Se hotell (77)

Reiser til London

Alle har sin egen grunn for å reise til London, og Ving har reiser for alle: Fra enkelt og billig til eksklusivt og elegant.

London passer like bra for en weekend som for en miniuke fylt med opplevelser, begivenheter og kanskje litt shopping. Med Ving kan du velge mellom en mengde hotell for enhver smak – med eller uten basseng, luksuriøst eller lavbudsjett, rom eller leilighet.

Bo hvor du vil – reis når du vil

Ving har hotell med fra to til fem hjerter, og alle ligger sentralt i London. Har du problemer med å velge hotell kan du først bestemme deg for en bydel, for eksempel hotellområdet Bayswater, butikktette Marylebone, eller eksklusive Mayfair ved Hyde Park. Når du har bestemt deg for hvilket hotell du vil bo på, kan du bestemme når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte. Slik får du alt i én og samme pakke på enklest mulig måte. God tur til London!

Barnevennlig hotell i London

Om du planlegger å reise til London med barn og ønsker å bo i en leilighet, skal du ta en titt på et av våre Citadines-hotell. Her slipper du å kle på deg og gå ned til restauranten for å spise frokost, og det er enkelt å trekke seg tilbake om de minste trenger en formiddagshvil eller et mellommåltid.

Luksushotell i London

Om du er ute etter en riktig luksushelg i London er det mange klassiske hotell å velge mellom, som Athenaeum og the Ritz, hvor du kan få en uforglemmelig opplevelse ved å bestille deres berømte afternoon tea.
Med Ving kan du også velge luksus av et litt mer moderne merke, som Hilton Park Lane eller Park Tower Knightsbridge. Siden de fleste av våre mest elegante hotell enten ligger i Mayfair eller Knightsbridge er det kort vei til det meste.

Formel 1 i London

I juli går det klassiske British Grand Prix av stabelen, et av løpene i Formel 1-sirkuset. Med Ving kan du bestille en reise hvor alt er inkludert: Fly, hotell, billett til både kvalifiseringsløpet på lørdag og selve konkurransen på søndag og transport til og fra banen. Og selvsagt kan du velge å bo et par dager ekstra i London, både før og etter løpet om ønskelig.

Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering London

Vær
 • januar
6°2°
1
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • februar
7°2°
2
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • mars
10°3°
3
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • april
13°5°
4
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
 • mai
17°8°
6
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juni
20°11°
6
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • juli
22°13°
6
Soltimer/dag
20
Regnfrie dager
 • august
21°13°
5
Soltimer/dag
19
Regnfrie dager
 • september
19°11°
4
Soltimer/dag
18
Regnfrie dager
 • oktober
14°8°
3
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • november
10°5°
1
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • desember
7°3°
1
Soltimer/dag
16
Regnfrie dager
Fly og transport

Flytid

Ca. 2 timer og 15 minutter fra Oslo lufthavn.

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til London med rutefly året rundt.
London har fire flyplasser - Heathrow, Gatwick, Stanstead og London City Airport. Transport mellom flyplassen og hotellet er på egen hånd, og er ikke inkludert i reisens pris. Flyplassene har følgende forbindelser med sentrum:

Heathrow, ca. 25 km vest for London
- T-bane, Piccadilly Line til London sentrum (Picadilly Circus) går hvert 10. minutt på dagtid. Reisen tar ca. 40 min. og er det billigste alternativet. Trangt i rushtiden.
- Heathrow Express, en toglinje som på dagtid går hvert kvarter til Paddington Station, er det raskeste alternativet med en reisetid på kun 15 min.
- Bussene passerer mange sentrale hotell i London, reisetid ca. 55-75 min. (Liverpool Station og Victoria Station).
- Taxi er ofte det behageligste fremkomstmiddelet, men er det dyreste alternativet. Det tar lang tid i rushtrafikken.

