Gjeng på paddleboard, sett ovenfra

Gruppereiser

Vurderer du å arrangere en gruppereise? Kanskje med vennegjengen, jobben eller klubben? Vi hjelper gjerne til med å finne den perfekte gruppereisen for dere.

Du kan be oss om hjelp til å skreddersy en reise tilpasset guppens ønsker og behov, enten dere er ute etter sol og varme, storbyliv, avslapping eller aktiviteter. Det eneste vi forutsetter er at reisefølget er på mer enn 15 personer – dere trenger ikke å vite hva eller hvor dere vil. Vi kommer med forslag tilpasset gruppens ønsker, og kan spesiallage en reise for dere som inkluderer både fly, hotell, aktiviteter, restaurantbesøk, reservasjoner og billettbestillinger.

Hva er en gruppe?

For å reise på gruppereise må dere være minimum 15 fullt betalende personer med samme reiselengde og avreise fra samme flyplass. Personer i ekstraseng regnes ikke som fullt betalende. Grupperabatt avtales ved bestilling og kan ikke kombineres med andre rabatter. Det gis ingen rabatt i skoleferier eller på kun fly.

Om oss

Kontakt oss for et uforpliktende tilbud.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 9–15)

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi dere med å finne reisemål og skreddersy et opplegg fra A til Å. E-post: [gruppe@ving.no](mailto:gruppe@ving.no)+ Telefon: [23 15 58 80](tel:23155880) (Hverdager 9–15)

Safe Travel – Gruppereiser

Avreise til og med 31. oktober 2022

  • Avbestill inntil 90 dager før avreise.
    Det er mulig å avbestille gruppereiser med charterfly (opptil 100 deltakere) inntil 90 dager før avreise, mot en administrativ kostnad på 200,- pr. deltaker
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.