortellinger fra stedene vi besøker og smarte tips til din egen ferie.

Se alle inspirasjonssaker

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.