Våre beste tilbud på reiser

Tilbud på reiser

Aktuelle tilbud på reiser

Her finner du våre beste tilbud på reiser akkurat nå. Siden oppdateres jevnlig med de nyeste tilbudsreisene.

På denne siden har vi samlet våre aller beste reisetilbud og rabatter, både på sommer- og vinterreiser. Lyst på reiseinspirasjon? Søk blant alle reisemålene våre. Lurer du på hvor det er varmt når? Sjekk varmeguiden vår!

Populære reisemål – sommer

Reiser til Mallorca i sommer | Ving

Mallorca

Mallorca er virkelig ferieøya som har alt: Herlige strender, spennende shoppingmuligheter, et livlig uteliv og hotell for enhver smak.

Herlige strender, spennende shoppingmuligheter og hotell for enhver smak.

Reiser til Kypros i sommer | Ving

Kypros

Det er mange gode grunner for å reise til Kypros, for denne øya byr på deilige sandstrender, krystallklart vann, god mat, veldig bra hotell og en rekke severdigheter.

Deilige sandstrender, krystallklart vann og en rekke severdigheter.

Reiser til Kreta i sommer | Ving

Kreta

Kreta lokker med spennende utflukter, herlige strender, hotell for enhver smak og sol i lange baner.

Spennende utflukter, herlige strender og hotell for enhver smak.

Beste priser på reiser – sommer

Populære reisemål – vinter

Reiser til Gran Canaria i vinter | Ving

Gran Canaria

Gran Canaria er et utrolig mangfoldig reisemål – på denne øya kan du finne alt fra bølgende sanddyner i Maspalomas og golfbaner i Costa Meloneras til storbyliv i Las Palmas.

Gran Canaria er et utrolig mangfoldig reisemål.

Reiser til Tenerife i vinter | Ving

Tenerife

Tenerife er et reisemål som passer for alle – når som helst på året. Strendene er like lokkende både sommer og vinter, og den dramatiske naturen skifter i takt med årstidene.

Tenerife er et reisemål som passer for alle.

Reiser til Thailand i vinter | Ving

Thailand

Paradisstrender, spennende utflukter, fantastiske matopplevelser og gjestfrie innbyggere. Thailand er og forblir en klassisk favoritt blant nordmenn.

Vinterfavoritten med paradisstrender.

Beste priser på reiser i vinter

Ikke gå glipp av neste reisetilbud

Fant du ikke et tilbud som passet for deg akkurat nå? Registrer deg som abonnent på nyhetsbrevet vårt så får du aktuelle tilbud på reiser rett i innboksen.

Faste reisetilbud

Restplasser

Restplasser

Billige reiser for deg som kan dra nå. Restplasslisten oppdateres fortløpende, og utvalget varierer ut i fra sesong og etterspørsel.

Billige reiser for deg som kan dra nå.

Billige flybilletter

Billige flybilletter

Trenger du kun flybillett? Finn flybilletter med våre charterfly eller rutefly, til strand eller storby. Du finner både fly tur/retur og fly én vei.

Finn flybilletter til strand eller storby.

Billige reiser

Tips for billige reiser

Her finner du våre beste tips når du ønsker en billig reise. Når er det billigst, hvor bør du reise og hva er reisebudsjettet ditt?

Våre beste tips når du ønsker en billig reise.

Reiser i skoleferien

Reiser i skoleferiene

Neste skoleferie i varmen? Vi vet at det kan være vanskelig å finne passende reiser i barnas skoleferier, så vi har gjort det litt enklere for deg. Velg ferien du vil reise, og finn enkelt en reise som passer fra din flyplass.

Neste skoleferie i varmen? Finn din reise her.

Barn under 12 år spiser gratis på Sunwing Family Resorts

Barn spiser gratis på våre beste familiehotell

Sunwing Family Resorts har vi gjort det litt enklere å samle hele familien rundt måltidet i ferien. Her har dere flere restauranter og måltidspakker å velge blant, og alltid en egen barnebuffé. Det beste av alt: Barn under 12 år spiser gratis.

Enklere å samle hele familien rundt måltidet i ferien.

