Storbyreiser med Ving

Opplev effekten av en skikkelig bra ferie. Som når du får alt akkurat slik som du vil ha det: hotellet har skikkelig bra beliggenhet, reiselengden passer perfekt og bagasje er inkludert. Akkurat sånn er det å reise på storbyferie med Ving. Og du, du kan velge blant mer enn 60 storbyer rundt omkring i verden.

Spis verdensberømt pizza i Roma, utforsk de mange kunstmuseene i Paris, opplev fotball i verdensklasse i London eller oppdag eksotiske og eventyrlige byer som Doha, Dubai og Marrakech. Det finnes mye å se og gjøre i verdens mest spennende storbyer - uansett hvem du reiser med. God tur!

Fordeler ved å bestille storbyreise med Ving

Populære storbyer i Europa

Vi tilbyr hotell i nærheten av de største severdighetene, slik at du kan fokusere på opplevelsen – ikke hvordan du kommer deg dit.

Spennende storbynyheter

Spis spansk paella i dens hjemby Valencia, se den fantastiske arkitekturen i polske Wrocław eller opplev den herlige atmosfæren i italienske Bergamo.

Alle storbyer

Velg mellom nøye utvalgte hotell i mer enn 60 storbyer over hele verden.

Reiseekspertenes tips til storbyferier

Våre reiseeksperter guider deg til storbyens store opplevelser og skjulte skatter.

Tips og inspirasjon til storbyferien

Å velge storby er ikke alltid lett. Her får du noen av våre beste tips for å finne byen for deg.

Ta med barna på storbyferie

Nyttige hotelltips

Vil du bo skikkelig lekkert eller budsjettvennlig? Skal barna være med, eller ser du etter et perfekt hotell til vennegjengen? Med disse tipsene blir det enklere å velge hotell til storbyturen.

Shopping– og restauranttips

Mat og shopping

Vil du gå på skattejakt i varemagasiner og vintagebutikker? Spise på gode restauranter og besøke kule barer? I byer som Paris, London og New York kan du gjøre alt sammen!

Storbyhotellene med de beste takterrassene

Storbyhotellene med de beste takterrassene

De fleste storbyer oppleves best til fots, men lite slår utsikten fra en skikkelig lekker takterasse – gjerne med en bar som kronen på verket.

Fordeler med å velge Ving når du skal på storbyferie

Når du bestiller en pakkereise med Ving (fly og hotell) kan du skreddersy reisen din akkurat sånn du vil ha den, og få trygghet på reisen med på kjøpet.

Stort og fleksibelt tilbud

Du velger selv avreisedato, hvilket hotell du vil bo på og hvor mange dager du vil at storbyferien skal vare. Du kan velge fra et stort utvalg av reisemål og hotell, og blant en rekke flyselskap. Så lenge du bestiller flyreisen og hotellet samlet er du dekket av pakkereiseloven.

Hotell med sentral beliggenhet

Våre nøye utvalgte storbyhotell har alltid bra beliggenhet, og mange av dem ligger i nærheten av store severdigheter. Du kan velge blant forskjellige nabolag, eller velge hotell basert på prisklasse. Vi tilbyr alt fra enkle alternativer til luksushotell med alle fasiliteter. Vi har gjort det enkelt å finne hotellet som passer akkurat dine preferanser, men hvis du vil ha hjelp til å velge er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss for tips og råd.

Du reiser på egen hånd

Vi har ingen reiseledere eller andre ansatte på storbyreisemålene våre, men du kan alltid ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp med noe – både før, under og etter turen.