Reisemålene for deg som reiser alene
Inspirasjon

Reisemålene for deg som reiser alene

Har du lyst på en innholdsrik ferie – helt uten kompromisser? Å reise alene er en økende trend, men det er ikke så lett å vite hvor man skal reise. Disse stedene er imøtekommende, trygge og byr på mange spennende opplevelser.
Algarvekysten, Portugal

Algarvekysten, Portugal

Algarvekysten sør i Portugal er ikke bare et populært reisemål for soling og bading. Det store utvalget av aktiviteter, og portugisernes genuine varme, gjør det til et perfekt sted for alle som reiser alene. Slapp av på noen av Europas vakreste strender, ta en runde på en av de flotte golfbanene, sykle gjennom rosedalene eller begi deg ut på en utflukt på hesteryggen.

Dublin, Irland

Dublin, Irland

Sjarmerende Dublin byr på opplevelser, shopping og livlig uteliv. Alt i behagelig gangavstand. Det ligger en pub på hvert gatehjørne, og byen har en spennende musikkscene. Dessuten er irene både trivelige og pratsomme. Stikk innom en av de mange pubene i brosteinsgaten Temple Bar, og før du vet ordet av det sitter du og drikker Guinness med en helg gjeng nye venner.

Gran Canaria, Spania

Gran Canaria, Spania

Det er enkelt å reise alene til Gran Canaria. Øya byr nemlig på uendelig mange aktiviteter. Utforsk de naturskjønne turstiene, de koselige fjellbyene og de gylne sandstrendene. Eller kast deg ut i bølgene og lær deg å surfe! Gran Canaria er faktisk Vings mest populære reisemål blant de som reiser alene. Det er med andre ord stor sjanse for å møte andre som er på ferie på egen hånd.

Phuket, Thailand

Phuket, Thailand

Thailand er et av nordmenns favorittreisemål. I Phuket venter paradisstrender, fantastisk god mat og rimelig shopping. Dessuten er thaiene gjestfrie som få, og de har alltid et smil på lur. Thailand er vakkert, vennlig og trygt – og perfekt for deg som vil reise alene.

Reykjavik, Island

Reykjavik, Island

Med sine varme kilder, vulkaner, geysirer og fossefall er Island stedet for deg som vil oppleve mye i ferien. Reykjavik har et herlig uteliv, trendy butikker og gode restauranter, og er et perfekt utgangspunkt. Islendingene er blant de mest positive til turister (i hele verden!), og dessuten er landet et av de tryggeste reisemålene som finnes.

Split, Kroatia

Split, Kroatia

UNESCO-byen Split er interessant og vakker, med en spennende historie og et rikt kultur- og uteliv. Pubrunder og utflukter til nattklubber er vanlig her – og det passer bra for deg som vil oppleve byens puls sammen med andre. Du bør også bli med på en båttur for å utforske noen av de flotte øyene som ligger rett utenfor den kroatiske kysten.

Bali, Indonesia

Bali, Indonesia

Bali byr på en spennende blanding av unik natur, spennende kultur, rikt dyreliv og utallige religiøse og arkeologiske severdigheter. Det arrangeres mange yogareiser hit, og på disse kan du slappe av og komme i kontakt med deg selv. Det er også en god anledning til å bli kjent med andre, hvis du vil. Bali også er et mekka for surfere, både for nybegynnere og erfarne.

Palma de Mallorca, Spania

Palma de Mallorca, Spania

I Palma finner du Mallorcas største utvalg av kultur, butikker og underholdning – og stranden ligger like ved. Ikke gå glipp av byens populære «tapas-runder», som Ruta Martiana, der du til en lav pris kan spise på ulike tapasbarer. Blir du med på moroa får du god mat, og du får sett mer av byen. I tillegg kan du være så sosial (eller usosial) som du vil.