Om Ving

Ving – Norges største reisearrangør

Ving er Norges største reisearrangør med reiser til mer enn 350 reisemål i over 50 land. Ving arrangerer charterreiser og fleksible pakkereiser med rutefly og tilbyr i tillegg flybilletter og hotellovernattinger for de som vil reise på egen hånd. Reisene selges via internett og telefon samt hos utvalgte reisebyråer over hele landet. Ving Norge AS har 75 ansatte (årsverk) og ca. 400.000 reisende årlig.
Fakta om Ving Norge AS

Fakta om Ving Norge AS

Markedsandeler og salg

Alt om organisasjonen, markedet, salg og priser.

Sunclass Airlines

Nordic Leisure Travel Group

Fakta om vår nordiske virksomhet i Sverige, Norge, Danmark og Finland.

Fakta om Ving-konsernet

Safe travel hos Ving
Klimakompensasjon

Bransjens mest omfattende klimakompensasjon

  • Alle flyreiser,

  • all busstransport

  • og alle egne hotell

- ### Alle flyreiser, - ### all busstransport - ### og alle egne hotell

Vings organisasjonsnummer: 915 894 151

Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.