Se hotell (29)

Reiser til Kuala Lumpur

Velkommen på en reise til Kuala Lumpur! Byen er kjent for sine vakre parker, det intense folkelivet, shopping og fantastiske matmarkeder.
Kuala Lumpur er definitivt en av Sørøst-Asias hyggeligste og mest tilgjengelige storbyer, samtidig som det er en by full av kontraster. Her står sjarmerende hus fra den britiske imperietiden i skyggen av to av verdens høyeste bygninger – Petronas Twin Towers. Du kan lære mye om byens historie ved å studere museumsbilder av tidligere tiders britiske herskere, hodejegere og sultaner, og her finner du grønne parker og myldrende markeder side om side ved seksfelts motorveier.

Ren og pen by

Kuala Lumpur kan by på det meste, men den støyende, hissige og forurensende trafikken du finner i de fleste asiatiske storbyer er befriende fraværende. Kuala Lumpur er nemlig en uvanlig ren, pen og imøtekommende storby. Dessuten snakker de aller fleste her engelsk, noe som gjør oppholdet enda enklere.

Opplev Kuala Lumpur

Kuala Lumpurs flotte gamle jernbanestasjon og de staselige bygningene fra kolonitiden langs Jalan Ampang vitner om tiden da den malaysiske nasjonen ble født. I det gamle boligområdet fra 1800-tallet, Kampung Bahru, kan man se tradisjonell malaysisk trehusbebyggelse. Her er det et sant folkeliv på lørdagsnetter når det lokale nattmarkedet går av stabelen. Det er en kaotisk opplevelse, men verdt et besøk! Her finner du alt fra mat til vesker. Det snart 100 år gamle Central Market kan også anbefales på det varmeste.

Bo nært både shopping og fornøyelser

Reiser du med Ving til Kuala Lumpur kan du velge blant fler førsteklasses hotell til overraskende lave priser. Alle hotellene har basseng. Dersom du ønsker en ekstra spesiell reise, bestiller du en kombinasjon med noen dager på Langkawi. Da kommer du garantert hjem med mange flotte opplevelser i bagasjen.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Kuala Lumpur

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Finn reise til Kuala Lumpur

Nødvendige informasjonskapsler hjelper til med å gjøre nettsiden brukbar, gjennom å aktivere grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Nettsiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan nettsiden ser ut eller oppfører seg, som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Dette er nødvendig for at nettsiden skal fungere optimalt.
Statiske informasjonskapsler hjelper oss med å forstå hvordan den besøkende interagerer med nettsiden. Det skjer ved innsamling av data. Vi samler inn informasjon om hvordan du interagerer med nettsiden, hvor ofte du besøker den og hvilke sider du får opp. Dette gjør vi for å optimere design og brukervennlighet, samt styrke effektiviteten til nettsiden. Vi bruker også informasjonen til å gi deg personlig innhold og forberede markedsundersøkelser.
Markedsførings-informasjonskapsler brukes til å spore brukernes aktivitet på nettsiden. Det er for at vi og samarbeidspartnere skal ha mulighet til å vise innhold som er relevant for den besøkende. Vi samler informasjon om dine interesser, hvilke sider og annonser du klikker på og hvilke produkter eller tjenester du viser interesse for, eller kjøper (såkalt “profilering”). For å kunne vise målrettede annonser og annen målrettet markedsføring, deler vi informasjonen med virksomheter vi samarbeider med.