Bassengområdet på Sunprime Miramare

Finn det

Perfekte hotellet

Finn drømmehotellet ditt

Hva slags hotell drømmer du om? Hvis du reiser uten barn bør du se nærmere på hotellene som er skreddersydd for voksne gjester. Reiser du med barn og er på utkikk etter det perfekte familiehotellet, så har vi det også. Her finner du enkelt det perfekte hotellet for din ferie.

Hvordan vil du bo i ferien?

Beliggenheten på hotellet er ofte veldig viktig. Hva drømmer du om? Direkte på stranden, rett ved golfbanen eller kanskje med bassenget rett utenfor balkongen?

Hotellvarsling

Hotellvarsling

Har du et favoritthotell du gjerne vil bo på flere ganger? Opprett en hotellvarsling, så får du en e-post av oss så fort favoritthotellet ditt legges ut for salg i den perioden du vil reise.

Bærekraftig valg

Klimakompenserte reiser

Vi klimakompenserer alle flyreiser uansett flyselskap. I tillegg klimakompenserer vi hotelloppholdet ditt dersom du bor på Sunwing Family Resorts, Ocean Beach Club eller Sunprime Hotels. Det samme gjør vi med busstransporten på reisemålet. Bra, ikke sant?

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.