Kvinne bader i basseng

Hotell for enhver smak

Finn det perfekte hotellet

Våre hotell

Vi kan tilby hotell for enhver smak og anledning, enten det er familieferien som står for tur eller du skal reise med en venn eller kjæreste. Eller kanskje reiser du på egen hånd? Bestiller du et av våre hotell i utlandet, er du sikret en deilig ferie.

Velger du å bestille både hotell og flyreise gjennom Ving er du beskyttet av pakkereiseloven. I tillegg vil du nyte godt av vår erfaring og kunnskap gjennom mer enn 60 år i bransjen.

Vings egne hotell

Hos oss finner du våre egne konsepthotell som du kun kan bestille hos oss. For familier som søker det aller beste anbefaler vi våre Sunwing Family Resorts hvor du finner Lollo & Bernie, skandinavisktalende personale som står for barnaktiviteter og SATS-timer for deg som vil trene. På hotellene finner du også hyggelige restauranter, rom for alle typer familier og bassengområder som er tilpasset for at hele familien skal ha det bra.

Ønsker dere avslappende luksus ved havet bør dere velge ett av våre Ocean Beach Club-hotell som dere finner på Kreta, Kypros og Gran Canaria. På disse hotellene er tempoet litt roligere, men både barn og voksne finner aktiviteter for de som ønsker å holde seg i form - og selvfølgelig finner man også Lollo & Bernie i nærheten.

Hvis dere skal reise uten barn passer våre Sunprime Hotels utmerket. Hotellene har 16 års aldersgrense og på hotellene finner du god mat og drikke, komfortable rom og suiter, SPA og selvfølgelig SATS-timer.

Hotell over hele verden

Hos oss finner du hotell over hele verden, både for deg som vil reise på charter eller på en regulær pakketur. Uansett om du søker et hotell midt på Manhattan, på en strand på Maldivene eller et hotell langt fra turiststrøkene på Bali, finner du det hos oss. Når du bestiller et hotell hos oss anbefaler vi også at du kjøper fly til reisemålet ditt, fordi du da er beskyttet av pakkereiseloven og får dra nytte av all vår service. Les mer om fordelene med en pakkereise her.

Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

O.B.C. er våre fredelige designhotell. Her går det i deilige spabehandlinger, treningstimer og god mat. Dessuten kommer Lollo & Bernie til barneklubben og finner på masse gøy.

 • Rolig og avslappet atmosfære
 • Passer for alle
 • Høy standard på mat og drikke
Sunwing

Sunwing Family Resorts

Sunwing er det absolutt beste vi kan tilby barnefamilier. Her er det kos og lek, dager fullspekket med aktiviteter, SATS-timer, show og full fart fra morgen til kveld.

 • Våre beste familiehotell
 • Barn under 12 spiser gratis
 • Treningsstudio og SATS-timer
Sunprime
Sunprime

Sunprime Hotels

På Sunprime er det ekstra avslappende å være voksen. Her kan du nyte deilige spabehandlinger og spise god mat i fredelige omgivelser. Hotellene har 16-årsgrense.

  • Kun for voksne
 • Komfortable rom og suiter
 • Treningsstudio og SATS-timer
Family Garden

Family Garden - Bra familiehotell

Barnevennlig, lekent og...helt herlig. Her finner du Ving sine populære maskoter Lollo & Bernie, barnebasseng, gratis trening og massevis av aktiviteter for både store og små.

  • Barn under 12 år spiser for halv pris fra bufféen
 • Barneklubb med Lollo & Bernie
 • Aktiviteter for barn og ungdom

Utvalgte hotell for deg

Med våre Selection-hotell gjør vi det nå enda enklere for deg å finne hotellet som best matcher dine ønsker. Her finnes det noe for enhver smak, lommebok og interesse.

Ponent Mar på Mallorca
Nordic Favourite Selection

Nordiske Favoritter

Nordic Favourite Selection er hotell som år etter år scorer høyt i vurderinger fra gjestene våre.

Canonnier Beach Mauritius
Family Selection

Family Selection

I kategorien Family Selection finner du fine familiehotell med barnebasseng og behagelige rom. Hotellene er klassifisert med minst 3 bølger.

Inturotel Cala Esmeralda Beach Hotel & Spa på Mallorca
Adults Only Selection

Adults Only Selection

Felles for alle hotellene i Adults Only Selection er at de har fokus på avslapning og aldersgrense 16 år.

Casa Cook Kos
Top Selection

Top Selection

Top Selection er nøye utvalgte luksushotell der alle får en drømmeferie, uansett alder.

Takterasse på hotell i Bangkok
Unique Selection

Unique Selection

Unique Selection passer for deg som mener at hotellet er reisens høydepunkt. Her kan du velge blant unike hotell.

Hotell på en øy
Hideaway Selection

Hideaway Selection

Våre Hideaway Selection-hotell ligger langt fra turistområdene og byr på en komfortabel ferie med fokus på avslapning.

Melia Del Mar på Mallorca
Romantic Selection

Romantic Selection

Romantic Selection er hotellet for deg som mener at reisefølget er det viktigste. Her kan dere finne roen og nyte tiden med hverandre.

Hotellbasseng
Active Selection

Active Selection

Active Selection er hotell med gode treningsfasiliteter. Her finner du både treningsrom og arrangerte sportsaktiviteter.

Mann på golfbane
Golf Selection

Golf Selection

Golf Selection-hotellene har egne golfbaner eller gangavstand til en bane. Her kan du også bestille greenfee på hotellet.

Hotell med pool på taket
City Favourite Selection

City Favourite Selection

Våre hotell i City Favourite Selection har bra beliggenhet og får gode anmeldelser fra både gjestene og reiseekspertene våre.

Hvilken type hotell vil du bo på?

Uansett hva slags hotell du søker etter, vil du finne det i utvalget vårt

Familie hopper i et basseng

Familiehotell

Vi vet at hotellet har stor betydning for en vellykket familieferie. Hos oss finner du familiehotell som alle kan trives på – enten dere reiser med hele slekten eller en liten familie.

Et par som sitter i en sofa på Sunprime Pollensa Bay

Hotell for voksne

Her har vi samlet våre beste hoteller for deg som reiser uten barn - mange med 16 års aldersgrense. Så uansett om du søker etter et hotell for en romantisk tur for to, med venner eller alene, vil du finne det hos Ving.