Familj går på gräsmatta

Våre beste familiehotell

Her trives små og store

Våre beste familiehotell

Vi vet at hotellet har stor betydning for en vellykket familieferie. Hos oss finner du familiehotell som alle kan trives på – enten man vil leke og spise is hele dagen eller kanskje trene og gå på spa.

Lollo & Bernie
Sunwing

Sunwing Family Resorts – Vings familieparadis

På Sunwing stortrives hele familien. Her er det kos og lek, dager fullspekket med aktiviteter, SATS-timer, show og full fart fra morgen til kveld.

  • Barneklubb med Lollo & Bernie på hotellet
  • Smarte måltidspakker – barn under 12 år spiser gratis
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club – Ferieluksus ved havet

På O.B.C har alle det bra. Her går det i deilige spabehandlinger, treningstimer og god mat. Dessuten kommer Lollo & Bernie til barneklubben og finner på masse gøy.

  • Rolig og avslappet atmosfære
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer

Flere hotelltips for familier

Utvalgte hotell for enhver smak og lommebok.

White Lagoon
Family Garden

Family Garden

God plass til hele familien. På våre Family Garden-hotell tilbyr vi ferieleiligheter som er tilpasset for at alle i familien skal trives og ha det bra.

Family Selection
Family Selection

Family Selection

I kategorien Family Selection finner du fine familiehotell med barnebasseng og behagelige rom. Hotellene har 3 til 5 bølger.

Top Selection
Top Selection

Top Selection

Top Selection er nøye utvalgte luksushotell der alle får en drømmeferie, uansett alder.

Hotell for enhver smak

Uansett hva slags hotell du er på utkikk etter til familieferien, finner du det i utvalget vårt.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.