Se hotell (50)

Reiser til Lisboa

Takket være sitt behagelige klima er en reise til Lisboa perfekt om du ikke greier å velge mellom en solferie eller storbyferie.
Lisboa er bygget på syv høyder, noe som byr på en god dose mosjon når du skal rundt i byen. Andre minneverdige opplevelser er den gode maten, utelivet, shoppingen og alle severdighetene.

Sjarmerende by i rask fremmarsj

I Lisboas tradisjonelle forretningsområder mellom de syv høyder er det i dag flere motebutikker og banker enn kniplere og hattemakere (selv om begge yrkesgruppene fortsatt finnes). Om du snubler over rett gate vil du oppleve en gammeldags stemning med stilige gamle kafeer, barer, frisørsalonger og skopussere.
Lisboa er likevel ingen gammeldags by, for her finner du alt du forventer deg av en fremgangsrik hovedstad – fra moderne arkitektur til livlig trafikk. Dessuten er det fortsatt ganske rimelig å spise ute, og kveldslivet blomstrer. I tillegg ligger det langstrakte, nydelige sandstrender bare et par mil utenfor byen.

Estoril og Cascais

Den portugisiske rivieraen er en sjarmerende blanding av sol og badeliv, jetsetlivet rundt det store kasinoet og flere hundre år gammel kultur. Området er rikt på fornøyelser og attraksjoner, og de kan skryte av å ha noen av Europas beste golfbaner. Her kan du nyte fersk sverdfisk, tunfisk, hummer og krabbe fra fiskemarkedet i Cascais. Under et opphold i Lisboa kan du dra til Estoril og Cascais på dagstur med lokaltoget, eller kombinere ferien i Lisboa med noen netter på rivieraen.

Vings reiser til Lisboa

Når du bestiller en reise med Ving til Lisboa kan du velge blant mange hotell i ulike priskategorier. Det klassiske Top Selection-hotellet Avenida Palace har skjemt bort gjestene sine siden 1800-tallet, og her bor du sentralt og luksuriøst. Skal du reise med barn kan vi anbefale barnevennlige Turim Lisboa Hotel, et sentralt og populært hotell som tidligere gjester setter stor pris på.
Når du bestiller en reise med Ving til Lisboa velger du selv når du skal reise og hvor lenge du ønsker å være borte – enten det dreier seg om en helg eller noen dager midt i uken. Du kan også kombinere ferien i Lisboa med et valgfritt antall netter i Estoril eller Cascais på den portugisiske rivieraen. På den måten får du det beste av begge verdener – med solferie og storbyreise i ett.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Familiehotell
  • Hotell i ulike prisklasser
  • Godt utvalg av restauranter og uteliv
  • Behagelig klima
  • Valgfri reiselengde

Våre gjesters vurdering Lisboa

Finn reise til Lisboa

Reiseekspert Maria nyter livet på stranden

Sol og strand i Lisboa

Solseng eller storby? I Lisboa utelukker ikke det ene det andre. Vår reiseekspert Maria viser hvordan du kan oppleve både pulserende storbyliv og avslappet strandtilværelse i en og samme ferie.