Fotballreiser med Ving

Dra på en fotballreise og opplev Premier League eller La Liga live.

Opplev verdens beste fotball direkte på stadion i England eller i Spania. TV-kamper med stjerner som Salah, Ronaldo, Kane og Benzema har sin sjarm, men det er først når du deler opplevelsen med 50 000 syngende supportere at fotball blir magisk og interessen en lidenskap. Bestill fotballturen med Ving i dag!

For kjøp av Champions League-billetter, gå inn på ditt favorittlag for å se tilgjengelige kamper.

Bestill kampbilletter og hotell, med eller uten flyreise hos Ving.

Fotballreiser til Premier League

Her finner du fotballreiser til England og fotballbilletter til Premier League.

Liverpool supportere på Anfield

Liverpool FC på Anfield

I samarbeid med Liverpool FC Supporters' Club Norway

Manchester United på Old Trafford

Opplev Manchester United på The Theatre of Dreams

Chelsea FC

Chelsea FC på Stamford Bridge

I samarbeid med Chelsea Supporters Club Norway

Tottenham Hotspur FC

Tottenham Hotspur FC

I samarbeid med Tottenhams Venner

Fotballreiser til La Liga

Her finner du fotballreiser til Spania og fotballbilletter til La Liga.

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.