Inspirasjon

Storbyhotell med basseng under åpen himmel

I sommermånedene kan det bli varmt i storbyjunglene, men velger du et hotell med basseng har du en herlig oase du kan trekke deg tilbake til. Fra ikoniske basseng i New York til slående beliggenhet i Nice – her får du en oversikt over noen av de beste storbyhotellene med utendørsbasseng.

Publisert: 30. mai 2024

1. Barcelona Condal Mar, Affiliated by Meliá

Barcelona Condal Mar ligger i gangavstand til den hyggelige Mar Bella-stranden, men du trenger faktisk ikke å sette en eneste fot utenfor hotellet for å nyte et forfriskende bad. På hotellets lekre takterrasse finner du nemlig både basseng, solsenger og bar – og flott utsikt over Barcelona, selvfølgelig.

Barcelona Condal Mar, Affiliated by Meliá.

Barcelona Condal Mar, Affiliated by Meliá.

2. Mercure Roma Centro Colosseo

I hjertet av Roma, på Via Labicana, ligger Mercure Roma Centro Colosseo. Hotellet har en takterrasse med basseng, fantastisk utsikt og en bar med kalde forfriskninger på menyen. Et perfekt sted å slappe av etter å ha utforsket Colosseum, Forum, Tranjans marked og alle de andre severdighetene som ligger i umiddelbar nærhet.

Mercure Roma Centro Colosseo.

3. Dream Downtown, New York

Dream Downtown i New York er et helt unikt hotell som blant annet kan skilte med byens eneste basseng med «sandstrand». De har rett og slett fylt over 70 kvadratmeter av bassengområdet The Beach med importert sand. Og som om ikke det var nok – bassenget har delvis glassbunn og utsikt ned til lobbyen. Vær oppmerksom på at The Beach har 21-års aldersgrense.

Dream Downtown, New York.

4. Hilton Diagonal Mar Barcelona

Hilton Diagonal Mar Barcelona har et stort basseng på hele 177 kvadratmeter. Bassengområdet har solsenger, parasoller og bali-senger, og det finnes også et eget barnebasseng. Fra slutten av april til slutten av oktober er dette bassengområdet en del av populære Purobeach Barcelona, med livlig atmosfære og dj-er som spiller kul musikk. Baren serverer forfriskende drinker og andre godsaker.

Hilton Diagonal Mar Barcelona.

Hilton Diagonal Mar Barcelona.

5. The Stanley, Athen

The Stanley kan skilte med Athens største takterrasse på hele 1500 kvadratmeter. Med så mye boltreplass har de selvfølgelig også et herlig basseng under åpen himmel, og takterrassen byr også på fantastisk panoramautsikt over Akropolis, Lycabettos-høyden og resten av den historiske hovedstaden.

The Stanley, Athen.

The Stanley, Athen.

6. Legendary Lisboa Suites

Legendary Lisboa Suites er et familievennlig leilighetshotell i sentrum av Lisboa, med en hyggelig hage med et basseng. Perfekt for en forfriskende dukkert etter en travel dag med shopping, sightseeing og alt annet Lisboa kan by på. Bassenget er åpent mellom 1. juni og 30. september.

Legendary Lisboa Suites.

Legendary Lisboa Suites.

7. Emperador, Madrid

Midt i hjertet av den spanske hovedstaden ligger det hyggelige hotellet Emperador. I sommermånedene åpner de takterrassen i 10. etasje, til stor glede for alle badenymfer. Madrid ligger ikke ved kysten og har ingen strender, men hva gjør vel det?

Emperador, Madrid.

Emperador, Madrid.

8. Molina Lario, Malaga

På taket av Molina Lario i Malagas sentrum ligger La Terraza. Bra utsikt, gode drinker, hyggelig atmosfære – og et deilig basseng. En liten oase! Ikke rart den er populær blant både hotellgjester og fastboende.

Molina Lario, Malaga.

Molina Lario, Malaga.

9. Hotel La Perouse, Nice

Hotel La Perouses hage og uteområde byr på skikkelig middelhavsstemning og et helt unikt basseng. Bassenget er nemlig gravd ut i klippeveggen i Castle Hill, også kjent som Colline du Château, en av byens mest kjente severdigheter. Bassenget er kanskje ikke det største, men opplevelsen er ganske stor.

Hotel La Perouse, Nice.

10. The Peninsula, Bangkok

The Peninsulas bassengområde er perfekt når du trenger en liten pause fra intense Bangkok. Ved det lekre bassenget har du utsikt rett mot Chao Phraya-elven, og etter et oppkvikkende bad kan du synke ned på en deilig solseng eller slappe av i en av de tradisjonelle thai-paviljongene – kanskje med en liten forfriskning eller snacks fra baren.

The Peninsula, Bangkok.

Vil du lese flere artikler som denne?