Se hotell (88)

Reiser til London

Alle har sin egen grunn for å reise til London, og Ving har reiser for alle: Fra enkelt og billig til eksklusivt og elegant.
London passer like bra for en weekend som for en miniuke fylt med opplevelser, begivenheter og kanskje litt shopping. Med Ving kan du velge mellom en mengde hotell for enhver smak – med eller uten basseng, luksuriøst eller lavbudsjett, rom eller leilighet.

Bo hvor du vil – reis når du vil

Ving har hotell i alle prisklasser, og alle ligger sentralt i London. Har du problemer med å velge hotell kan du først bestemme deg for en bydel, for eksempel hotellområdet Bayswater, butikktette Marylebone, eller eksklusive Mayfair ved Hyde Park. Når du har bestemt deg for hvilket hotell du vil bo på, kan du bestemme når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Slik får du alt i én og samme pakke på enklest mulig måte. God tur til London!

Barnevennlig hotell i London

Om du planlegger å reise til London med barn og ønsker å bo i en leilighet, skal du ta en titt på et av våre Citadines-hotell. Her slipper du å kle på deg og gå ned til restauranten for å spise frokost, og det er enkelt å trekke seg tilbake om de minste trenger en formiddagshvil eller et mellommåltid.

Luksushotell i London

Om du er ute etter en skikkelig luksushelg i London er det mange hotell å velge mellom, både de klassiske som Flemings Mayfair, Athenaeum og The Ritz, hvor du kan få en uforglemmelig opplevelse ved å bestille deres berømte afternoon tea. Men også mer moderne luksushotell som Hilton Park Lane eller ME London. Siden de fleste av våre mest elegante hotell enten ligger i Mayfair eller Knightsbridge er det kort vei til det meste.
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering London

Reiseforslag til London

Høst

Vinter

Ibis earls Court
Ibis earls Court
London, Storbritannia
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 3 dager, 2 hotellovernattinger
  • Avreise 7 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
7 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Citadines South Kensington London
  • Barnevennlig
Citadines South Kensington London
London, Storbritannia
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 3 dager, 2 hotellovernattinger
  • Avreise 9 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
9 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
The Royal Horseguards
The Royal Horseguards
London, Storbritannia
  • Pakkereise med fly og hotell
  • 3 dager, 2 hotellovernattinger
  • Avreise 14 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen
Inkl. innsjekket bagasje
Fly og 2 hotellovernattinger
14 jan 2024 fra Oslo, Gardermoen

Reisetips og inspirasjon

St. Paul's Cathedral i London

Få mest mulig ut av en weekend i London

London bugner av skjulte skatter og nydelige utsiktspunkt som du ikke nødvendigvis finner på de mest populære turiststedene. Få tips til hvilke steder du bør besøke.

Tottenham

Opplev Premier League live

Bestill en fotballreise til London og opplev fotballmagien på stadion. Kjøp kampbilletter til Premier League og hotell, med eller uten flyreise hos oss.

5 tips til London

Fem ting du bare MÅ gjøre i London

Uansett om du har vært i London før, eller det er ditt første besøk, er det alltid spennende med opplevelser hvor du slipper å stå i endeløse køer og tråkke i den vanlige turistløypa. Her gir vi deg fem av våre beste tips om ting du kan gjøre neste gang du er i London.

Reiseekspertens tips til London

Man kan besøke London igjen og igjen og igjen. Vår reiseekspert Marika Winter reiser til London flere ganger i året. Marika guider deg til god mat, musikk, fotball og shopping.

Finn reise til London
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.