Se hotell (29)

Reiser til Kuala Lumpur

Velkommen på en reise til Kuala Lumpur! Byen er kjent for sine vakre parker, det intense folkelivet, shopping og fantastiske matmarkeder.
Kuala Lumpur er definitivt en av Sørøst-Asias hyggeligste og mest tilgjengelige storbyer, samtidig som det er en by full av kontraster. Her står sjarmerende hus fra den britiske imperietiden i skyggen av to av verdens høyeste bygninger – Petronas Twin Towers. Du kan lære mye om byens historie ved å studere museumsbilder av tidligere tiders britiske herskere, hodejegere og sultaner, og her finner du grønne parker og myldrende markeder side om side ved seksfelts motorveier.

Ren og pen by

Kuala Lumpur kan by på det meste, men den støyende, hissige og forurensende trafikken du finner i de fleste asiatiske storbyer er befriende fraværende. Kuala Lumpur er nemlig en uvanlig ren, pen og imøtekommende storby. Dessuten snakker de aller fleste her engelsk, noe som gjør oppholdet enda enklere.

Opplev Kuala Lumpur

Kuala Lumpurs flotte gamle jernbanestasjon og de staselige bygningene fra kolonitiden langs Jalan Ampang vitner om tiden da den malaysiske nasjonen ble født. I det gamle boligområdet fra 1800-tallet, Kampung Bahru, kan man se tradisjonell malaysisk trehusbebyggelse. Her er det et sant folkeliv på lørdagsnetter når det lokale nattmarkedet går av stabelen. Det er en kaotisk opplevelse, men verdt et besøk! Her finner du alt fra mat til vesker. Det snart 100 år gamle Central Market kan også anbefales på det varmeste.

Bo nært både shopping og fornøyelser

Reiser du med Ving til Kuala Lumpur kan du velge blant fler førsteklasses hotell til overraskende lave priser. Alle hotellene har basseng. Dersom du ønsker en ekstra spesiell reise, bestiller du en kombinasjon med noen dager på Langkawi. Da kommer du garantert hjem med mange flotte opplevelser i bagasjen.
Nyttige tips
 • Luksushotell
 • Sentrale hotell
 • Godt utvalg av butikker, restauranter og uteliv
Filtrer og søk hotell

Våre gjesters vurdering Kuala Lumpur

Reisemålet har ingen anmeldelser enda

Strender
I Kuala Lumpur bader man i hotellenes bassenger.
Mat, drikke og uteliv
Det malaysiske kjøkken er en herlig blanding av malaysisk, indisk, kinesisk og thailandsk mat. Hovedingrediensene er ris og nudler som serveres sammen med fisk, kylling eller kjøtt. Tilberedningen varierer fra region til region, men maten er alltid spennende krydret og god. I Kuala Lumpur er det et stort utvalg av restauranter fra alle verdenshjørner.
Utelivet i Kuala Lumpur er stort og variert, hvor en blanding av unge lokalinnbyggere, studenter og turister bidra til den livlige og vennlise atmosfæren. Byen rommer alt fra fasjonable takbarer til lokale utesteder og nattklubber med DJs hvor du kan danse til lyse morgen.
Shopping
Shoppingmulighetene i Kuala Lumpur er bra. Ved Petronas Towers er det en mengde butikker som selger vestlige merkevarer. Om du vil handle billig skal du dra til Mid Valley Megamall, et enormt kjøpesenter som holder åpent til kl. 22.00.

Chinatown

Chinatown-området i Kuala Lumpur heter Jalan Petaling, og er et kaotisk og fargerikt område med en salig blanding av turister og fastboende. På markedet her får du tak i det alle meste av piratkopierte produkter – fra dvd'r til vesker og klokker.
Aktiviteter og severdigheter
Kuala Lumpur er en spennende by hvor gammel historie blandes med det moderne. Nasjonalmuseet i Kuala Lumpur er med sine imponerende samlinger et av Malaysias viktigste museer. Museet er stort og rommer interessante utstillinger av malaysisk kultur og arv.
Hvordan du tar deg rundt
I Kuala Lumpur kjører du med lokalbuss og taxi. Med tanke på all trafikken i byen går det ofte raskere å kjøre monorail og undergrunnsbane/tog. Det er venstrekjøring i Malaysia.
Fakta

Vår service på reisemålet

Ving har ingen reiseledere eller personale på dette reisemålet.

Reiser med omtanke

Som reisearrangør ønsker vi å utgjøre en forskjell med hver eneste feriereise, både for dem som reiser med oss og lokalt på våre reisemål. Derfor jobber vi hele tiden med å redusere vår klimapåvirkning både hjemme, på flyplassen og på våre hotell- og feriedestinasjoner. Les mer om Reiser med omtanke.

