De beste takbarene
ME Madrid Reina Victoria
Inspirasjon

Verdens beste

Takterrasser

Storbyhotellene med de beste takterrassene

En takbar er mer enn bare en takterrasse med servering. De beste barene har spektakulær utsikt og menyer som bugner av velkomponerte fristelser – og de tiltrekker seg både lokale og turister. Dette er noen av våre favoritter.
Meliá Barcelona Sky

Meliá Barcelona Sky, Barcelona

På trendy Meliá Barcelona Sky serveres lekre drinker akkompagnert av uslåelig utsikt. Det er ikke bare et deilig sted å avslutte kvelden – det er også et av byens mest populære frokoststeder.

Empire Hotel

Empire Hotel, New York

Baren som ligger på taket av dette moderne og pene designhotellet på Upper West Side på Manhattan er veldig populær – også blant newyorkerne.

25hours Hotel Bikini Berlin

25hours Hotel Bikini, Berlin

Ultrahippe 25hours Hotel Bikini ligger i hjertet av vestlige Berlin. Fra Monkey Bar på takterrassen har du utsikt til aper og elefanter i Zoologischer Garten.

Me London

Me London, London

Fantastisk hotell med perfekt beliggenhet i Soho og en luksuriøs takbar. Her bor du tett på både teatre og shopping.

Hotel Mundial

Hotel Mundial, Lisboa

Hotel Mundials rooftop-bar er en favoritt blant mange lokale, og utsikten er fenomenal. Her får du 360-graders panoramautsikt over hele byen, like ved Castelo de São Jorge.

Banyan Tree, Kuala Lumpur

Banyan Tree Kuala Lumpur, Kuala Lumpur

På den høyeste takterrassen i Kuala Lumpur ligger baren Vertigo. En balkong omgir 280 grader av terrassen, og det er ikke en eneste plass med dårlig utsikt.

9 Hotel Cesari

9 Hotel Cesari, Rom

La Terrazza del Cesari på toppen av 9 Hotel Cesari er en hyggelig perle i hjertet av Roma. Her har du flott utsikt til både Piazza di Pietra og den barokkirken Sant'Ignazio.

Peninsula

Peninsula, Chicago

På Z Bar på toppen av Peninsula får du byens beste utsikt, og Manhattans med 24-karats gullflak. Fun fact: De ansattes uniformer er inspirert av Studio 54.

ME Madrid Reina Victoria

ME Madrid Reina Victoria, Madrid

På designhotellet ME Madrid Reina Victorias takterrasse har du spektakulær utsikt over byen. Det serveres deilig tapas og smakfulle drinker.

Finn storbyreisen din her

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.