Se hotell (58)

Reiser til Wien

På en reise til Wien kan du rekke å få med deg historie, kultur, middelalderstrøk i Innere Stadt og shopping i løpet av en helg.
Enkelte av habsburgpalassene ser nesten ut som bryllupskaker. Og de klassiske tonene fra komponister som Mozart, Brahms og Bach danner vakker klang blant husfasadene. Wiens sentrum er romantisk og faktisk litt småbyaktig, til tross for sin mektige arkitektur og historie. For her ligger de store monumentene, de viktigste historiske stedene og de berømte wienerkafeene på gangavstand fra hverandre. I Wien rekker du å få med deg mye selv om du bare er her for en helg.

Kunst og kultur

Wien har en sann overflod av gallerier og kunstsamlinger med klassisk kunst og moderne installasjoner. Et snev av storheter som Klimt, Mahler og Schönberg svever symbolsk over byens vakre sentrum. Du kan spise ekte Sachertorte, Guglhupf – Freud favoritt, Mohnkuchen og Esterhàzy Torte, bare for å gi deg en forsmak. Du kan også utforske friluftsmarkedet Naschmarkt, med alt fra svinekoteletter og pølse til rambutan, mangostan og andre eksotiske frukter.

Vings Wien

I Wien kan du velge blant hotell i ulike prisklasser og kategorier, og nesten alle ligger så sentralt at du kan spasere til flere av byens severdigheter og attraksjoner, for eksempel operahuset, botanisk hage, Naschmarkt eller noen av byens utallige museer.
Når du bestiller en reise med Ving til Wien flyr du med rutefly slik at du selv kan velge om du vil være her en helg eller noen dager ekstra for å utforske Wien og byens alle severdigheter.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • Historie
  • Arkitektur
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Hotell i sentrum

Våre gjesters vurdering Wien

Finn reise til Wien

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.