Se hotell (102)

Reiser til Tenerife

På en reise til Tenerife kan du bo i den hyggelige byen Puerto de la Cruz i nord, på noen av reisemålene langs strendene i sør, eller kanskje i livlige og populære Playa des Américas. Vi har hotell for enhver smak, med alt fra barnevennlige Sunwing Family Resorts til Sunprime Hotels for dere som reiser uten barn.

Tenerife er et reisemål som passer for alle – når som helst på året. Strendene er like lokkende både sommer og vinter, og den dramatiske naturen skifter i takt med årstidene. Tenerife er også et av de reisemålene hvor alt er åpent og tilgjengelig hele året, enten det dreier seg om et utflukt til en vingård, en ettermiddag i badeland, eller et besøk på noen av øyas mange gode restauranter. I tillegg kan du alltid regne med å finne et hotell etter din smak, enten du vil bo på luksushotell, i en enkel leilighet, eller noe midt imellom.

God mat og spennende shopping

Overalt på Tenerife ligger det spennende restauranter og interessante butikker. Et godt råd er å leie bil og reise innover på øya hvor du kan komme over små familieeide restauranter som serverer lokale spesialiteter til hyggelige priser. Har du lyst på en handlerunde er det best å ta veien tilbake til kysten, hvor du finner det største og beste utvalget i Puerto de la Cruz.

Reise med barn til Tenerife

Om du og familien skal til Tenerife anbefaler vi Sunwing Fañabé Beach, som ligger kun en kort spasertur fra stranden i Fañabé, litt nord for Playa de las Américas. Her har vi komfortable leiligheter med plass for opptil seks personer, morsomme aktiviteter for store og små, samt en rekke praktiske løsninger som gjør din ferie både enkel og behagelig, med for eksemple våre praktiske måltidspakker. På Tenerife har Ving dessuten flere barnevennlige Family Garden-hotell, som for eksempel Sunlight Bahia Principe Tenerife i Playa Paraiso. Her inngår All Inclusive i prisen, og de minste kan more seg med Lollo & Bernie, flere barnebasseng og en bufferestaurant hvor man kan velge sine egne favoritter.

Strendene på Tenerife

Tenerife har strender for både store og små, med alt fra de imponerende havbassengene i Puerto de la Cruz til de langstrakte strendene nede på sydkysten, og fra den beskyttede stranden ved Los Cristianos til de svarte lavastrendene ved Los Gigantes. Bare utenfor Playa de las Américas ligger det rundt seks strender som er populære både blant lokalbefolkningen og turistene.

Reise uten barn til Tenerife

Om dere er et følge med kun voksne kan vi anbefale våre Sunprime Hotels i Playa de las Américas. På Sunprime Coral Suites & Spa bor du sentralt i Playa de las Américas med kort avstand til stranden. Sunprime Ocean View ligger litt utenfor sentrum ikke langt fra den fine Troya-stranden. Uansett hva du velger kan du glede deg til en rolig ferie på et hotell som tilbyr spa, treningsstudio og oppvarmet basseng, og muligheten til å bestille en av våre måltidspakker som bidrar til å gjøre ferien både enklere og mer behagelig – prøv for eksempel Sunprime Inclusive.

Spill golf på Tenerife

Golfsesongen på Tenerife strekker seg fra oktober til april, og med Ving kan du bestille ferdige greenfee-pakker på tre av øyas mest populære baner. Slik sparer du tid, og kan legge opp ferien slik at du kan både spille og slappe av, i stedet for å bruke tid på å ordne det når du kommer ned. Vil du gjøre det så enkelt som mulig bestiller du en leiebil sammen med reisen – da kan du dra på egne utflukter rundt på øya. Om du tar veien opp til Teide, Spanias høyeste fjell, kjører du gjennom fire klimasoner, og kan nyte en lunsj med vidunderlig utsikt over sørsiden av Tenerife.

Finn ditt hotell
Vær
 • januar
22°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • februar
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
17
Regnfrie dager
 • mars
22°16°
7
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • april
23°16°
8
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
20
Regnfrie dager
 • mai
24°19°
9
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
23
Regnfrie dager
 • juni
26°19°
10
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • juli
28°22°
11
Soltimer/dag
21°
Vanntemperatur
27
Regnfrie dager
 • august
29°22°
10
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
26
Regnfrie dager
 • september
28°22°
8
Soltimer/dag
23°
Vanntemperatur
24
Regnfrie dager
 • oktober
26°20°
7
Soltimer/dag
22°
Vanntemperatur
21
Regnfrie dager
 • november
24°18°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
18
Regnfrie dager
 • desember
23°16°
6
Soltimer/dag
18°
Vanntemperatur
19
Regnfrie dager
Tenerife og La Gomera har et mildt og behagelig klima året rundt. Den varmeste perioden er sommeren. Tenerifes varierte terreng og høydeforskjeller gjør at klimaet varierer mellom de ulike delene av øya. Varmest og mest solfylt er det på sydkysten av Tenerife der Playa de las Américas, Los Cristianos, Los Gigantes, Playa Paraiso, Guia de Isora og San Miguel de Abona ligger. Det samme gjelder for La Gomera, som ligger vest for Tenerife. I nord, der Santa Cruz og Puerto de la Cruz ligger, er temperaturen noe svalere og luften fuktigere. Vanntemperaturen ligger på 19–23 grader året rundt.

