Skreddersydde gruppereiser

Gruppereiser

Vurderer du å arrangere en gruppereise? Kanskje med vennegjengen, jobben eller klubben? Vi hjelper gjerne til med å finne den perfekte gruppereisen for dere.

Du kan be oss om hjelp til å skreddersy en reise tilpasset guppens ønsker og behov, enten dere er ute etter sol og varme, storbyliv, avslapping eller aktiviteter. Det eneste vi forutsetter er at reisefølget er på mer enn 15 voksne betalende personer. Vi kommer med forslag tilpasset gruppens ønsker. Vi kan være behjelpelig med felles arrangement på reisemålet som eks utflukter, felles måltider etc.

Hva er en gruppe?
For å reise på gruppereise må dere være minimum 15 fullt betalende personer med samme reiselengde og avreise fra samme flyplass. Barn og personer i ekstraseng regnes ikke som fullt betalende.

Reise på tur med hele storfamilien?
Da har vi spesialrabatter for dere. Se her for vårt tilbud.
For mer informasjon om dette tilbudet kontakt våre individuelle reiserådgivere på telefon 915 08 888.

Om oss

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 9–15)

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.