Se hotell (29)

Reiser til Kuala Lumpur

Velkommen på en reise til Kuala Lumpur! Byen er kjent for sine vakre parker, det intense folkelivet, shopping og fantastiske matmarkeder.
Kuala Lumpur er definitivt en av Sørøst-Asias hyggeligste og mest tilgjengelige storbyer, samtidig som det er en by full av kontraster. Her står sjarmerende hus fra den britiske imperietiden i skyggen av to av verdens høyeste bygninger – Petronas Twin Towers. Du kan lære mye om byens historie ved å studere museumsbilder av tidligere tiders britiske herskere, hodejegere og sultaner, og her finner du grønne parker og myldrende markeder side om side ved seksfelts motorveier.

En pen og mangfoldig by

Det er kanskje denne blandingen som er sjarmen med å reise til Kuala Lumpur, for her finner du virkelig det meste – bortsett fra den bråkete, hektiske og røyfylte trafikken som finnes i nesten alle andre asiatiske storbyer. Kuala Lumpur er en pen og imøtekommende by. De fleste du møter snakker flytende engelsk, og du vil oppdage at en tur til Kuala Lumpur både er smidig og spennende.

Opplev Kuala Lumpur

Kuala Lumpur er kontrastenes by med glitrende skyskrapere og historiske kvartaler. Kuala Lumpurs flotte gamle jernbanestasjon og de staselige bygningene på frihetstorget Merdeka Square, vitner om tiden da den malaysiske nasjonen ble født. I det eldste boligområdet fra 1800-tallet, Kampung Bahru, kan man se tradisjonell malaysisk trehusbebyggelse. Området er preget av en lokal atmosfære, og ikke bli overrasket hvis du ser en høne titte frem mellom husene. Rundt om i byen venter livlige markeder som Petaling Street i herlige Chinatown, Kasturi Walk, Chow Kit og det pastellfargede, historiske Central Market.

Midt i det livlige Bukit Bintang-distriktet suser skytrains over gatene og neonskiltene. Her er det noe for enhver smak døgnet rundt, og i tillegg til utallige matboder langs matgaten Jalan Alor, er det en fryd å betrakte folkelivet langs gatene. Et lite stykke fra Bukit Bintang ligger åsen Bukit Nanas og Kuala Lumpur Tower. Fra observasjonsdekket vil du uten tvil kunne ta flotte feriebilder. Like nedenfor Kuala Lumpur Tower ligger KL Forest ECO Park, et lite naturreservat midt i byens virvar. Her kan du gå blant trærne på imponerende hengebroer.

Bo nær både shopping og fornøyelser

Bestiller du en reise med Ving til Kuala Lumpur kan du velge blant flere førsteklasses hotell til overraskende lave priser. Alle hotellene har basseng. Vil du gjøre ferien ekstra spesiell bestiller du en kombinasjon med noen dager på Langkawi. Da kommer du garantert hjem med mange flotte opplevelser i bagasjen. Du kan også dra på spennende utflukter fra Kuala Lumpur til f.eks Batugrottene eller den koselige UNESCO-listede havnebyen Malakka.
Nyttige tips
  • Luksushotell
  • Sentrale hotell
  • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv

Våre gjesters vurdering Kuala Lumpur

Finn reise til Kuala Lumpur