All Inclusive

Reiser med All Inclusive gjør feriedagene litt enklere. En reise med All Inclusive innebærer at nesten alt er inkludert. Derfor kan du bruke tiden på å nyte all den gode maten, i stedet for å bekymre deg over økonomien.

All Inclusive i ferien – 3 store fordeler

 1. Økonomisk: Du har full kontroll på utgiftene ettersom all mat og drikke allerede er betalt.
 2. Enkelt: Det er mange valgmuligheter slik at alle i reisefølget enkelt finner noe de liker.
 3. Praktisk: Du slipper den evige letingen etter en god restaurant, og kan la lommeboken og vesken ligge på rommet.

All Inclusive-hotell

Du kjenner garantert til situasjonen hvis du har prøvd å reise med barn. De små bestiller en porsjon pasta med kjøttboller, men når tallerkenen kommer så var det ikke den typen pasta det skulle være. Når du bor på et hotell med All Inclusive er det ofte en stor buffé, og familiens yngste kan derfor helt selv velge hva som skal på tallerkenen blant det enorme utvalget av alle favorittene. Hos Ving finner du et stort utvalg av hoteller med All Inclusive på flere av våre mest populære reisemål. Dette gjelder også for våre populære konsepthotell, Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club og Sunprime Hotels.
Bestill en av våre reiser med All Inclusive, så kan du spise og drikke uten å tenke på regningen. Perfekt for familier med sultne tenåringer og barn som har vanskelig for å bestemme seg.

All Inclusive – hva er egentlig inkludert?

Når du bestiller en reise med All Inclusive er frokost-, lunsj- og middagsbuffé samt utvalgte drikkevarer inkludert i prisen. I tillegg er det ofte snacks på formiddagen og ettermiddagen som også er inkludert. Fra formiddag til kveld kan du også nyte is, vann, brus, kaffe og te.
Noen av hotellets aktiviteter kan også være inkludert på våre reiser med All Inclusive. Det varierer mye hva som er inkludert, men jo høyere klassifisering hotellet har jo mer er som regel inkludert. Du kan lese mer om hva som er inkludert i en All Inclusive-reise i våre hotellbeskrivelser.

På mange av våre hoteller kan du dessuten velge måltidspakker, som betyr at du spiser de fleste måltidene på hotellet, men også får muligheten til å prøve lokale restauranter. På noen hoteller er All Inclusive inkludert i reisens pris, på andre hoteller kan du velge om du vil ha All Inclusive eller måltidspakker når du bestiller reisen.

Vær oppmerksom på at det kan variere fra hotell til hotell hva som er inkludert i All Inclusive. Du kan få en nøyaktig beskrivelse av hotellenes All Inclusive-tilbud i hotellbeskrivelsen.

*Barn under 12 år spiser gratis fra Lollo & Bernies buffé/meny i følge med en betalende voksen på Sunwing og Ocean Beach Club.

All Inclusive – 3 gode hotelltips

Nordic Favourite Selection
 • Barnevennlig
 • 1 uke
 • 1-romsleilighet juniorsuite med terrasse
 • Avreise 21 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 21 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
1 200,— rabatt8 895,—
Pris pr. person
Velg
Nordic Favourite Selection
 • Barnevennlig
 • 1 uke
 • Dublettrom mot gaten, mulighet for ekstraseng
 • Avreise 15 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 15 aug 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
500,— rabatt10 845,—
Pris pr. person
Velg
 • 1 uke
 • Dobbeltrom i bungalow
 • Avreise 6 des 2024 fra Oslo, Gardermoen
Avreise 6 des 2024 fra Oslo, Gardermoen
Fly og hotell for
2 voksne
500,— rabatt11 845,—
Pris pr. person
Velg

Reisetips og inspirasjon til en reise med All Inclusive

All Inclusive på våre konsepthotell

Gjør ferien ekstra enkel og behagelig ved å velge All Inclusive når du bor på et av våre konsepthotell. På våre konsepthotell spiser barn under 12 år gratis i følge med en betalende voksen.

Populære reisemål med All Inclusive

På Ving finner du reiser med All Inclusive til hele verden.

Dra på en reise med All Inclusive når det passer deg

Hotell som tilbyr All Inclusive

Finn et hotell med All Inclusive som passer til deg!

Oslo, Gardermoen, 2 voksne, 1 uke
Filtrer
0 av 0 hotell