Easy Travel

Easy Travel

Det skal være enkelt å reise. Derfor har vi flere smarte løsninger for deg som flyr med vårt eget flyselskap Sunclass Airlines og bor på Sunwing Family Resorts, Sunprime Hotels og O.B.C. 10 kg ekstra bagasje, direktebuss til og fra hotellet og bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen.

10 kg ekstra bagasje, direktebuss til og fra hotellet og bagasjeinnsjekk på hotellet på hjemreisen.

Ving Solo - reiser på egen hånd

For deg som reiser på ferie alene

Her finner du de beste tilbudene på rom for én person. Vi har på enkelte hotell fjernet eller redusert pristillegget som ofte kreves når du bor alene.

De beste tilbudene på rom for én person.

Reiser for èn voksen og ett barn

Reiser for èn voksen og ett barn

Ta med barn eller barnebarn på en herlig ferie og få kvalitetstid sammen. På flere av tilbudene gjelder barnerabatten også i ordinær seng, noe som medfører en bedre pris på reisen.

Her gjelder barnerabatten også i ordinær seng.

Stort familierom

På ferie med stor familie?

Mange barn eller skal du på ferie med storfamilien? Her finner du hotell som tilbyr rom og leiligheter med plass for opptil 5–8 personer.

Rom og leiligheter med plass for opptil 5–8 personer.

På ferie med storfamilien

Hver tiende person reiser gratis

Planlegger du en reise for en stor gjeng? Da er det kjekt å vite at du får rabatt hos Ving når du reiser med et større reisefølge.

Rabatt hos Ving når du reiser med et større reisefølge.

Storbyreiser | Roma med Ving

Storbyreiser

Velg mellom nøye utvalgte hotell i mer enn 60 storbyer over hele verden. Gode priser på pakkereiser inkl. fly og hotell.

Nøye utvalgte hotell i mer enn 60 storbyer.

Cruise i middelhavet

Cruise

Velg blant spennende cruiseruter over hele verden. Når du bestiller en cruisepakke med Ving er alltid flyreisen og helpensjon om bord inkludert.

Spennende cruiseruter over hele verden.

Gran Canaria | Treningsreiser med Ving

Treningsreiser

Bli med på en treningsreise og kombiner sol og bad med aktiviteter. Velg en av våre arrangerte reiser, eller finn inspirasjon til en aktiv ferie.

Bli med på en treningsreise til varmen.

Kun hos Ving

Våre egne hotell, der vi har finslipt alle detaljer for å gi deg den aller beste ferieopplevelsen. Disse hotellene bestiller du kun hos oss, og du kan ofte finne gode tilbud.

Vilkår og nyttig informasjon

Ving tar forbehold om prisendringer på reiser og at enkelte tilbud på reiser kan være utsolgt.

Om restplasser

Utvalget av restplasser varierer hele tiden, med sesong og med salget av flybilletter og pakkereiser med fly og hotell. Følg med for å finne rabatterte reiser.

  • Restplasslisten oppdateres fortløpende. Det er begrenset antall plasser, så bestem deg raskt.
  • Vær oppmerksom på at restplasser med avgang innen kort tid, må betales med en gang.
  • Alle priser vises pr. person når minimum to deler rom/leilighet.

Billige flybilletter

Trenger du kun flybillett kan det være lurt å sjekke om vi har billige flybilletter til ønsket destinasjon.

  • Flybilletter tur/retur legges opp som restplasser, og du velger "Flybilletter" i søkefeltet. Vær oppmerksom på at restplasser med avgang innen kort tid, må betales med en gang.
  • De fleste avgangene går fra Oslo lufthavn, men du kan også finne flyreiser fra andre norske flyplasser.

Barn spiser gratis på Sunwing

Barn under 12 år spiser gratis frokost, lunsj og middag fra barnebufféen/menyen i selskap med en fullt betalende voksen. Lollo & Bernies buffé serverer barnas favoritter som hamburgere, kjøttboller, pasta, grønnsaker, frukt og mye annet godt og nyttig. Les mer om tilbudet.

Få aktuelle tilbud rett i innboksen

Meld deg på vårt nyhetsbrev og motta de beste tilbudene først. Ferske reisetilbud, rabatter og reiseinspirasjon.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.