Se hotell (52)
Ta en spasertur på strandpromenaden, nyt lyden av bølgene mot stranden og duften av deilig mat som serveres "à la Provençale". I Nice lever du det gode liv.
Når du bestiller en reise med Ving til Nice kan du bo på Promenade des Anglais, byens berømte strandpromenade med den aller beste beliggenheten i Nice. Her kan du spasere, jogge eller gå på rulleskøyter mens du nyter den vakre utsikten. Slå deg gjerne ned i en av de blå solstolene som er utplassert langs promenaden. Og vil du utforske resten av Provence eller Den franske riviera kan vi hjelpe deg med å leie bil sammen med reisen. Da kan du for eksempel besøke Cannes, der vi også har fine hotell.

Formel 1 med Monaco Grand Prix

Ikke langt fra Nice ligger Monaco, der de i mai hvert år kjører Monaco Grand Prix, et Formel 1-løp med med de beste førerne og de raskeste bilene. Med Ving kan du bestille en pakke med fly, hotell og billetter til både lørdagens og søndagens løp.

God mat og nydelige viner

Maten og vinen i området er en opplevelse i seg selv, og det merkes at Italia ligger kun tre mil unna. Menyene er en perfekt blanding av det italienske og det franske kjøkken. I gamlebyen finner du flere gode sjømatrestauranter, og mange spisesteder tilbyr 3-retters menyer til gode priser. Mange retter serveres "à la Provençale", det vil si at maten inneholder tomater eller tomatsaus og er krydret med urter og hvitløk.

Moro for alle

I Nice bor du nær havet, fjellene og landsbyene i Provence, og det fantastiske klimaet er perfekt for sportsentusiater. Utelivet er veldig variert, og det er festivaler for nesten alt: Jazz, dans, film, teater og mye mer. Nice har mange fine kunstgallerier og museer og det vrimler av kafeer, restauranter, barer og hotte nattklubber. Diskotekene åpner i 23-tiden og man går ikke hjem før i 5-tiden.

Både by og strand

Nice er Frankrikes største turiststed. Her skinner solen nesten bestandig og stranden ligger midt i byen. Det meste er vakkert i Nice, og det er noen severdigheter du absolutt ikke må gå glipp av: Vieille Ville – gamlebyen med sine trange smug og pastellfargede hus. Promenade des Anglais – den flere kilometer lange strandpromenaden som er kantet med palmer og vakre husfasader. Cours Saleya – det berømte blomstermarkedet i gamlebyen som holder åpent seks dager i uken. Operahuset – en praktfull bygning som ligger mellom strandpromenaden og gamlebyen. Cathédrale Sainte-Réparate - katedralen fra 1600-tallet, full av marmor og vakre dekorasjoner i gips. Rett utenfor sentrum av Nice kan du besøke Les Arènes de Cimiez, en vidstrakt park med ruinene av en romersk by.

Luksuriøs shopping

Nice er et paradis for deg som liker å shoppe. Mange av butikkene ligger i den nye delen av byen, spesielt rundt Avenue Jean Médecin. Alle de eksklusive motehusene er representert, men du finner også Hennes & Mauritz her. Men du kan kjøpe mye mer enn bare klær her – for eksempel olivenolje, krydder, provençestoffer og antikviteter.
Nyttige tips
  • Valgfri reiselengde
  • By og strand
  • Lang strandpromenade
  • Hotell i alle prisklasser
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Nice

Finn reise til Nice

Reisetips og inspirasjon

Nice i Frankrike

24 timer i Nice

Opplevelser, hotelltips, restauranter – slik får du mest mulig ut av et døgn i den franske feriebyen Nice.