Ocean Beach Club - Gran Canaria

Noe for alle

Hotell for enhver smak

Finn det perfekte hotellet for deg

Vi kan tilby hotell for enhver smak og anledning, enten det er familieferien som står for tur eller du skal reise med en venn eller kjæreste. Eller kanskje reiser du på egen hånd? Bestiller du et av våre hotell i utlandet, er du sikret en deilig ferie.

Velger du å bestille både hotell og flyreise gjennom Ving er du beskyttet av pakkereiseloven. I tillegg vil du nyte godt av vår erfaring og kunnskap gjennom mer enn 60 år i bransjen.

Skal du reise utenlands med familien og ser etter egnet hotell, finner du bl.a. Sunwing Family Resort, våre beste familiehotell hvor vi har finslipt og tilrettelagt ned til den minste detalj for å gi dere den perfekte familieferien. Reiser du uten barn og gjerne vil bo på et barnefritt hotell, anbefaler vi et av våre Sunprime Hotels med 16-årsgrense.

Våre egne konsepthotell

På våre egne hotell har vi tenkt på hver eneste lille detalj – for at dere skal få en så avslappende, koselig og vellykket ferie som overhodet mulig.

Sunwing Family Resorts – Vings familieparadis
Sunwing Family Resorts

Sunwing Family Resorts - Vings familieparadis

På Sunwing stortrives hele familien. Her er det kos og lek, dager fullspekket med aktiviteter, SATS-timer, show og full fart fra morgen til kveld.

  • Barneklubb med Lollo & Bernie på hotellet
  • Smarte måltidspakker – barn under 12 år spiser gratis
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
Ocean Beach Club – ferieluksus ved havet
Ocean Beach Club

Ocean Beach Club - Ferieluksus ved havet

På O.B.C har alle det bra. Her går det i deilige spabehandlinger, treningstimer og god mat. Dessuten kommer Lollo & Bernie til barneklubben og finner på masse gøy.

  • Rolig og avslappet atmosfære
  • Barn under 12 år spiser gratis
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
Sunprime Hotels – skreddersydd for voksne
Sunprime hotels

Sunprime Hotels - Skreddersydd for voksne

På Sunprime er det ekstra avslappende å være voksen. Her kan du nyte en deilig spabehandling og spise god mat i fredelige omgivelser. Hotellene har 16-årsgrense.

  • Rolig bassengområde og avslappet atmosfære
  • Spa, treningsstudio og SATS-timer
  • Gode restauranter og smarte måltidspakker

Utvalgte hotell for deg

Blant våre utvalgte hotell finnes det alternativer for enhver smak og lommebok, enten dere er mange som reiser sammen eller bare noen få.

Nordiske Favoritter - favoritthotell blant våre nordiske gjester
Nordiska Favoriter

Nordiske Favoritter

Det er utvilsomt enkelte hotell som har noe spesielt som tiltaler oss "nordboere". Derfor har vi samlet et knippe hotell som år etter år scorer høyt i vurderinger fra gjestene våre.

Family Garden - nøye utvalgte familiehotell
Family Garden

Family Garden

God plass til hele familien. På våre Family Garden-hotell tilbyr vi ferieleiligheter som er tilpasset for at alle i familien skal trives og ha det bra.

Family Comfort - prisgunstige og barnevennlige hotell
Family Comfort

Family Comfort

Family Comfort er utvalgte hotell som er klassifisert med minst 3 bølger og passer utmerket for barnefamilier. Vi har valgt hotellene fordi de er velholdte, populære og har en fornuftig pris.

Top Selection - utvalgte luksushotell
Top Selection

Top Selection

På Top Selection er nøye utvalgte luksushotell der alle får en drømmeferie, uansett alder.

Prime Select - utvalgte hotell for voksne med aldersgrense 16 år
Prime Select

Prime Select

Våre utvalgte Prime Select har minst 4 bølger og 16-årsgrense. Disse hotellene passer godt for deg som reiser uten barn og ønsker en avslappet atmosfære og kort vei til restauranter og butikker.

Prime Comfort - prisgunstige hotell for voksne
Prime Comfort

Prime Comfort

Prime Comfort er fra små til middelstore, prisgunstige hotell med bra beliggenhet og komfort og klassifisert med minst 3 bølger.

Hotell for enhver smak

Uansett hva slags hotell du søker etter, vil du finne det i utvalget vårt.

Travel with Care - Ving

Reiser med omtanke

Vår visjon er å bli markedsledende i Norden på bærekraftige feriereiser med fly. Gjennom en rekke tiltak skal vi i tiden framover gjøre det lettere for våre gjester å ta de mest bærekraftige valgene når de reiser med oss. Og hjelpe dem til å reise med omtanke. Vi har satt opp en plan med tydelige mål som går fram til 2030 – og målsettinger fram til 2050. Det vil naturligvis bli stilt høye krav til oss, men også til våre gjester – og sammen skal vi sørge for å innfri disse.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.