Skreddersydde gruppereiser

Gruppe-, firma og konferansereise.

Hos Ving er du i trygge hender, når du skal planlegge en Gruppe-, firma og konferansereise. Vi har mange års erfaring med å arrangere gruppereiser og vi er klare for å hjelpe dere.
Uansett om det er et større eller mindre firma, vennegjeng, forening, sportsklubb så hjelper vi dere til å finne en reise som passer dere.
Vi kan tilby sol og varme, storbyliv, avslapping eller aktiviteter. Det eneste vi forutsetter er at reisefølget er på mer enn 15 voksne betalende personer. Vi kommer med forslag tilpasset gruppens ønsker.

Hva er en gruppe?

For å reise på gruppereise må dere være minimum 15 fullt betalende personer med samme reiselengde og avreise fra samme flyplass. Barn og personer i ekstraseng regnes ikke som fullt betalende.

Reise på tur med hele storfamilien?

Da har vi spesialrabatt for dere. Les mer om dette her.
For mer informasjon om dette tilbudet kontakt våre individuelle reiserådgivere på telefon 915 08 888.

Besøg en storby
Fleksibel - reiselengde

Besøk en storby

Vår mest populære reisemåte for grupper er storbyferien. Ta for eksempel 2-4 dager og la oss skreddersy dagene etter deres ønsker. Vi kan arrangere reiser til hele verden.

Reis 1 uke

Gruppereiser til charterdestinasjoner

Hvis dere kan være borte i en uke, bør dere utnytte muligheten til å holde jubileum, konferanse eller kurs under sydens sol! Vi tilbyr mange flotte hoteller som egner seg perfekt til en gruppe- eller konferansereise. Det er også populært for deltakernes familier å bli med på reisen.

HVORFOR VELGE Ving TIL DERES NESTE GRUPPEREISE?

Skreddersydde løsninger

I tillegg til å finne den perfekte flyreisen og det ideelle hotellet for gruppen deres, kan vi hjelpe dere med skreddersydde løsninger, slik at reisen blir akkurat slik dere ønsker.
Vi kan blant annet hjelpe med

  • Egen buss til/fra flyplassen
  • Arrangere måltider
  • Konferanselokale og eventuelt utstyr
  • Utflukter på reisemålet
  • Planlegging av aktiviteter
  • Sightseeing
  • Kulturelle opplevelser
  • Teambuilding-aktiviteter

Mer enn 100 års erfaring

Vi er dedikerte medarbeidere i vår gruppeavdeling som til sammen har mer enn 100 års erfaring i reisebransjen. Vi er din garanti for kompetent veiledning både før, under og etter deres gruppereise.

Personlig service fra start til slutt

Helt fra begynnelsen av planleggingen vil dere få en fast kontaktperson i vår gruppeavdeling som er med gjennom hele prosessen. Det betyr at dere får personlig service fra tilbudsfasen, programleggingen, gjennomføringen av reisen og til evalueringen når dere har kommet hjem igjen.

Trygghet før, under og etter reisen

Bestiller dere reisen gjennom Ving, er dere sikret trygghet før, under og etter reisen. En gruppereise med fly og hotell er dekket av pakkereiseloven, og vi har en lokal samarbeidspartner på reisemålet som står til disposisjon hele døgnet.

Kontakt oss

Du trenger bare å fortelle oss hva gruppen ønsker, så hjelper vi deg med å finne den rette gruppeturen.

E-post: gruppe@ving.no
Telefon: 23 15 58 80 (Hverdager 10-14)