Gatwick, ca. 45 km syd for London
- Gatwick Express til Victoria Station. Toget går hvert kvarter og tar ca. 30 min.
- Tog til London Bridge eller St. Pancras går hvert 15. minutt, reisen tar ca. 45 min. og er det billigste alternativet.
- Taxi er ofte det behageligste fremkomstmiddelet, men er det dyreste alternativet. Det tar lang tid i rushtrafikken.

Stansted, ca. 50 km nord for London
- Stanstead Express til Liverpool Station. Toget går hvert 15. minutt og tar ca. 45 min.
- Bussene passerer mange sentrale hotell i London. Reisetid ca. 55–75 min. (Liverpool Station og Victoria Station).
- Taxi er ofte det behageligste fremkomstmiddelet, men er det dyreste alternativet. Det tar lang tid i rushtrafikken.

London City Airport, ca. 11 km øst for London
- DLR Line til Bank Underground Station går hvert 8–15. minutt og tar ca. 25 min.
- Taxi er ofte det behageligste fremkomstmiddelet, men er det dyreste alternativet. Det tar lang tid i rushtrafikken.
Shopping
I London finner du det meste, og kanskje særlig på shoppingfronten. Mange reiser hit utelukkende for å handle, og det er lett å forstå hvorfor. Byen har et enormt utvalg butikker og markeder. I Knightsbridge ligger de store varehusene Harrods og Harvey Nichols, og i gatene Old Bond Street og New Bond Street ligger velkjente designerbutikker som Armani, Burberry og Louis Vuitton. Oxford Street er den store shoppinggaten, og der kan det bli ganske folksomt på lørdager. Reiser du med barn? Hamleys leketøysbutikk har hele syv etasjer! Reiser du i desember bør du ikke gå glipp av de fantastiske juledekorasjonene. London er kjent for sine mange markeder, og gatemarkedene i Notting Hill og Camden er blant de mest kjente.
Mat, drikke og natteliv
London har et enormt utvalg av restauranter og puber , og du kan velge mellom mat fra alle verdenshjørner.
Londons uteliv byr på uendelige muligheter. Du kan se teaterforestillinger og musikaler, besøke klassiske engelske puber og gå på konserter, eller slå deg løs på byens mange barer og klubber.
Aktiviteter og severdigheter
London har et aktivitetstilbud av de sjeldne, med utallige severdigheter som museer, kunstgallerier, monumenter og historiske attraksjoner. Et tips er å få med seg en fotballkamp mens du er her. Det er en opplevelse for alle – ikke bare for fotballentusiastene.
London har mange spennende severdigheter og historiske steder som kan være verdt et besøk. Noen av de mest populære severdighetene er Buckingham Palace, det store pariserhjulet London Eye, det ikoniske klokketårnet Big Ben, kroningskirken Westminster Abbey, neonskiltene på Piccadilly Circus og den store parken Hyde Park.
Hvordan du kommer deg rundt
Det er mange måter å ta seg frem på i London, så her står du fritt til å velge fremkomstmiddelet som passer deg best. Du går også fint å utforske byen til fots.

Buss

Sentrale London trafikkeres flittig av busser, blant annet de klassiske røde dobbeldekkerne, og ekspressbusser som kalles Red Arrows. Ekspressbussene stopper ved færre holdeplasser. De grønne bussene går til de ytre delene av byen.

T-bane

T-bane (The Tube) er den beste og enkleste måten å ta seg rundt i London på.

Billetter til buss og t-bane

Det finnes flere billettyper, men Travel Card gjelder for både buss og t-bane. De kan kjøpes på alle t-banestasjoner, på automat eller manuelt. Spar på billetten – den skal leveres på stasjonen når du går av.
Fakta

Vår service

Med Ving reiser du på egen hånd. Vi tilbyr rutefly og hotell, men ikke reiselederservice.

