Alcudia

Reiser med omtanke

Vårt bærekraftarbeid

Vi vet at de hundretusenvis av mennesker som velger Ving som reisearrangør har store forventninger til oss og produktene vi leverer. Vi ser det som vårt ansvar å fremme en turisme, der vi bidrar til positiv utvikling både økonomisk og sosialt, samtidig som vi begrenser miljøpåvirkningen både hjemme og ute på reisemålene våre.

Aktuelt

Ving blir en aktiv investor i reiselivsbransjens grønne utvikling

3. oktober 2022
Nordic Leisure Travel Group, eier av Ving, skaper nå en plattform for fremtidens grønne utvikling av reiselivsbransjen sammen med det norske selskapet ClimatePoint. Med det nye partnerskapet kommer vi til å investere i selskaper og prosjekter som jobber for klimaforbedrende teknologier.

Les mer om samarbeidet her

Foto: World Animal Protection, Aaron Gekoski

Stopp troféjakt på ville dyr

27. september 2022
World Animal Protection har sammen med bedrifter i reiselivsnæringen skrevet et åpent brev til den sørafrikanske regjeringen for å få slutt på troféjakten på ville dyr. Ving samarbeider med World Animal Protection – vi støtter initiativet og er en av bedriftene som har undertegnet brevet.

Global Tourism Industry Joint Position on Trophy Hunting in South Africa | World Animal Protection

Gratulerer Sunprime Pollensa Bay

6. september 2022
Gratulerer til vårt nyåpnede voksenhotell Sunprime Pollensa Bay på Mallorca, som har blitt sertifisert med Travelifes bærekraftsertifisering. Vårt mål er at alle våre egne konsepthotell skal være sertifiserte i løpet av 2022.


Her kan du lese mer om Travelife

Gratulerer til våre Sunprime og Sunwing i Thailand

31. august 2022
Gratulerer til Sunwing Bangtao Beach, Sunwing Kamala Beach og Sunprime Kamala Beach! På linje med vår bærekraftsstrategi er vi stolte over at våre hotell i Thailand har lykkes med å oppfylle de strenge kravene for Travelifes bærekraftsertifisering.

Vårt mål er at alle våre egne konsepthotell skal være sertifiserte i løpet av 2022.

Her kan du lese mer om Travelife

Vårt klima- og miljøarbeid

For at de stedene vi elsker å reise til i dag skal være der også for de kommende generasjoner, må vi bidra med det vi kan for å styrke de positive effektene av turismen, og på samme tid redusere den negative miljøpåvirkningen i alle deler av virksomheten vår.

Sosialt ansvar

1 av 10 jobber i verden er i dag innenfor turistbransjen og det er viktig at turismen kan fortsette å blomstre. Vi skal bidra til at det skjer på en ansvarlig måte, der lover og regler følges, menneskerettigheter ivaretas og lokalsamfunn respekteres og tas hensyn til, slik at de opplever en positiv effekt av vår inntreden.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.