Et par som koser seg og bader i havet

Trygg reise med Ving

Pakkereise

Pakkereise med Ving

Når du bestiller en pakkereise er du dekket av pakkereiseloven og kan føle deg trygg. En typisk pakkereise er der du for eksempel kjøper fly og hotell til en samlet pris.

Vi tilbyr et stort utvalg av pakkereiser til hele verden. Både tradisjonelle charterreiser og pakkereiser du selv kan sette sammen, f.eks. med fly og hotell eller fly og cruise. Ved å bestille en pakke er du beskyttet av pakkereiseloven, og har trygghet på hele reisen.

Trygge pakkereiser er vår spesialitet, og vi har lang erfaring med å arrangere pakkereiser til reisemål i hele verden.

Du kan også velge å bestille tilleggsprodukter, som utflukter, leiebil og busstransport. Og på charterreisemålene våre treffer du vårt dyktige personale som vil hjelpe deg og sørge for at reisen og ferien din blir så bra som overhode mulig. Velger du å bestille en fleksibel pakkereise med oss, med f.eks. rutefly eller cruise, kan du alltid ta kontakt med oss hvis du skulle trenge det.

Bestill trygt med oss

Alltid hos Ving

  • Pakke med to reisetjenester, f.eks. fly og hotell
  • Stort utvalg, mange flyselskap, hotell og rederier
  • 24-timers service
  • Lett, behagelig og trygt

En ekstra trygghet er at du er dekket av pakkereiseloven, og i tillegg har tilgang til våre ekstratjenester som f.eks. utflukter, leiebil og busstransport. Uansett hvilken type pakkereise du velger er vi her for deg, og du kan benytte deg av vår personlige service via enten telefon, e-post, sms eller appen. (Kontaktinformasjon finner du i reisedokumentet ditt).

Pakkereiser gir stor valgfrihet

En pakkereise med Ving gir deg frihet til å velge både reiselengde, fly og hotell selv, samtidig som du er beskyttet av pakkereiseloven. Gå på oppdagelsesreise blant Vings mange muligheter og kombinasjoner av pakkereiser.

Charterferie med familien

Charterreise

En typisk pakkereise med charterfly og hotell finner du her.

Pakkereise med rutefly

Pakkereise med rutefly og hotell

Med Ving kan du sette sammen din egen pakkereise med rutefly og hotell, eller fly og cruise.

Eksempler på pakkereiser

Restplasser

Kan du reise her og nå? Her finner du alle restplasser og billige reiser for deg som kan reise i nær fremtid. Om du søker etter pakkereiser med fly og hotell, så kan du velge mellom spesifiserte eller uspesifiserte reiser.

Ferie med All Inclusive

Reise med barn

Når du skal reise med barn, så er trygghet og forutsigbarhet viktig. Bestiller du en pakkereise med Ving, så får du tryggheten ved at du enkelt kan få tak i oss, og at du er beskyttet av pakkereiseloven om noe skulle skje.

Finn din pakkereise

Søk etter Fly + hotell, Storby eller Cruise.

Spørsmål og svar om pakkereiser og pakkereiseloven

Hva er en pakkereise?

En pakkereise er en reise hvor du bestiller 2 deler av reisen fra en tilbyder samtidig, for eksempel når du kjøper fly og hotell, eller fly og cruise fra oss. Det er samme om du bestiller rutefly eller charterfly, du er dekket av pakkereiseloven om du bestiller hotellovernatting eller et cruise samtidig.

Hva er pakkereiseloven og hva betyr det for meg som kunde?

Når du bestiller en pakkereise hos Ving, så er det vi som reisearrangør som er ansvarlig for at du får den reisen du har bestilt og betalt gjennom oss. Om det oppstår endringer eller mangler på reisen som gjør at du ikke får det produktet du bestilte, så har du mulighet til å få erstatning for eventuelle tap.

Viktige linker: åpnes i nytt vindu.
Alminnelige vilkår for pakkereiser
Reklamasjoner?

Hva er fordelene med en pakkereise?

Det er mange fordeler ved å bestille en pakkereise. Du er dekket av Pakkereiseloven! Når du bestiller reisen din hos oss, sitter vi klare til å hjelpe deg før, under og etter reisen på enten chat eller telefon. Det gir god trygghet i ferien din.

Hvor finner jeg billige pakkereiser?

De billigste pakkereisene er typisk avreiser som er i nær fremtid. Gjør et enkelt søk i våre restplasser for å finne en reise nå snart. Eller så kan du finne pakkereiser til gode priser i ukene utenfor skoleferier for eksempel. Pakkereiser tidlig vår og sen høst har også ofte lavere priser.

Hva er Reisegarantifondet og hva betyr det for meg som kunde?

Når du bestiller en pakkereise med 2 eller flere deler hos Ving, så er vi som reisearrangør som er ansvarlig for at du får den reisen du har bestilt og betalt gjennom oss. Når du har kjøpt en pakkereise så er du som kunde hos Ving dekket av de garantiene som gis av Reisegarantifondet, og du er beskyttet av pakkereiseloven. Det betyr at hvis reisen ikke lar seg gjennomføre grunnet konkurs, akkord eller insolvens hos arrangøren får du pengene tilbake. Alle våre pakkereiser er dekket av Reisegarantifondet, enten du reiser med charterfly eller rutefly. Les mer om Reisegarantifondet

Bestiller du en pakkereise hos Ving så er du dekket av pakkereiseloven!

Ja, selvsagt! Når du bestiller fly, både rutefly eller charterfly og hotell samtidig hos Ving er du dekket av pakkereiseloven.

Vi vil gjerne ordne opp i problemene dine mens du fortsatt er på ferie, slik at den blir akkurat slik du ønsker. Kontakt oss derfor omgående om du fortsatt befinner deg på stedet.