Alcudia

Reiser med omtanke

Vårt bærekraftarbeid

Vi vet at de hundretusenvis av mennesker som velger Ving som reisearrangør har store forventninger til oss og produktene vi leverer. Vi ser det som vårt ansvar å fremme en turisme, der vi bidrar til positiv utvikling både økonomisk og sosialt, samtidig som vi begrenser miljøpåvirkningen både hjemme og ute på reisemålene våre.

Aktuelt

Gratulerer Sunprime Pollensa Bay

6. september 2022
Gratulerer til vårt nyåpnede voksenhotell Sunprime Pollensa Bay på Mallorca, som har blitt sertifisert med Travelifes bærekraftsertifisering. Vårt mål er at alle våre egne konsepthotell skal være sertifiserte i løpet av 2022.


Her kan du lese mer om Travelife

Gratulerer til våre Sunprime og Sunwing i Thailand

31. august 2022
Gratulerer til Sunwing Bangtao Beach, Sunwing Kamala Beach og Sunprime Kamala Beach! På linje med vår bærekraftsstrategi er vi stolte over at våre hotell i Thailand har lykkes med å oppfylle de strenge kravene for Travelifes bærekraftsertifisering.

Vårt mål er at alle våre egne konsepthotell skal være sertifiserte i løpet av 2022.

Her kan du lese mer om Travelife

Ving inngår nordisk hovedpartnerskap med Redd Barna

20. juni 2022
Hvert år reiser tusenvis av glade barn og familier på ferie med Ving. Samtidig finnes det mange barn som ikke har det like bra rundt om i verden, barn som mangler de mest grunnleggende rettigheter for en trygg barndom.

Nordic Leisure Travel Group, som Ving er en del av, inngår nå et langsiktig samarbeid med Redd Barna. Sammen med dem vil vi kjempe for retten til en trygg barndom, uansett om man vokser opp i Bergen eller Bangladesh.

Les mer om samarbeidet her

Ving inngår samarbeid med World Animal Protection

8. juni 2022
Tiden for å besøke delfinshow og ri på elefanter er for lengst over. Ving inngår nå et samarbeid med den verdensomsfattende dyrebeskyttelsesorganisasjonen World Animal Protection.

Sammen kommer vi til å guide gjester til dyrevennlige reiseopplevelser der man er sikker på at dyrene oppleves i naturlige omgivelser – uten at man klapper løver, tar selfies og ser på dansende apekatter.

Les mer om samarbeidet her

Vårt klima- og miljøarbeid

For at de stedene vi elsker å reise til i dag skal være der også for de kommende generasjoner, må vi bidra med det vi kan for å styrke de positive effektene av turismen, og på samme tid redusere den negative miljøpåvirkningen i alle deler av virksomheten vår.

Sosialt ansvar

1 av 10 jobber i verden er i dag innenfor turistbransjen og det er viktig at turismen kan fortsette å blomstre. Vi skal bidra til at det skjer på en ansvarlig måte, der lover og regler følges, menneskerettigheter ivaretas og lokalsamfunn respekteres og tas hensyn til, slik at de opplever en positiv effekt av vår inntreden.

Mer om Ving

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.