Kvinne bader i basseng

Hotell for enhver smak

Finn det perfekte hotellet

Våre hotell

Vi kan tilby hotell for enhver smak og anledning, enten det er familieferien som står for tur eller du skal reise med en venn eller kjæreste. Eller kanskje reiser du på egen hånd? Bestiller du et av våre hotell i utlandet, er du sikret en deilig ferie.

Velger du å bestille både hotell og flyreise gjennom Ving er du beskyttet av pakkereiseloven. I tillegg vil du nyte godt av vår erfaring og kunnskap gjennom mer enn 60 år i bransjen.

Vings egne hotell

Hos oss finner du våre egne konsepthotell som du kun kan bestille hos oss. For familier som søker det aller beste anbefaler vi våre Sunwing Family Resorts hvor du finner Lollo & Bernie, skandinavisktalende personale som står for barnaktiviteter og SATS-timer for deg som vil trene. På hotellene finner du også hyggelige restauranter, rom for alle typer familier og bassengområder som er tilpasset for at hele familien skal ha det bra.

Ønsker dere avslappende luksus ved havet bør dere velge ett av våre Ocean Beach Club-hotell som dere finner på Kreta, Kypros og Gran Canaria. På disse hotellene er tempoet litt roligere, men både barn og voksne finner aktiviteter for de som ønsker å holde seg i form - og selvfølgelig finner man også Lollo & Bernie i nærheten.

Hvis dere skal reise uten barn passer våre Sunprime Hotels utmerket. Hotellene har 16 års aldersgrense og på hotellene finner du god mat og drikke, komfortable rom og suiter, SPA og selvfølgelig SATS-timer.

Hotell over hele verden

Hos oss finner du hotell over hele verden, både for deg som vil reise på charter eller på en regulær pakketur. Uansett om du søker et hotell midt på Manhattan, på en strand på Maldivene eller et hotell langt fra turiststrøkene på Bali, finner du det hos oss. Når du bestiller et hotell hos oss anbefaler vi også at du kjøper fly til reisemålet ditt, fordi du da er beskyttet av pakkereiseloven og får dra nytte av all vår service. Les mer om fordelene med en pakkereise her.

Hvilket hotell passer deg?

Bestill hotellet som passer for deg og dine feriebehov

Sunprime
Sunprime

Sunprime Hotels

  • Kun for voksne
  • Komfortable rom og suiter
  • Treningsstudio og SATS-timer
Ocean Beach Club
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club

  • Rolig og avslappet atmosfære
  • Passer for alle
  • Høy standard på mat og drikke
Sunwing

Sunwing Family Resorts

  • Våre beste familiehotell
  • Barn under 12 spiser gratis
  • Treningsstudio og SATS-timer

Hvilken type hotell vil du bo på?

Uansett hva slags hotell du søker etter, vil du finne det i utvalget vårt

Familie hopper i et basseng

Familiehotell

Vi vet at hotellet har stor betydning for en vellykket familieferie. Hos oss finner du familiehotell som alle kan trives på – enten dere reiser med hele slekten eller en liten familie.

Et par som sitter i en sofa på Sunprime Pollensa Bay

Hotell for voksne

Her har vi samlet våre beste hoteller for deg som reiser uten barn - mange med 16 års aldersgrense. Så uansett om du søker etter et hotell for en romantisk tur for to, med venner eller alene, vil du finne det hos Ving.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.