Alminnelige vilkår for pakkereiser

Reisevilkår for reiser bestilt fra og med 1. juli 2018.

Nedenstående Alminnelige vilkår for Pakkereiser er utarbeidet av Virke Reiseliv, og Forbrukertilsynet.

Vilkårene gjøres gjeldende for pakkereiser som faller inn under definisjonen i Lov om Pakke­reiser av 15.06.2018, § 6

Vilkårene er utformet i.h.t. Lov om Pakkereiser ("Pakkereiseloven") og Barne- og Familie­departementets forskrifter til loven, ("Forskriftene") og supplerer bestemmelsene i loven og forskriftene.

Vilkårene regulerer forholdet mellom reisearrangør og forbruker.

Ving er en del av Nordic Leisure Travel Group. De reisevilkår som angis i kursiv er spesielle vilkår for Ving Norge, og kompletterer alminnelige vilkår for pakkereiser.

Vi gjør oppmerksom på at opplysninger i reiseinformasjonen – Viktig å vite på våre nettsider også er en del av avtalen mellom Ving og den reisende.

Ving tar forbehold om endringer.

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.