FAQ

Generell kontaktinformasjon

☎ Ring oss

915 08 888

ÅPNINGSTIDER
Mandag-fredag: 08-17
Lørdag: 10-15
Søndag: 10-15

Avvikende åpningstider:
Tirsdag 7/12: 08-15.45

Vi har for tiden lange telefonkøer, og ber derfor deg som har spørsmål om innreiseregler for reiser med avreise mer enn 14 dager frem i tid om å vente med å ringe oss. Vi kan uansett ikke svare på hvilke innreiseregler som vil gjelde for de ulike reisemålene og landene til neste år. Vi avventer info fra myndighetene og oppdaterer nettsidene våre med gjeldende informasjon. I tillegg vil vi kontakte alle reisende når det er ca. 14 dager til avreise.

✎ Få et reiseforslag

 
Med hotellsøket vårt er det enkelt å finne et hotell som passer for deg. Du kan også fylle ut skjemaet vårt, så kommer vi tilbake til deg med et reiseforslag.

Ving Gruppe og konferansereiser

Er dere en bedrift, forening, skoleklasse eller stor vennegjeng på minst 15 personer som skal ut og reise?

På reisen

CHARTERREISE
Du finner kontaktinformasjonen til vårt personale på reisemålet i den sms som du fikk ved ankomst. Du finner den også på billetten din og i Ving-appen.

Hent Ving-appen i App Store >
Hent Ving-appen i Google Play >

FLEKSIBEL REISE MED RUTEFLY
Du finner nummeret til vår nødtelefon på billetten/reisebeviset.

Etter hjemkomst

Gjenglemt på reisen

Hvis du har glemt eller mistet noe i løpet av ferien har du muligheten til å etterlyse det.

Ble du ikke fornøyd med reisen din?

Har du kommet hjem fra ferie og føler at ikke alt levde opp til forventningene?

Andre henvendelser etter reisen

Ring oss på 915 08 888.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.