Vaksinering

Ving anbefaler vaksinasjon mot hepatitt A og B. Vaksineringen gir flere års beskyttelse. Husk å vaksinere deg minst fire uker før avreise. Denguefeber og malaria kan forekomme. For mer informasjon, ta kontakt med ditt lokale vaksinasjonskontor i god tid før avreise.

Lover og lokale skikker

Besøkende gjøres oppmerksom på at det kan finnes nasjonale lover og regler, samt særegne skikker som er annerledes enn de vi har i Norge. Du er selv ansvarlig for å ta rede på hva som gjelder i ditt ferieland. For å unngå ubehagelige overraskelser underveis anbefaler vi deg å lese mer på respektive lands ambassades nettside, samt å følge UDs offisielle reiseråd.

Hotellskatt

Malaysia har innført en hotellskatt for alle kommersielle overnattinger fra og med august 2017. Skatten, som er to malaysiske ringgit pr. rom/natt betales på hotellet ved innsjekking.

Valuta og betaling

Ringgit (MYR). Eurocard, Mastercard og Visa. Langkawis minibank ligger på flyplassen og i hovedstaden Kuah.
Kjøp valuta hos FOREX før du reiser– for en enda behageligere ferie. Les mer om vårt samarbeid her.

Tidsforskjell

Norsk vintertid +7 timer, sommertid +6 timer.

Elektrisitet

220 V. Adapter er nødvendig.

Språk

Malaysisk

Øvrig

Les også det som står under Reiseinformasjon og Reisevilkår.
Fly og transport

Flytid

Ca. 15 timer og 30 minutter fra Oslo lufthavn inkl. mellomlanding(er).

Slik reiser du hit

Med Ving kan du reise til Kuala Lumpur året rundt med rutefly. Du kan kombinere Kuala Lumpur med Langkawi. For å bestille en kombinasjonsreise, ring oss på 915 08 888, så hjelper vi deg.
For å komme deg enklest mulig til hotellet, anbefaler vi at du forhåndsbestiller privat transport. Det kan du gjøre online samtidig med at du bestiller reisen, eller ved å kontakte en reiserådgiver etterpå. All informasjon om hvordan og hvor sjåføren møter deg finner du i reisedokumentene dine. Les mer om transport når du reiser med rutefly.

Reisetiden fra Kuala Lumpurs flyplass til hotellene er ca. 1-1,5 time (ca. 80 km). Videre transport til Langkawi foregår med innenriksfly (ca. 1 time) og deretter buss (15–30 minutter) til hotellene. Tidene kan variere avhengig av lokale trafikkforhold.
Vær
 • januar
32°22°
6
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • februar
33°22°
7
Soltimer/dag
12
Regnfrie dager
 • mars
33°23°
6
Soltimer/dag
12
Regnfrie dager
 • april
33°23°
6
Soltimer/dag
10
Regnfrie dager
 • mai
33°23°
6
Soltimer/dag
13
Regnfrie dager
 • juni
33°23°
6
Soltimer/dag
17
Regnfrie dager
 • juli
32°22°
6
Soltimer/dag
15
Regnfrie dager
 • august
32°23°
6
Soltimer/dag
14
Regnfrie dager
 • september
32°22°
5
Soltimer/dag
10
Regnfrie dager
 • oktober
32°23°
5
Soltimer/dag
7
Regnfrie dager
 • november
32°23°
4
Soltimer/dag
3
Regnfrie dager
 • desember
32°22°
5
Soltimer/dag
8
Regnfrie dager

Finn reise til Kuala Lumpur
Nødvendige informasjonskapsler hjemmesiden brukelig ved at de aktiverer grunnleggende funksjoner som sidenavigasjon og tilgang til sikre områder av nettsiden. Hjemmesiden vil ikke fungere optimalt uten disse informasjonskapslene.
Funksjonelle informasjonskapsler gjør det mulig å lagre informasjon om hvordan hjemmesiden ser ut eller oppfører seg. Som f.eks. språket du velger og regionen du befinner deg i. Disse er nødvendig for at siden skal fungere optimalt.
Statistiske informasjonskapsler samler informasjon om brukerne og hjelper oss til å forstå samhandlingen mellom brukeren og hjemmesiden.
Markedsførings-cookies brukes til å spore brukernes aktivitet på hjemmesiden. Hensikten er å vise annonser som er relevante og engasjerende for den enkelte brukeren, og dermed mer verdifulle for utgivere og tredjeparts-annonsører.