Desember, januar og februar

Vinter på Tenerife er som sommer i Norge, bare med varmere vann. Dagtemperaturen er på 19–22 grader og om natten er den litt lavere, rundt 16 grader. Den fuktige luften kan gjøre at kveldene oppfattes som svale. Vanntemperaturen ligger på ca. 19 grader.

Mars, april og mai

Om våren øker antallet soltimer hver måned, og dagtemperaturen klatrer opp mot 22–24 grader. I mai blir også nattemperaturen høyere, ca. 19 grader. Vanntemperaturen ligger fortsatt på ca. 19 grader.

Juni, juli og august

Om sommeren går temperaturen opp mot 26 grader om dagen. Selv nettene er behagelig varme, med en temperatur som oftest ligger over 19 grader. Juni, juli og august er også den tørreste perioden og nedbør forekommer sjelden mer enn et par dager i månedene. Vanntemperaturen ligger på ca. 22 grader.

September, oktober og november

Om høsten er det fortsatt varmt på Tenerife. Lufttemperaturen ligger som oftest over 19 grader. Regn forekommer oftere sammenliknet med sommermånedene. Antallet regndager er færre på sydsiden av Tenerife enn på nord- og vestsiden. Vanntemperaturen ligger på ca. 22 grader.

REISEFORSLAG TIL Tenerife

Coral Compostela Beachfamilygarden
 • Barnevennlig
Coral Compostela Beach
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 2-romsleilighet i 2 etasjer mot gaten/omgivelsene
 • 1 uke
 • Avreise 10 jan 2021 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
10 jan 2021 fra Oslo, Gardermoen
Jardin Tecina
Jardin Tecina
La Gomera, Spania
 • Fly + del i Dobbeltrom
 • 1 uke
 • Inkl. frokostbuffé
 • Avreise 14 feb 2021 fra Bergen
Frokostbuffé
Fly + hotell, 1 uke
14 feb 2021 fra Bergen
Parque Santiago 4
Parque Santiago 4
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 1-romsleilighet, balkong eller terrasse mot gaten
 • 1 uke
 • Avreise 8 nov 2020 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
8 nov 2020 fra Oslo, Gardermoen
Mar Ola Portosinfamilycomfort
 • Barnevennlig
Mar Ola Portosin
Playa de las Américas, Tenerife, Spania
 • Fly + del i 1-romsleilighet
 • 1 uke
 • Avreise 3 jan 2021 fra Oslo, Gardermoen
Fly + hotell, 1 uke
3 jan 2021 fra Oslo, Gardermoen

Reiser til Tenerife

Los Cristianos
 • Strender
 • Shopping
 • Sport & aktiviteter
Los Cristianos er et rolig reisemål med fine strender, koselige restauranter og gode golfmuligheter. Alt ligger i nærheten av stranden, den palmekledde strandpromenaden og den levende bykjernen.
concept-logoconcept-logo
Playa de las Américas
 • Barnevennlig
 • Strender
 • Shopping
Playa de las Américas er et moderne og velorganisert badested på øyas solsikre sørkyst. Her finnes det meste: fine strender, gode shoppingmuligheter, restauranter, barer, klubber og aktiviteter.
Puerto de la Cruz
 • Attraksjoner
 • Shopping
 • Underholdning
Puerto de la Cruz. på Tenerifes nordkyst, er et av øyas mest genuine reisemål. Når du reiser hit med Ving får du oppleve en ekte kanarisk by med gammeldags sjarm.
Playa Paraiso
Playa Paraiso ligger perfekt til på vestkysten, passe langt fra de mer livlige reisemålene, men likevel nærme nok til at du lett kan reise dit hvis du vil.
Los Gigantes
Los Gigantes er et hyggelig reisemål med et stort utvalg, samtidig som det har en sjarmerende småbystemning. Det ligger mange turstier i området for den som liker å bevege på seg i ferien.
San Miguel de Abona
San Miguel de Abona ligger litt utenfor allfarvei og er et fint reisemål for deg som vil ha fred og ro i ferien. Mange reiser hit for å spille golf på de nærliggende banene.
Santa Cruz
Tenerifes hovedstad er en skikkelig storby med shoppingmuligheter, restauranter og mange severdigheter. Santa Cruz er perfekt for deg som vil kombinere sol og bad med storbyvibber.

Utvalgt partner

Hotelltips på La Gomera

Jardin Tecina er La Gomeras beste hotell bygget i kanarisk stil. Hotellet ligger i rolige omgivelser på en odde høyt over havet med en herlig utsikt.

Les mer

Hotelltips i Puerto de la Cruz

Hotel Botanico er et velkjent, klassisk luksushotell vis-à-vis den botaniske hagen i bydelen La Paz i Puerto de la Cruz.

Les mer

Mer om Tenerife

FINN REISE TIL Tenerife