Se hotell (16)

Reiser til Hong Kong

En reise til Hong Kong byr på alt du kan ønske deg av en asiatisk storby; skyskrapere, et verdensberømt kjøkken, shopping og fantastisk utsikt.
Fra toppen av Victoria Peak på Hong Kong Island har du fantastisk utsikt over denne fascinerende byen med all sin blinkende neon og den travle havnen. Kanskje ser det kjent ut, for herfra er det tatt mange panoramabilder av Hong Kong. På Hong Kong-øya under Victoria Peak ligger imponerende skyskrapere, elegante butikker, store bankpalass og ruvende forretningsbygg. Her ligger også bydelen Wanchai, der gammelt møter nytt.

Kowloon – kort vei til alt

Fra Victoria Peak ser du over til Kowloon på fastlandet. Der ligger det flere hotell, og det er i denne delen av byen shoppingtilbudet er størst. Bydelen Tsimshatsui ligger nærmest havnen hvor fergene over til Hong Kong Island går. Her møtes du av et yrende folkeliv, og det er et enormt utvalg av restauranter, butikker og underholdning. I Kowloon ligger også de kjente markedene Jade Market, Temple Street Night Market og Bird Market – ikke gå glipp av disse!

Vings reiser til Hong Kong

Når du reiser med Ving til Hong Kong kan du velge mellom flere sentralt beliggende hotell i både Kowloon og på Hong Kong Island. Du kan selvfølgelig også velge mellom hotell i forskjellige prisklasser. Vi du skjemme bort deg selv anbefaler vi Prime Select-hotellet Mojo Nomad Central, bare noen hundre meter fra fergeterminalen på Hong Kong Island. Like ved ligger også det nærmest legendariske Mandarin Oriental, like kjent for sin upåklagelige service som for sin lekre design.

Utforsk omgivelsene

Det er 235 store og små øyer som hører til Hong Kong. De fleste er ubebodde, men på noen av de bebodde øyene kan det se ut som om utviklingen har stått stille. Cheung Chau, Lamma og Lantau er noen av øyene som er verdt et besøk på din reise til Hong Kong, og det er enkelt å bli med på korte eller lengre båtturer for å se seg rundt. Hvis du besøker Lantau må du få med deg det historiske fortet Tung Chung fra 1000-tallet. Er du ekstra eventyrlysten kan du ta båten til Macao, den tidligere portugisiske kolonien som nå også tilhører Kina.

Den beste shoppingen og den beste maten

I Kowloon kan du få tak i det meste. Langs Nathan Road ligger det en mengde butikker der du kan kjøpe for eksempel elektronikk, klær og sko. Det beste markedet i Hong Kong heter Night Market og ligger på Temple Street. Her er det billig, men ikke glem å prute! Like ved Night Market ligger også et av byens mange matmarkeder, hvor du kan slå deg ned ved et vinglete plastbord, bestille en øl og middag og få en opplevelse for livet med på kjøpet.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Hotell for voksne
  • Gode shoppingmuligheter
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Hong Kong

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Hong Kong
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.