Hotell med sentral beliggenhet, klimakompenserte fly, dekkes av pakkereiseloven | Ving

POPULÆRE STORBYER

Små ting gjør stor forskjell. Som det at vi tilbyr hotell i nærheten av de største severdighetene, så du kan fokusere på opplevelsen – og ikke hvordan du kommer deg dit.

FINN DIN REISE

Inspirasjon til storbyferien

Å velge storby er ikke alltid så lett, så vi har samlet noen av våre beste tips for å hjelpe deg litt på vei.

Fordeler med å velge Ving når du skal på storbyferie

Når du bestiller en pakkereise med Ving (fly og hotell) kan du skreddersy reisen din akkurat sånn du vil ha den, og få trygghet på reisen med på kjøpet.

Stort og fleksibelt tilbud

Du velger selv avreisedato, hvilket hotell du vil bo på og hvor mange dager du vil at storbyferien skal vare. Mer informasjon Du kan velge fra et stort utvalg av reisemål og hotell, og blant en rekke flyselskap. Så lenge du bestiller flyreisen og hotellet samlet er du dekket av pakkereiseloven.Mindre informasjon

Hotell med sentral beliggenhet

Våre nøye utvalgte storbyhotell har alltid bra beliggenhet, og mange av dem ligger i nærheten av store severdigheter. Mer informasjon Du kan velge blant forskjellige nabolag, eller velge hotell basert på prisklasse. Vi tilbyr alt fra enkle alternativer til luksushotell med alle fasiliteter. Vi har gjort det enkelt å finne hotellet som passer akkurat dine preferanser, men hvis du vil ha hjelp til å velge er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss for tips og råd.Mindre informasjon

Du reiser på egen hånd

Vi har ingen reiseledere eller andre ansatte på storbyreisemålene våre, men du kan alltid ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp med noe – både før, under og etter turen.