Se hotell (52)

Reiser til Lisboa

Takket være sitt behagelige klima er en reise til Lisboa perfekt om du ikke greier å velge mellom en solferie eller storbyferie.
Lisboa er bygget på syv høyder, noe som byr på en god dose mosjon når du skal rundt i byen. Andre minneverdige opplevelser er den gode maten, utelivet, shoppingen og alle severdighetene.

Sjarmerende by i rask fremmarsj

I Lisboas tradisjonelle forretningsområder mellom de syv høyder er det i dag flere motebutikker og banker enn kniplere og hattemakere (selv om begge yrkesgruppene fortsatt finnes). Om du snubler over rett gate vil du oppleve en gammeldags stemning med stilige gamle kafeer, barer, frisørsalonger og skopussere.
Lisboa er likevel ingen gammeldags by, for her finner du alt du forventer deg av en fremgangsrik hovedstad – fra moderne arkitektur til livlig trafikk. Dessuten er det fortsatt ganske rimelig å spise ute, og kveldslivet blomstrer. I tillegg ligger det langstrakte, nydelige sandstrender bare et par mil utenfor byen.

Estoril og Cascais

Den portugisiske rivieraen er en sjarmerende blanding av sol og badeliv, jetsetlivet rundt det store kasinoet og flere hundre år gammel kultur. Området er rikt på fornøyelser og attraksjoner, og de kan skryte av å ha noen av Europas beste golfbaner. Her kan du nyte fersk sverdfisk, tunfisk, hummer og krabbe fra fiskemarkedet i Cascais. Under et opphold i Lisboa kan du dra til Estoril og Cascais på dagstur med lokaltoget, eller kombinere ferien i Lisboa med noen netter på rivieraen.

Vings reiser til Lisboa

Når du bestiller en reise med Ving til Lisboa kan du velge blant nærmere 30 hotell i ulike priskategorier og klassifisert med alt fra 2 til 5 bølger. Det klassiske Top Selection-hotellet Avenida Palace har skjemt bort gjestene sine siden 1800-tallet, og her bor du sentralt og luksuriøst. Skal du reise med barn kan vi anbefale Family Comfort-hotellet Turim Lisboa Hotel, et sentralt og populært hotell som tidligere gjester setter stor pris på.
Når du bestiller en reise med Ving til Lisboa velger du selv når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte – enten det dreier seg om en helg eller noen dager midt i uken. Du kan også kombinere ferien i Lisboa med et valgfritt antall netter i Estoril eller Cascais på den portugisiske rivieraen. På den måten får du det beste av begge verdener – med solferie og storbyreise i ett.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Familiehotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  • Behagelig klima
  • Valgfri reiselengde
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Lisboa

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Reiseekspert Maria nyter livet på stranden

Sol og strand i Lisboa

Solseng eller storby? I Lisboa utelukker ikke det ene det andre. Vår reiseekspert Maria viser hvordan du kan oppleve både pulserende storbyliv og avslappet strandtilværelse i en og samme ferie.

Finn reise til Lisboa
Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.