Strand på Gran Canaria

Alt om

Kanariøyene

Reiseinspirasjon og tips til Kanariøyene

Drømmer du om Kanariøyene? Vi i Ving er lidenskapelig opptatt av reiser, og her finner du våre beste reisetips og artikler om øyene.

Snarvei til artikler om: Gran Canaria | Tenerife

Velg riktig kanariøy – Gran Canaria med Ving

Slik velger du riktig øy blant Kanariøyene

Syv øyer utgjør velkjente Islas Canarias, og flere av dem blir flittig besøkt av oss nordmenn. Gran Canaria er selvfølgelig selve klassikeren, men visste du at La Gomera er perfekt for fotturer, eller at de beste strendene er på Fuerteventura?

Playa del Bollullo på Tenerife

Ekspertenes beste tips fra Kanariøyene

Vi ønsker alle å finne de ukjente perlene i ferien. Den bortgjemte badeviken, eller kanskje det fineste utsiktsstedet. Kanariøyene er veldokumenterte, men det er fortsatt skjulte skatter her. Hvor? Vi har spurt ekspertene – våre ansatte.

Gran Canaria

Fine strender, bra hotell, shoppingmuligheter, restauranter, uteliv og golfbaner.

Tenerife

Høye fjell, dype daler, svarte strender og grønne skoger. Alt toppet med karrig vulkanlandskap.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.