Fotballreiser med Ving

Opplev Premier League live

Opplev verdens beste fotball direkte på stadion i England. TV-kamper med stjerner som Salah, Fernandes, Kane, Mané og Pogba har sin sjarm, men det er først når du deler opplevelsen med 50 000 syngende supportere at fotball blir magisk og interessen en lidenskap. Bestill fotballturen med Ving i dag!

Bestill kampbilletter og hotell, med eller uten flyreise hos Ving.

Fotballreiser til Premier League 2021/2022

Bestill fra onsdag ettermiddag, den 16. juni.

Liverpool supportere på Anfield

Liverpool FC på Anfield

I samarbeid med Liverpool FC Supporters' Club Norway.

Manchester United på Old Trafford

Opplev Manchester United på The Theatre of Dreams

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.