Inspirasjon

Fem ting du bare MÅ gjøre i Paris

Unngå køene neste gang du besøker Paris!

Å skulle sette opp en liste med tips og severdigheter i Paris er en jobb uten ende. Vi har likevel valgt å plukke ut fem tips som vil hjelpe deg med å komme tett på byens sjel.

1. Biondi

Paris er fantastisk, men på Biondi er det argentinske vibber som gjelder. Her dufter det av kullgrill og krydder. Menyen får enhver kjøttelsker til å juble, den er nemlig full av grillretter basert på kjøtt av aller beste kvalitet. Du finner også fiskeretter som ceviche på menyen, og selvfølgelig argentinske empanadas. Topp det hele med den guddommelige paien med dulce de leche-mousse!

118 Rue Amelot. biondi-restaurant.fr/en/

Tips til opplevelser i Paris er är restaurang Biondi

Biondi

Tips til opplevelser i Paris

Centre Pompidou

2. Centre Pompidou

Det som vanligvis er skjult på innsiden, som rør, rulletrapper og jernbjelker er plassert på utsiden av Centre Pompidou, noe som nesten gjør bygget verdt et besøk i seg selv. Men dette er også et mekka for kunstentusiaster – Centre Pompidou er nemlig Paris’ nasjonalmuseum for moderne kunst, med Europas største samling. På toppen av rulletrappen venter også en av de beste utsiktene over byen.

Place Georges-Pompidou. centrepompidou.fr/en

Paris med Ving

3. Tiger

Ta deg en spasertur i det herlige nabolaget Saint-Germain-Des-Près. I den lille gaten Rue Princesse ligger koselige restauranter og barer tett i tett, og blant dem finner du ginbaren Tiger. Som seg hør og bør tilbys et stort utvalg gin, og de lager sin egen tonic, så her bør du definitivt teste en GT. Denne baren er et must på en varm sommerkveld. Ut i de små timer dukker det opp en DJ, og atmosfæren blir mer klubbaktig.

13 Rue Princesse. tiger-paris.com

Paris med Ving

4. Season

Har det blitt litt for mange glass vin, croissanter og crepes? På Season får du økologiske frokostretter, salater, vegetartaco og andre varmretter. Prøv for eksempel en avokadotoast med bacon og halloumi, eller en kakao-acai bowl. Skikkelig digg og skikkelig sunt!

1 Rue Charles-Francois Dupuis. season-paris.com

5. Merci

Hos Merci møtes design, interiør og nyskapende mote på et og samme sted. Her finner du det meste, som smykker, klokker, klær, sko, vesker, lamper, møbler, sengetøy og kjøkkenutstyr. Midt i det hele ligger en restaurant med en hyggelig hage rett utenfor. Ta deg tid til en liten pause i det koselige bokantikvariatet.

111 Boulevard Beaumarchais. merci-merci.com/fr

Tips til opplevelser i Paris

Merci

Bestill din reise til Paris

Reis til Paris med Ving

Våre hotell i Paris

I Paris kan vi tilby hotell for enhver smak, enten du søker luksus, kort vei til severdigheter eller et rimelig hotell!

Flere storbytips