London
Millenium Bridge

London, Storbritannia

If you are bored with London, you are bored with life, sies det. Ving har mange hotell å velge mellom, og du bestemmer selv når det passer deg å reise og hvor lenge du vil være borte. Og med hele reisen i en og samme pakke kan du slappe av og bare nyte livet.

London er aldri feil. Det spiller ingen rolle om du er ute etter finkultur, gourmetrestauranter, designerklær og trendy uteliv - eller om du sverger til fotball, fish 'n' chips og mørkebrunt publiv. Her får du alt sammen og mye mer. Ving har hotell for enhver smak, fra enkelt og billig til eksklusivt og elegant. Vi reserverer plass på det flyet som passer deg best. Dyrere? Ikke nødvendigvis. Tryggere? Definitivt. Fordi du kjøper hele reisen hos Ving.

Les mer om reisemålet London Skjul tekst

Bo hvor du vil
Alle Vings hotell ligger sentralt i London, og har du problemer med å velge hotell kan du starte med å bestemme deg for en bydel, for eksempel Marylebone, og deretter velge blant hotellene våre der. I Marylebone kan vi anbefale Amba Marble Arch som har fått toppkarakter av gjestene våre. Her bor du i romslige rom, med utmerket frokost og gangavstand til Oxford Street. Reiser du med familien og foretrekker en leilighet, bør du ta en titt på Citadines South Kensington i Kensington/Earl's Court. Og er du ute etter luksus og eleganse er The May Fair Hotel noe for deg. Det ligger veldig sentralt i Mayfair, som regnes som en av Londons mest eksklusive bydeler. Uansett hvor du bor er det enkelt å komme seg rundt med t-bane eller buss.

London Areas

Notting Hill
Filmen Notting Hill har gjort denne bydelen ekstra populær. Hyggelig "småbymiljø" med viktorianske rekkehus, små designerbutikker og kule restauranter. På lørdagene vrimler det av turister som besøker det kjente Portobello Road Market og antikvitetsbutikkene. Reiser du hit i slutten av august kan du få med deg Notting Hill Carnival, den største gatefesten i Europa.

Bayswater
En levende og multikulturell bydel som også har Londons høyeste konsentrasjon av hotell. Det merkes når man går langs bydelens hovedgate, Queensway, hvor restauranter og butikker representerer et stort antall nasjonaliteter. Arkitekturen preges av viktoriansk stil. Bayswater Road går langs de flotte parkene Kensington Gardens og Hyde Park.

Paddington
I denne bydelen like nord for Hyde Park finner du mange rimelige hotell. Bydelen henger på mange måter sammen med Bayswater og kjennetegnes av rekkehus i viktoriansk stil. Paddington Station er en av Londons største jernbanestasjoner, bare 15 minutter med Heathrow Express fra flyplassen.

Marylebone
Bydel som ligger nord for Oxford Street og syd for Regent's Park. Madame Tussauds ligger midt i Marylebone. Her finner du også berømte Baker Street med huset til Sherlock Holmes. I den nordøstlige delen av Regent's Park ligger London Zoo.

The City
Storbritannias finanssentrum og byens historiske kjerne. Kontrastene er store med alt fra gamle kirker og monumenter som bl.a. St. Paul's Cathedral, Tower of London og Tower Bridge, til nye prangende glassbygg hvor finanseliten holder til. Mange gode lunsjrestauranter og flere av byens eldste puber.

Soho
Selve hjertet i Londons berømte West End. Her finner du mange små spesialbutikker og et enormt utvalg av puber og restauranter, inkl. China Town. De fleste store musicals går på teatrene i Soho.

Mayfair
Mayfair ligger rett i nærheten av Hyde Park og Green Park og er berømt for sine mange flotte hotell. Her ligger også noen av Londons dyreste hus og leiligheter, og noen av de aller beste restaurantene. Bond Street har luksuriøse merkebutikker på rekke og rad. Og ta gjerne en tur innom Shepherds Market.

Westminster/Victoria
Kjernen i den britiske historien og politikken. Her finner du Houses of Parliament, Westminster Abbey, Westminster Cathedral... Og Buckingham Palace, Big Ben, Trafalgar Square, National Gallery og Downing Street 10. Mange av båtturene på Themsen starter fra Westminster Pier.

Knightsbridge
Denne bydelen på Londons vestkant er mest kjent for sine flotte forretninger, og spesielt varemagasinet Harrod's. I de luksuriøse boligkvartalene bor Storbritannias overklasse, og stadig flere av boligene kjøpes opp av milliardærer fra Midtøsten, Russland og Europa.

Chelsea
Sjarmerende bydel som tidligere var kjent for sitt kunstneriske og bohemske miljø. I dag er Chelsea mer pengesterk og statuspreget. Hovedpulsåren er hippe King's Road.

Kensington/Earl's Court
Fin bydel som er mest kjent for sine slott og hager samt flere av Londons største og mest interessante museer: Natural History Museum, Science

Våre gjesters vurdering av London

vurdering
Barnevennlig
3,3
Attraksjoner
4,9
Shopping
4,9
Underholdning
5
Sport & aktiviteter
4,5

Samlet hotellvurdering 3,7

Vurderingen baseres på 757 svar

Praktisk info for din reise

Reiseguider

Vings Londonguide

Et utvalg hotell - London


Viser 5 av 79 hotell på reisemålet
Se alle hotell
President er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

President, London
 

London, Storbritannia

3
Gjestenes hotellvurdering 3,8

Stort, veldrevet hotell ved Russel Square, i Bloomsbury- og St Pancras-området. Like i nærheten...

  • Treningsrom
  • Metro: 100 m
  • Bar
  • Restaurant
  • Internett
  Vis på kart
   
  Velg President
  Queensway Hotel er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

  Queensway Hotel, London
   

  London, Storbritannia

  2,5
  Gjestenes hotellvurdering 3,4

  Queensway er et enkelt og hyggelig lite hotell i koselige Bayswater. Hotellet er et perfekt...

   • Treningsrom
   • Metro: 250 m
   • Bar
   • Restaurant
   • Internett
   Vis på kart
    
   Velg Queensway Hotel
   Me London er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

   Me London, London
    

   London, Storbritannia

   5

   Et fantastisk hotell med perfekt beliggenhet i Soho. Her bor du nær Londons store utvalg av...

    • Treningsrom
    • Metro: 400 m
    • Bar
    • Restaurant
    • Internett: Ja, delvis
    Vis på kart
     
    Velg Me London
    Royal Eagle er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

    Royal Eagle, London
     

    London, Storbritannia

    3
    Gjestenes hotellvurdering 3,1

    Royal Eagle er et sjarmerende hotell i en historisk bygning fra 1890-tallet. Hotellet har...

     • Treningsrom
     • Metro: 250 m
     • Bar
     • Restaurant
     • Internett: Mot betaling
     Vis på kart
      
     Velg Royal Eagle
     Central Park er et av Vings nøye utvalgte hotell.Se flere bilder

     Central Park, London
      

     London, Storbritannia

     3
     Gjestenes hotellvurdering 3,6

     Central Park er et mellomklassehotell i Bayswaters boligområde med gangavstand til Hyde Park,...

      • Treningsrom
      • Metro: 300 m
      • Bar
      • Restaurant
      • Internett: Delvis, mot betaling
      Vis på kart
       
      Velg Central Park
      Viser 5 av 79 hotell på reisemålet
      Se alle hotell

      Chat med oss

      Man-tor: 08.30-21.00
      Fre: 08.30-18.00
      Lør: 10.00-15.00
      Søn: 12.00-16.00

      Start chat
      Les mer om MyHoliday Card