Storbyferie

Kaffe, men på en fortauskafé i Roma. Rusletur, men langs Seinen i Paris. Cocktails, men på en takterrasse i Barcelona. I en storby kan selv de minste øyeblikkene gi de største inntrykkene. Og når du reiser med oss ligger hotellet ditt rett ved alt du vil ha nærhet til. Du kan vært borte så lenge du vil, bagasje er inkludert og du er alltid dekket av pakkereiseloven. Opplev de små, store øyeblikkene med Ving.

Husk at du er dekket av pakkereiseloven når du bestiller fly og hotell samlet.

Spis verdensberømt pizza i Roma, utforsk de mange kunstmuseene i Paris, opplev fotball i verdensklasse i London eller oppdag eksotiske og eventyrlige byer som Doha, Dubai og Marrakech. Det finnes mye å se og gjøre i verdens mest spennende storbyer - uansett hvem du reiser med. God tur!

Fordeler ved å bestille storbyreise med Ving

Populære storbyer i Europa

Vi tilbyr hotell i nærheten av de største severdighetene, slik at du kan fokusere på opplevelsen – ikke hvordan du kommer deg dit.

Alle storbyer

Velg mellom nøye utvalgte hotell i mer enn 60 storbyer over hele verden.

Finn din storbyferie

Reiseekspertenes tips til storbyferier

Våre reiseeksperter guider deg til storbyens store opplevelser og skjulte skatter.

Tips og inspirasjon til storbyferien

Å velge storby er ikke alltid lett. Her får du noen av våre beste tips for å finne byen for deg.

Ta med barna på storbyferie

Nyttige hotelltips

Vil du bo skikkelig lekkert eller budsjettvennlig? Skal barna være med, eller ser du etter et perfekt hotell til vennegjengen? Med disse tipsene blir det enklere å velge hotell til storbyturen.

Shopping– og restauranttips

Mat og shopping

Vil du gå på skattejakt i varemagasiner og vintagebutikker? Spise på gode restauranter og besøke kule barer? I byer som Paris, London og New York kan du gjøre alt sammen!

Storbyhotellene med de beste takterrassene

Storbyhotellene med de beste takterrassene

De fleste storbyer oppleves best til fots, men lite slår utsikten fra en skikkelig lekker takterasse – gjerne med en bar som kronen på verket.

Fordeler med å velge Ving når du skal på storbyferie

Når du bestiller en pakkereise med Ving (fly og hotell) kan du skreddersy reisen din akkurat sånn du vil ha den, og få trygghet på reisen med på kjøpet.

Stort og fleksibelt tilbud

Du velger selv avreisedato, hvilket hotell du vil bo på og hvor mange dager du vil at storbyferien skal vare. Du kan velge fra et stort utvalg av reisemål og hotell, og blant en rekke flyselskap. Så lenge du bestiller flyreisen og hotellet samlet er du dekket av pakkereiseloven.

Hotell med sentral beliggenhet

Våre nøye utvalgte storbyhotell har alltid bra beliggenhet, og mange av dem ligger i nærheten av store severdigheter. Du kan velge blant forskjellige nabolag, eller velge hotell basert på prisklasse. Vi tilbyr alt fra enkle alternativer til luksushotell med alle fasiliteter. Vi har gjort det enkelt å finne hotellet som passer akkurat dine preferanser, men hvis du vil ha hjelp til å velge er du selvfølgelig velkommen til å kontakte oss for tips og råd.

Du reiser på egen hånd

Vi har ingen reiseledere eller andre ansatte på storbyreisemålene våre, men du kan alltid ta kontakt med oss hvis du trenger hjelp med noe – både før, under og etter turen.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.