En bærekraftig reise

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om vårt bærekraftsarbeid på Bærekraftig ferie med Ving. Ving har i tillegg gjennom mange år aktivt støttet organisasjonen ECPAT i deres arbeid mot seksuell utnyttelse av barn.

Pass og visum

For norske statsborgere må passet være gyldig under hele oppholdet. Norske statsborgere trenger ikke visum til Storbritannia. For mer informasjon ta kontakt med den britiske ambassade på tlf. 23 13 27 00. www.gov.uk/world/organisations/british-embassy-oslo

For norske statsborgere som er født utenfor Norge kan andre regler gjelde. Vær klar over at du kan bli nektet innreise med nødpass/ødelagt pass, og at visum kan kreves ved mellomlandinger. Vennligst ta kontakt med ambassaden for mer informasjon. Ving er ikke ansvarlig for feilaktige handlinger som kan føre til at du nektes innreise til Storbritannia.

Lover og lokale skikker

Landet du skal besøke har nasjonale lover, og det kan i tillegg være lokale regler og normer som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å finne ut hva som gjelder i det landet du skal besøke. For å unngå uheldige overraskelser på reisen anbefaler at du leser informasjonen på hjemmesiden til landets ambassade og Utenriksdepartementets (UDs) informasjon om utenlandsreiser.

Valuta og betaling

Pund (GBP). Som regel lønner det seg å veksle til pund i Norge før reisen.
Kredittkort aksepteres i stor utstrekning. Hvis du leier bil garanteres depositum med kredittkortet. Mange hotell krever et avdrag fra kredittkortet som garanti for ekstra utgifter, åpne telefon osv.

Tidsforskjell

Norsk tid –1 time

Elektrisitet

220 V. Du må ha adapter, norske kontakter passer ikke i engelske stikkontakter.

Språk

Engelsk

Øvrig informasjon

Når du sjekker inn på hotellet må du ofte, som i Norge, ta en kopi av kredittkortet ditt som en garanti for at romregningen blir betalt (telefon, restaurantregninger osv.) Mange hotell trekker et obligatorisk beløp i depositum (fås tilbake ved avreise). På mange hotell er det også mulig å betale depositumet kontant.

Viktig om innreise til Storbritannia

¨
Storbritannia ligger utenfor Schengenområdet, og vi anbefaler derfor at du tar med deg passet ditt.

Reisende under 18 år

I Storbritannia har hotellene rett til å nekte å ta imot mindreårige uten verge.
Hvis du reiser med barn under 18 år og ikke er omsorgsperson - for eksempel søsken, besteforeldre, tante, onkel, venn kan det hende at du får spørsmål ved inn- og utreise. Ta alltid med deg relevant dokumentasjon som viser din relasjon til barnet hvis dere ikke har samme etternavn, samt en skriftlig bekreftelse fra barnets foreldre.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Reiseforslag til London
Ibis Styles London Kensington
Ibis Styles London Kensington
London, Storbritannia
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 3 dager, 2 hotellovernattinger
 • Inkl. frokost
 • Avreise 21 mar 2021 fra Oslo, Gardermoen
Frokost
Fly og 2 hotellovernattinger
21 mar 2021 fra Oslo, Gardermoen
Citadines South Kensingtonfamilycomfort
 • Barnevennlig
Citadines South Kensington
London, Storbritannia
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 3 dager, 2 hotellovernattinger
 • Avreise 29 mar 2021 fra Oslo, Gardermoen
Fly og 2 hotellovernattinger
29 mar 2021 fra Oslo, Gardermoen
Copthorne Tara
Copthorne Tara
London, Storbritannia
 • Pakkereise med fly og hotell
 • 3 dager, 2 hotellovernattinger
 • Avreise 21 mar 2021 fra Oslo, Gardermoen
Fly og 2 hotellovernattinger
21 mar 2021 fra Oslo, Gardermoen

Inspirasjon

Opplev Formel 1 - England

Finn reisen din til London