Se hotell (30)

Reiser til Edinburgh

Skottland er mer enn kilt, whisky og sekkepiper. På en reise til Edinburgh finner du vakker natur, herlige mennesker og spennende arkitektur.
Edinburgh er blitt kåret til Storbritannias vakreste by, og naturen og arkitekturen er virkelig uslåelig. Beliggenheten ved havet har også sin fordel, og det store utvalget av historiske bygninger er enormt.

Ting å gjøre i Edinburgh

Edinburgh består av flere bydeler, og de fleste av Vings hotell ligger i gamlebyen. The Royal Mile er en ærverdig gate som strekker seg fra Edinburgh Castle til Holyrood Palace, og er kantet av historisk bebyggelse. Om du er ute etter å handle skal du finne veien til New Town, den andre delen av byens sentrum. Rett nord for New Town ligger Royal Botanical Gardens.

En smak av Skottland

Edinburgh har flust av internasjonale restauranter, men for den som er litt modig (eller nysgjerrig) og vil prøve skotsk matkultur, kan vi anbefale haggis. Det er landets nasjonalrett, og lages av innmat av får, blandet med løk, havregryn og krydder og kokt i en dyremage. Om det ikke frister, kan du prøve en langt mer uskyldig Shepherd's Pie, som er en rett laget av blant annet kjøttfarse og potetmos.

Vings reiser til Edinburgh

Med Ving reiser du til Edinburgh med rutefly, og det betyr at du selv bestemmer hvilken dag du vil reise og hvor mange dager du ønsker å være borte. Når du bestiller en reise med Ving til Edinburgh kan du velge mellom en hel del hotell, med alt fra enkle lavprishotell til mer eksklusive hotell. Midt på treet ligger hotellet Best Western Edinburgh City, hvor du bor sentralt med kort vei til det meste.
Nyttige tips
  • Sentrale hotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Edinburgh

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Edinburgh